سانسور که داره ولـی میگن نداره . قشنگ مشخص ـه از صحنه ـاِ فیلم مثـن چرا اون پسرِ که سربازِ ارشدِ این ـا یود و آخر ـِش با تصادف مرد ، معرفی نشد ؟ حذف کرده بودن یه عـالمه قسمت ـِشُ . ینی اصـن اجازهِ پخش ندادن به یه سری قسمت ـا .به نقل از first amir :من امروز دي وي دي شو گير آوردم
دارن جمعش ميكنن
فقط تو تهران اكران داشته نه؟
اما من شنيدم اين نسخه ي خونگيشم سانسور نداره
به نقل از مــهــســافــت...! :سانسور که داره ولـی میگن نداره . قشنگ مشخص ـه از صحنه ـاِ فیلم مثـن چرا اون پسرِ که سربازِ ارشدِ این ـا یود و آخر ـِش با تصادف مرد ، معرفی نشد ؟ حذف کرده بودن یه عـالمه قسمت ـِشُ . ینی اصـن اجازهِ پخش ندادن به یه سری قسمت ـا .
تو تهران اکران داشته و بعدِ یه هفته کشیده شده پایین .
ببین همچین کارِ خوب ـی صددر صد معرفی میکنه همهِ کارکتر ـاُ اما اصلا متوجه نشدیم که ایشون کی بودن .به نقل از Farz :میشه منظورت رو واضح تر بگی؟؟
معرفی نشد ینی چی؟
درضمن:
"پوسترها و نسخههاي «گشت ارشاد» يكشنيه 19 شهريور در تهران جمعآوري ميشود"
منبع http://cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-7283.html
پ.ن:کار من شده کپی پیست کردن متن های سایت سینما ما
یکی به من بگه اصلا این گشت ارشاد چی داشته که این قدر بهش گیر دادن و شده بحث همه جایی؟به چیه اون حساس شدن آخه؟چون من فیلمو ندیدم.به نقل از جواد ب. :گشت ارشاد از شبکه نمایش خانگی هم داره جمع آوری میشه ! الان توزیعش تو فروشگاه ها غیر قانونیه و اگه ببینن به شدت برخورد میکنن با فروشنده !
خب ببینید پس! چون بیشترش تیکهس قابل توضیح دادن نیست.به نقل از میعاد :یکی به من بگه اصلا این گشت ارشاد چی داشته که این قدر بهش گیر دادن و شده بحث همه جایی؟به چیه اون حساس شدن آخه؟چون من فیلمو ندیدم.
فراستی دلیلش چی بود؟به نقل از مـهـدی :به قول فراستی فیلم ِ بی سر و تهی بود ، پوچ !
از نظر اونکه همه فیلما بی سرو تهه...به نقل از ریــحــانــه :فراستی دلیلش چی بود؟
برو نسخه اصلشو بگیر یه قسمت داره پایانی دیگر اون اصل پایانشه که خوب تموم شده..به نقل از یهـ نیمهـ انسانـ :تیکه های جالبی توش داشت اما صرفا همین بود!فقط تیکه داشت توش!آخرش هم کاملا مزخرف تموم شد و همینطور تخیلی
من از نت گرفتم!توش آخرش چرت بود بازمبه نقل از BrainDamage :برو نسخه اصلشو بگیر یه قسمت داره پایانی دیگر اون اصل پایانشه که خوب تموم شده..