قلاده های طلا

mah sa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : قلاده های طلا

دو سوال چرا خواهرم میره سینما گشت ارشاد ببینه بعد یهو قلاده های طلا نشون میدن؟ چرا سه تا سینما باید اکرانش کنه؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از mah sa :
دو سوال چرا خواهرم میره سینما گشت ارشاد ببینه بعد یهو قلاده های طلا نشون میدن؟ چرا سه تا سینما باید اکرانش کنه؟
ینی چی دقیقا؟!
به نقل از mah sa :
دارم اتیش میگیرم همه گشت ارشاد ها رو تو شیراز برداشتن این فیلم کذایی رو گذاشتن
حالا عمرا در حالت عادی گشت ارشاد انقد طرفدار پیدا میکرد. :-"
دیدین این فیلم کذایی که میگیدُ؟ پیش داوری خوب نیست واقعا.

mah sa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من گشت ارشاد رو دوس نداشتم اما سوالم اینه چرا از 8 تا سینما 3تاش قلاده های طلا باشه؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

هرچقدم سعی کردم این 5صفحه رو بخونم و بیام پست بدم نشد.

خیلیا میگن چرا فیلمو ندیدی نظر میدی و پیشداوری و ...، بجث اینجاست که اصلا" قرار نیست ما فیلم رو ببینیم! نظرمونم درباره نوع فیلمبرادی یا انتخاب لوکیشنای فیلم نیست که لازم باشه ببینیم تا نظر بدیم. حرف ما چیز دیگس.

جناب طالبی (همون عضو سابق اطلاعات اصفهان که اینروز‌ها چیزهای عجیبی‌ام ازش داره منتشر میشه)، این فیلم رو طبق عقیده و دید شخصی خودش ساخته، و این هیچ مشکلی از نظر من و هیچکس ِ دیگه‌ای در هیچ جای عالم نداره. خوب یا بد، درست یا غلط، به من و شمای مخاطب هیچ ربطی نداره، به گفته‌ی خودش، برداشت خودش از اتفاقات اخیر ایران بوده!

حرف ما اینجاست، مملکت ما که انقد دم از آزادی میزنه و این فیلم رو سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران میدونه و به راحتی در صداوسینما تبلیغ میشه (اونم چه تبلیغات گسترده‌ای!)، چرا این آزادی فقط شامل حال عده‌ای میشه؟ ماها توله‌ سگیم؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین

اگه آزادی ِ چرا جعفر پناهی فقط به خاطر اینکه "فکر" کرد از دیدگاه خودش یک فیلم راجع به اتفاقات اخیر ایران بسازه به 6 سال زندان و 20 سال محرومیت از هرگونه فعالیت هنری و سفر به خارج، محکوم شد؟! دیدگاه جعفر پناهی توله سگه؟ فقط دیدگاه آقای طالبی دیدگاهه؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین

چطور در مملکتی که معترضان به نتیجه‌ی یک انتخابات حتی حق یک راه‌پیمایی و اعتراض عمومی رو نداشتن یک دفعه "سیاسی‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران" در مورد همون اتفاقات ساخته میشه؟ چرا هیچکدام از معترضان هیچوقت حق این رو پیدا نکردن که از صداوسیما استفاده کنن تا حرف‌هاشون رو بزنن؟ حرفای ما توله سگه؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین

چطوری وزارت ارشاد فیلم‌نامه‌های بهرام بیضایی رو رد می‌کنه(!)(کسی که آلفرد هیچکاک تأییدش کرده!) بعد فیلم‌نامه‌ی آقای طالبی با توجه به موضوع حساس سیاسیش (به ضعم خود مسئولین) به راحتی مجوز می‌گیره؟ فیلم‌نامه‌های بهرام بیضایی توله سگه؟ فقط فیلم‌نامه‌های آقای طالبی فیلم‌نامه‌است؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین

چرا باید این همه خونواده‌ای که عزیز از دست دادن به خاطر اون اتفاقات زندان باشن یا حبس خونگی باشن، به خاطر اینکه حرف نزنن راجع به اون اتفاقات بعد آقای طالبی بیاد فیلم اون اتفاقات رو بسازه و همین مسئولین "حمایت" کنن؟! حرف مردمی که تو بطن اتفاقات بودن توله سگه؟ حرف آقای طالبی که ...هه #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین

چرا عکاس و خبرنگار اجتماعی و روزنامه‌نگار و ... به خاطر اینکه از اون اتفاقات عکس گرفتن یا گزارش تهیه کردن یا مطلب نوشتن در موردش، باید بند 29 اوین باشن ولی آقای طالبی با خیالی آسوده فیلم بسازه راجع به اون اتفاقات؟ نظر اینا توله سگه؟ فقط نظر آقای طالبی نظره؟ #اشاره به دیالوگ شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین

از این دست سوال‌ها زیاده، انقدر زیاد که من نمیدونم کدومو بگم!

و من نتونستم خودم رو قانع کنم، که با وجود این همه فشار و خفقان، این همه ظلم به تمام این مردمی که نام بردم و نبردم، برم بشینم پای فیلم "آقای طالبی" و بشم مخاطب و بیننده‌ی ایشون! حداقل به احترام تمام اشک‌هایی که 3ساله روز اول نوروز به جای خوشحالی از چشم پدر و مادرایی مثل پروین فهیمی سرازیر میشه به خاطر جای خالی عزیزشون.

به نقل از mah sa :
ندیدم ولی مطمئنم حیایی هم اخرش مثل رویگری بعد از اخراجی 3 میاد عذر خواهی.

رضا رویگری بعد از اون دوباره حرف زد و گفت که منظورش از حرفایی که زده اخراجی‌ها3 نبوده و از اینکه در اون فیلم بازی کرده راضی ِ. (نظر شخصیشه به مام ربط نداره، فقط گفتم که اطلاعات اشتباه داده نشه)

این فیلم سیاسی ِ، پس نگید بحث سیاسی نکنید، نمیشه راجع به چنین فیلمی نظر فان داد!
چندجا دیدم که گفتین پست سیاسی پاک میشه یا اسم ببرید پاک میشه و فلان، و ظاهرا" تاپیک قفل بوده چند مدت، اما اصلا" کار درستی نیست چون موضوع فیلم کاملا" سیاسی هست ، حرف‌های راجع به فیلم هم طبیعتا" باید سیاسی باشه.

mah sa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ببخشید. من جریان رویگری رو نمیدونستم این جوریه

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران دربارهی انتخابات سال88

h_h1234

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
ریاضی
دانشگاه
اگه خدا ب خواد تهران!!!!!!!!!!!!!!
رشته دانشگاه
بيوتكنولوژي/دندان پزشكي

من این فیلم رو دیدم بد نبود ولی اونجوریم که یکی تونظرات نوشته بود حیایی میاد معذرت خواهی برعکس اصلا اینجوری نبود وتقریبا فیلم خوبی بود از جدایی نادر ازسیمین که اسکار اورد خدایشششششششششششششششش خیلیلی بهتر بود P:>

azita.joon

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

کیا سالی تاک رو دیدن ؟
من با اون موافقم اون سیاسی ترین فیلم نیست تخیلی ترینه

اه اه اه

سومپاد

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان
دانشگاه
علوم پزشکی اردبیل
رشته دانشگاه
رادیولوژی

اصلا قرار نیس فیلمی دیده بشه
فیلمی که مجوز میگیره اینا خو ینیی............................
اینا باز می خوان بگن فلانی اله و بله....
هیییییییییی روزگار

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از Amir - Eblis :
این فیلم سیاسی ِ، پس نگید بحث سیاسی نکنید، نمیشه راجع به چنین فیلمی نظر فان داد!
چندجا دیدم که گفتین پست سیاسی پاک میشه یا اسم ببرید پاک میشه و فلان، و ظاهرا" تاپیک قفل بوده چند مدت، اما اصلا" کار درستی نیست چون موضوع فیلم کاملا" سیاسی هست ، حرف‌های راجع به فیلم هم طبیعتا" باید سیاسی باشه.
منم همین رو گفتم. قطعا نمیشه بحث اصلا سیاسی نباشه. ولی به نظر خودتون خیلی واضح حرف زدن باعث فـیلت‍‌‍ر شدن سایت نمی شه؟
در ضمن اون بحثای سیاسی که پاک شد کلا بیخیال فیلم شده بود. یه ربطی به فیلم باید داشته باشه این حرفا.

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

جالب اينجاست كه همه جا هم در صدر جدول فروشه!

• شروع کننده موضوع

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

معلومه ديگه شصتادسال روپردست بعد فيلمايي مثل گشت ارشادوزندگي خصوصي رو دوسوت برداشتن تو تهران فقط اريکه ايرانيان اين دوتا فيلمو داره فکرکنم

AGHA ALEX

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان ماندگار فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمیوکامپیوترتادم مرحله دوم رفتموبرگشتم!!!
رشته دانشگاه
پرستاری

به نقل از Amir - Eblis :
هرچقدم سعی کردم این 5صفحه رو بخونم و بیام پست بدم نشد.

خیلیا میگن چرا فیلمو ندیدی نظر میدی و پیشداوری و ...، بجث اینجاست که اصلا" قرار نیست ما فیلم رو ببینیم! نظرمونم درباره نوع فیلمبرادی یا انتخاب لوکیشنای فیلم نیست که لازم باشه ببینیم تا نظر بدیم. حرف ما چیز دیگس.
جناب طالبی (همون عضو سابق اطلاعات اصفهان که اینروز‌ها چیزهای عجیبی‌ام ازش داره منتشر میشه)، این فیلم رو طبق عقیده و دید شخصی خودش ساخته، و این هیچ مشکلی از نظر من و هیچکس ِ دیگه‌ای در هیچ جای عالم نداره. خوب یا بد، درست یا غلط، به من و شمای مخاطب هیچ ربطی نداره، به گفته‌ی خودش، برداشت خودش از اتفاقات اخیر ایران بوده!و...............
اصلا اينجوري نيست اولا فيلم بر اساس عقايد كارگردان نبوده بر اساس اطلاعات و مداركي كه در اختيار كارگردان قرار داشته ساخته شده كه اين چيزهارو ميشه 90 درصدشو از ديدن فيلم بدست اورد اينكه به نقل از قول ايشون گفتيد گفتند برداشت خودشون بوده در جواب به مسئولاني كه از فيلم حمايت نكردندو......دوما هر ديالوگي جاي خودشو داره سوما بايد دقيق تر تاريخ بخونين اون آقاي پناهي قصدشون اعمال نظر نبوده كه جلوشون گرفته شد در خيالاي خوش تري بودند !چهارما فيلم كاملا بدون حمايت مسئول ساخته شده !!!!!!!و اينكه وقتي انتهاي فيلم ضد سازمان اطلاعات كشوره چجوري حمايت شده ازش!!!پنجما شما حق داري به اين دليل نمي توني خودتو قانع كني كه از خيلي چيزا بي خبري منم بي خبرم هممون بي خبريم فقط دنبال اينيم كه حقيقتو بفهميم و چون هيچ راهي وجود نداره هر چيزي كه به عنوان حقيقت به نظرمون ميادو قبول مي كنيم در جايي كه پيشنهاد مي كنم تا از چيزي كاملا با خبر نشدين انتخابش نكنين ويا در مقابلش جبهه نگيريد !بعدشم چرا همتون از گشت ارشاد طرفداري مي كنيد فيلم به اون مزخرفي اصلا فيلم نامه خوبي نداشت ديالوگا مزخرف بود!!!!!!! من موافق قلاده هاي طلا نيستم ولي به نظر من اينكه نشون داد توي هر جرياني مردم مقصر نيستند فقط توي يك جو و موجي قرار مي گيرند خوب بود!

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

خوشحالم از رفتار منطقی بعضی دوستان. از نظر من این فیلم از نظر کیفیت ساخت ۱ فیلم متوسطه رو ب پایینه. مشکلات زیادی رو هم داره. اما ندیده سخن گفتن خداییش بی انصافیه. شما اگه فیلمو دیده باشین می فهمین این فیلم ۱فیلم جاسوسی اکشنه نه سیاسی،ما رسما ژانر سیاسی نداریم فیلم باید از طرف مردم و در سال های آتی ب عنوان فیلم سیاسی شناخته شه.
بهانه وا۳ ندیدن،پرفروش شدنشه؟ چه اهمیتی داره؟ اخراجی ها(چرند ترىن فىلم تارىخ سىنما) هم پرفروش ترین ۹۰ شده،این دلیل بر خوب بودن و پذیرفتن مفهومشه؟ کلاتونو قاضی کنین. راستش این فیلم ۱بدبینی هارو در من ایجاد کرد،اما خواهش میکنم بیاین منطقی برخورد کنیم...

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

اصلا اينجوري نيست اولا فيلم بر اساس عقايد كارگردان نبوده بر اساس اطلاعات و مداركي كه در اختيار كارگردان قرار داشته ساخته شده
LOL، چی میگی تو؟ کارگردان فیلم گفته من این فیلم رو بر اساس عقایدم ساختم، اطلاعات و مدارک چیه؟ خب عقاید از یک سری اطلاعات شکل میگیره دیگه، یه چیزه طبیعی ِ .
كه اين چيزهارو ميشه 90 درصدشو از ديدن فيلم بدست اورد اينكه به نقل از قول ايشون گفتيد گفتند برداشت خودشون بوده در جواب به مسئولاني كه از فيلم حمايت نكردندو......
!! lol
دوما هر ديالوگي جاي خودشو داره سوما بايد دقيق تر تاريخ بخونين اون آقاي پناهي قصدشون اعمال نظر نبوده كه جلوشون گرفته شد در خيالاي خوش تري بودند !
من تشخیص میدم دیالوگارو کجا به کار ببرم تو حرف زدنم و به کسی ام مربوط نیست، قصدشون چی بوده؟ براندازی نظام با یک فیلم؟ LOL، چه خیالات خوش تری؟
چهارما فيلم كاملا بدون حمايت مسئول ساخته شده !!!!!!!
این جمله انقدر عجیب و غیر واقعی و دروغ بزرگی هست که خودت 7تا علامت تعجب جلوش گذاشتی، من دیگه چیزی نمیگم lol
و اينكه وقتي انتهاي فيلم ضد سازمان اطلاعات كشوره چجوري حمايت شده ازش!!!
من چون فیلم رو ندیدم، راجع به اینجور مسائل فیلم حرفی ندارم. برامم مهم نیس چه اتفاقی توش افتاده.
پنجما شما حق داري به اين دليل نمي توني خودتو قانع كني كه از خيلي چيزا بي خبري منم بي خبرم هممون بي خبريم فقط دنبال اينيم كه حقيقتو بفهميم و چون هيچ راهي وجود نداره هر چيزي كه به عنوان حقيقت به نظرمون ميادو قبول مي كنيم در جايي كه پيشنهاد مي كنم تا از چيزي كاملا با خبر نشدين انتخابش نكنين ويا در مقابلش جبهه نگيريد !
کلا" نفمیدم چی گفتی و منظورت چی بود، آروم تر و درست تر جمله هارو تایپ کن.
بعدشم چرا همتون از گشت ارشاد طرفداري مي كنيد فيلم به اون مزخرفي اصلا فيلم نامه خوبي نداشت ديالوگا مزخرف بود!!!!!!!
من جایی تو نوشته ام حرف از "گشت ارشاد" زدم؟ این فیلم چه ربطی به اون فیلم داره؟
من موافق قلاده هاي طلا نيستم ولي به نظر من اينكه نشون داد توي هر جرياني مردم مقصر نيستند فقط توي يك جو و موجي قرار مي گيرند خوب بود!
هه، حدس می‌زدم.
این فیلم حتما" یک منظوری داره و میخواد یک جریانی رو طبق نظر عده ای تعریف کنه، و به واسطه ی همین افکار عمومی رو تغییر بده و یک واقعیت تاریخی رو "باز" به نفع عده ای عوض کنه. که متأسفانه می‌بینم در اینجا موفق بوده و تونسته این تفکر اشتباه رو توی شما جا بندازه.
یوزرت که 90% فیکه، و الا اگه واقعا" بچه تهران باشی و تو یکی از اون اعتراضای بعد انتخابات شرکت کرده باشی، خوب میدونستی و می فهمیدی که چیجوری بود و الان اینو نمی گفتی.

انقدر با عجله و جوگیر نظر نده، یکم اطلاعاتت رو زیاد کن، فکر کن، بعد بیا نظر بده.

@ITER: فقط کافیه تیزرای تبلیغاتی فیلم رو دیده باشی تا بفهمی این فیلم "سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران" ئه.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

من بسیار خوشم اومد برای اولین فیلم سیاسی سینما ایران خوب بود نامردیه بگیم نه چون اولی بود و انتظار بیشتر سختگریه

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

@امیر ابلیس:خوب بود تو هم با دقت نظر منو می خوندی یا ۱ذره فکر چاشنیش می کردی یا حداقل ب خودت زحمت میدادی ۱نقد کوتاه از فیلم رو میخوندی. این اشکال فیلمه که از اول اومده گفته سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران،فقط ب خاطر اینکه اسم چار نفرو توش آوردن؟یا ۱بخشی از تاریخ توش روایت شده؟ همه جای دنیا سیاسی بودن یا نبودن فیلم توسط مردم و سال ها بعد از اکران تعیین میشه. این فیلم با کارگردانی ضعیفش فقط واسه اینکه فروش بیش تری داشته باشه از اون جمله استفاده کرده،اساسا این فیلم،۱فیلم کاملا اکشنه و جاسوسیه اینو همه منتقدا میگن.
ضمنا،بهتره به جای تفکر جهت دار، مستقل فکرکنی.

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO

این فیلم ارزش دیدن رو نداره
خوش حالم که وقتمو برا دیدنش تلف نکردم :-"

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از ۩ Amir Mohammad ۩ :
این فیلم ارزش دیدن رو نداره
خوش حالم که وقتمو برا دیدنش تلف نکردم :-"
آره واقعا، از نظر فنی خیلی ضعیفه و از نظر معنا هم تا حدی.

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

خیلی فیلم توپیه B-)
لازمه این بودجه ها خرج بشه
حتی خیلی بیشتر از اینا