پاسخ : قلاده های طلا
هرچقدم سعی کردم این 5صفحه رو بخونم و بیام پست بدم نشد.
خیلیا میگن چرا فیلمو ندیدی نظر میدی و پیشداوری و ...، بجث اینجاست که اصلا" قرار نیست ما فیلم رو ببینیم! نظرمونم درباره نوع فیلمبرادی یا انتخاب لوکیشنای فیلم نیست که لازم باشه ببینیم تا نظر بدیم. حرف ما چیز دیگس.
جناب طالبی (همون عضو سابق اطلاعات اصفهان که اینروزها چیزهای عجیبیام ازش داره منتشر میشه)، این فیلم رو طبق عقیده و دید شخصی خودش ساخته، و این هیچ مشکلی از نظر من و هیچکس ِ دیگهای در هیچ جای عالم نداره. خوب یا بد، درست یا غلط، به من و شمای مخاطب هیچ ربطی نداره، به گفتهی خودش، برداشت خودش از اتفاقات اخیر ایران بوده!
حرف ما اینجاست، مملکت ما که انقد دم از آزادی میزنه و این فیلم رو سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران میدونه و به راحتی در صداوسینما تبلیغ میشه (اونم چه تبلیغات گستردهای!)، چرا این آزادی فقط شامل حال عدهای میشه؟ ماها توله سگیم؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین
اگه آزادی ِ چرا جعفر پناهی فقط به خاطر اینکه "فکر" کرد از دیدگاه خودش یک فیلم راجع به اتفاقات اخیر ایران بسازه به 6 سال زندان و 20 سال محرومیت از هرگونه فعالیت هنری و سفر به خارج، محکوم شد؟! دیدگاه جعفر پناهی توله سگه؟ فقط دیدگاه آقای طالبی دیدگاهه؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین
چطور در مملکتی که معترضان به نتیجهی یک انتخابات حتی حق یک راهپیمایی و اعتراض عمومی رو نداشتن یک دفعه "سیاسیترین فیلم تاریخ سینمای ایران" در مورد همون اتفاقات ساخته میشه؟ چرا هیچکدام از معترضان هیچوقت حق این رو پیدا نکردن که از صداوسیما استفاده کنن تا حرفهاشون رو بزنن؟ حرفای ما توله سگه؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین
چطوری وزارت ارشاد فیلمنامههای بهرام بیضایی رو رد میکنه(!)(کسی که آلفرد هیچکاک تأییدش کرده!) بعد فیلمنامهی آقای طالبی با توجه به موضوع حساس سیاسیش (به ضعم خود مسئولین) به راحتی مجوز میگیره؟ فیلمنامههای بهرام بیضایی توله سگه؟ فقط فیلمنامههای آقای طالبی فیلمنامهاست؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین
چرا باید این همه خونوادهای که عزیز از دست دادن به خاطر اون اتفاقات زندان باشن یا حبس خونگی باشن، به خاطر اینکه حرف نزنن راجع به اون اتفاقات بعد آقای طالبی بیاد فیلم اون اتفاقات رو بسازه و همین مسئولین "حمایت" کنن؟! حرف مردمی که تو بطن اتفاقات بودن توله سگه؟ حرف آقای طالبی که ...هه #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین
چرا عکاس و خبرنگار اجتماعی و روزنامهنگار و ... به خاطر اینکه از اون اتفاقات عکس گرفتن یا گزارش تهیه کردن یا مطلب نوشتن در موردش، باید بند 29 اوین باشن ولی آقای طالبی با خیالی آسوده فیلم بسازه راجع به اون اتفاقات؟ نظر اینا توله سگه؟ فقط نظر آقای طالبی نظره؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین
از این دست سوالها زیاده، انقدر زیاد که من نمیدونم کدومو بگم!
و من نتونستم خودم رو قانع کنم، که با وجود این همه فشار و خفقان، این همه ظلم به تمام این مردمی که نام بردم و نبردم، برم بشینم پای فیلم "آقای طالبی" و بشم مخاطب و بینندهی ایشون! حداقل به احترام تمام اشکهایی که 3ساله روز اول نوروز به جای خوشحالی از چشم پدر و مادرایی مثل پروین فهیمی سرازیر میشه به خاطر جای خالی عزیزشون.
به نقل از mah sa :
ندیدم ولی مطمئنم حیایی هم اخرش مثل رویگری بعد از اخراجی 3 میاد عذر خواهی.
رضا رویگری بعد از اون دوباره حرف زد و گفت که منظورش از حرفایی که زده اخراجیها3 نبوده و از اینکه در اون فیلم بازی کرده راضی ِ. (نظر شخصیشه به مام ربط نداره، فقط گفتم که اطلاعات اشتباه داده نشه)
این فیلم سیاسی ِ، پس نگید بحث سیاسی نکنید، نمیشه راجع به چنین فیلمی نظر فان داد!
چندجا دیدم که گفتین پست سیاسی پاک میشه یا اسم ببرید پاک میشه و فلان، و ظاهرا" تاپیک قفل بوده چند مدت، اما اصلا" کار درستی نیست چون موضوع فیلم کاملا" سیاسی هست ، حرفهای راجع به فیلم هم طبیعتا" باید سیاسی باشه.