مباحثه ی گروهی شماره يك-برتري انسان

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : مباحثه ی گروهی شماره يك-برتري انسان

@مهسا"من همچنان جوابم رو نگرفتم...
ت بايد براي من اقبات كني مهسا و نه من براي تو عدم اثبات بيارم...

• لایک
امتیازات: sk1v

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

احساس می کنم که تو خیلی از بحثا رو پیچوندی
و در ضمن برای یه پرسش احساسی جواب دادی
فک نمی کنی این حرفت کاملا احساسیه
ج ج آ:عوض نمیکنم نه چون پدر مادرم برترن...چون دوسشون دارم و با هیچی عوضشون نمیکنم و این پشیزی به کمال ربطی نداره
و همون طور که no one گفت بحثو از همونجا باختی
به نقل از no one :
@گاو عشق: ببین تو مباحثه رو باختی واسه همینه که من دیگه جواب ندادم! تو نسبت به خانوادت احساسی برحورد کردی نه منطقی!!! و تموم شده! تو اومدی خانوادت رو با دوست داشتن اونها از منطق جدا کردی! پس جوابی غیر منطقی! یعنی شکست!
تو باید یا میگفتی نه عوض نمی کنم و چون بحث بر برتری یعنی برتر بودن اونها و قبول شکست ویا اگه عوض میکردی میشد بازم بحث کرد!
ولی الان می تونی ! یه جواب منطقی بیار
وگرنه واقعا به نظرم معلوم می شه که ما بردیم :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@مهسا:سر حرفم هستم...اسم اون باختن نیست...ببین...اصلا برای من توی بازه ی داشتن یک موجود این کمال نیست که مهمه...اون دوست داشتن و علاقمه که مهمه...

نکته:وقتی میتونی بگی احساسی برخورد میکنم که من"بودن با موجودی کامل"ارزش باشه...اما به این فکر کن"من مادر و ÷درم رو دوست دارم چون دوسشون دارم...همین :)...این نه کماله نه احساس :)

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

خب همینه دیگه! وقتی در فلسفه و یا منطق علاقه به وجود میاد یعنی منطق کنار گذاشته شده و بجاش احساس جواب میده!
یادم میاد یه جایی یه مباحثه بود طرفه میگفت سیگار بد نیست ولی طرف دیگه میگفت هست(وقت نیس همشو بگم) آخر میرسه که از کسی که طرفدار سیگاره میپرسه اگه پسرت که همینجا هست بخواد سیگار بکشه چی کار میکنی؟ میگه من بچمو تربیت میکنم که خودش تصمیم بگیره! بد مخالفه میگه سفسطه نکن درست جواب بده! موافقه میگه خب فعلا به 18 سال نرسیده و غیر قانونیه! دوباره مخالفه میگه: خب اگه پسرت 18 سالش شد چی؟ چی کار میکنی؟ موافقه میگه اگه پسرم 18 سالش شد و بخواد سیگار بکشه خودم میرم براش سیگار می خرم!!
طرف مقابلم تو بحث شکست می خوره؟!!
یعنی جوابی منطقی نه احساسی! با اینکه اون مخلف سیگار کشیدن بچشه و دوستش داره این حرفو زد!
تو هم الان تو این وضعیت قرار گرفتی ولی جوابی احساسی دادی! من اگه میپرسیدم یا خانوادت یا 100 نفر! جون کدومه نجات میدادی تو میگفتی خانوادم! خب اینجا احساسی یعنی باخت!!! درسته کمال ربطی به دوست داشتن نمی خوره ولی دوست داشتنم با منطق اصلا رابطه نداره!(فکر کنم خودتم در مورد عشق و دوست داشتن همنظری با من که منطقی در اینها وجود نداره)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

درسته کمال ربطی به دوست داشتن نمی خوره ولی دوست داشتنم با منطق اصلا رابطه نداره!(فکر کنم خودتم در مورد عشق و دوست داشتن همنظری با من که منطقی در اینها وجود نداره)
------------------------------
از بین کل حرفت فقط این تیکه منطقی بود :)...و این رو قبول دارم...
هیچ ربطی به هم ندارن"دوست داشتن و خواستن یک انسان کامل" :)
مثالت اصلا ربطی نداشت :D

• لایک
امتیازات: sk1v

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

مثال خیلی هم ربط داشت! وقتی داری مباحثه میکنی نباید احساس دخیل باشه اگه باشه برابره با باخت ولی تو دخیل کردی و طبق نظر خودت منطق با احساس جداست! پس جوابت منطقی نیست! :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مهسا.ق :
مثال خیلی هم ربط داشت! وقتی داری مباحثه میکنی نباید احساس دخیل باشه اگه باشه برابره با باخت ولی تو دخیل کردی و طبق نظر خودت منطق با احساس جداست! پس جوابت منطقی نیست! :D
بابا دارم میگم اصلا فرض کن من احساس رو وارد کرده باشم...در صورتی باختم که در منطق احساس رو وارد کرده باشم...
من دارم میگم که حرف شما منطق نیست...ضد منطق است...میگین دوست داشتن کسی و در کنارش بودن به کمال ربط دارد :O :O

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

نه در مورد سوالم مطمئنم! میخوای برو از هرکس و هر استاد فلسفه منطقی بپرس! هیچگونه شکی ندارم!!!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از no one :
نه در مورد سوالم مطمئنم! میخوای برو از هرکس و هر استاد فلسفه منطقی بپرس! هیچگونه شکی ندارم!!!
والا مطمئن باش پرسیدم که دارم اینجوری بات میحرفم(دروغ نیست)...طرف استاد دانشگاه تهرانه و 44سالشه و شوهر خواهر دوست خانوادگیمونه...من وقتی دیدم شما انقدر مصممین بهش نشون دادم قضیه رو...
حرفم رو تایید کرد...
این دو تا محور هیچ ربطی به هم ندارن :)

بالا