Delaram95
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
پاسخ : قلاده های طلا
آره، بازی حیایی خیلی عالی بود.
و این که اون شیخه هم که به قول تو فاسد بود، یه جور بازی درآورده بود که دکتر (جاسوس خود بچه های اطلاعات) لو بره. و گرنه اون فاسد نبود. کلا یه بازی بود که کامران رو تعلیق کردن. حتما باید یه بار دیگه فیلم رو ببینی!!!
و این که مسلمه که چنین فیلمی نباید سر و ته داشته باشه واسه این که گوشه ای از تاریخه و تاریخ هم سر و ته نداره.
اما!
به نظر من واقعا سانسور شده بود و از سر و ته فیلم زده شده بود.
بردن اسم هاشمی هم صحیح نبود، نمی دونم وزارت ارشاد کی می خواد دست از این مسخره بازیا برداره؟؟
یه نکته ی دیگه این که تا حدی واقعیت ها گفته شد. و این خیلی عالیه.
در واقع فیلم یک مستند بود، نه یک فیلم سیاسی. اون همه ی مطالب رو از ضعف سیستم اطلاعاتی گرفته تا پلیسای بد و کشته شدن جوونامون به دست بسیجیا و اختلافات یه خواهر و برادر بر سر این مسئله و ... به تصویر کشیده شده بود.
از نظر مسائل فنی و جلوه های ویژه و به تصویر کشیدن واقعی تظاهرات هم واقعا فوق العاده بود.
اما فیلم نامه ی منسجمی نداشت، متاسفانه.
به گمان من این فیلم ارزش دیدن رو داشت.
توصیه می کنم به همه ی دوستانی که از روی تبلیغات و تعصب ، "ندیده" در مورد این فیلم حرف زدن، برن و فیلم رو ببینن، اون جوری می شه راحت تر فیلم رو نقد کرد.
به نقل از cactus :سلام ! چرا وقتی فیلمو ندیدین نظر میدین ؟ حداقل نمیخواین برین سینما برین از یجایی گیر بیارین ببینین بعد نظر بدین ! یارو کارگردانش میگفت تو برنامه 7 ک کلی تحقیق کرده ! رفته اطلاعات و وزارت کشورو و اینا ! حتی با افراد خیلی گنده ! هم صحبت کرده ! 2 سال رو فیلم وقت گداشته بنده خدا ! حالا کار نداریم راست یا دروغه فیلمش ! ولی واسه من اکثر قسمتای فیلمش باور پدیر بود ! شاید من ساده ام ک باور کردم ولی تو فیلم نه ب دوستان سبزی توهین میکنه نه ب آقای موسوی نه ب هرکی ! اتفاقا یه جاش احمدی نژاد داره حرف میزنه.شریفی نیا میاد میگه چی داره میگه این مملکتو بهم ریخت با این حرفاش ! فیلمش شبیه فیلم نبود ! داستان نداش کلا ! همشم حس میکردم صحنه هاش تکراریه شاید چون 2 سال پیش دیدم! ولی فقط بگم سینما جای نشستن نداش اصا ! و هیشکیم وسط فیلم نرفت بیرون شاید اون روز اینطوری بوده یبار دیگه باید ببینم تا بعضی جاهاشو بفهمم ! یه شیخه بود مال اون بالا بالا ها ! بعد طرف فاسد بود ینی طوری نبود ک شیخا رو آدمای معصوم و اینا جلوه بده ! طوریم نبود ک بگن دولت نکشته و اینا ! قشنگ نشون میده بسیجیه با تفنگ میزنه میکشه طرفو ! یا پلیس میزنه ملتو ! فقط کارگردانه فک کنم خیلی نفوز ذاره ! فیلمشم انقد ک میگه سیاسی نیس ! جاسوسی و ایناس حیایی هم قشنگ بازی کرده بود !
آره، بازی حیایی خیلی عالی بود.
و این که اون شیخه هم که به قول تو فاسد بود، یه جور بازی درآورده بود که دکتر (جاسوس خود بچه های اطلاعات) لو بره. و گرنه اون فاسد نبود. کلا یه بازی بود که کامران رو تعلیق کردن. حتما باید یه بار دیگه فیلم رو ببینی!!!
و این که مسلمه که چنین فیلمی نباید سر و ته داشته باشه واسه این که گوشه ای از تاریخه و تاریخ هم سر و ته نداره.
اما!
به نظر من واقعا سانسور شده بود و از سر و ته فیلم زده شده بود.
بردن اسم هاشمی هم صحیح نبود، نمی دونم وزارت ارشاد کی می خواد دست از این مسخره بازیا برداره؟؟
یه نکته ی دیگه این که تا حدی واقعیت ها گفته شد. و این خیلی عالیه.
در واقع فیلم یک مستند بود، نه یک فیلم سیاسی. اون همه ی مطالب رو از ضعف سیستم اطلاعاتی گرفته تا پلیسای بد و کشته شدن جوونامون به دست بسیجیا و اختلافات یه خواهر و برادر بر سر این مسئله و ... به تصویر کشیده شده بود.
از نظر مسائل فنی و جلوه های ویژه و به تصویر کشیدن واقعی تظاهرات هم واقعا فوق العاده بود.
اما فیلم نامه ی منسجمی نداشت، متاسفانه.
به گمان من این فیلم ارزش دیدن رو داشت.
توصیه می کنم به همه ی دوستانی که از روی تبلیغات و تعصب ، "ندیده" در مورد این فیلم حرف زدن، برن و فیلم رو ببینن، اون جوری می شه راحت تر فیلم رو نقد کرد.