من احساس میکنم با سفسطه و بی سفسطه من با پست اولم پیروز شدم...در هر حال نیازی به توضیح به تو نمیبینم :)به نقل از MAAT :شهود انسان با شهود انسان دیگر یکی است،لزومی ندارد به پاسخی یکسان برسیم... چون لزومی نداره سطح درک و فهم انسان ها برابر باشه...
خوب ، به نظر من این تنها راه توجیح این مسئله است ، اما اگر تو راه دیگری داری بنما... چون هر دویمان ادعا مننده هستیم، تو مدعی انسان برتر نیست پس تو حالت دیگر نشان بده.... چرا من یکتایی را ثابت کنم!! چه بسی که نیازی به این امر نیست چون یک مسئله نمی تواند دو جواب متناقض داشته باشد ، یعنی اگر با جواب من به این نتیجه می رسیم که انسان برتر است ، نمی توانی در عین داشتن این جواب به جوابی برسیم که نتیجه ی آن عکس باشد!
من که احساس می کنم مغلوب شدی، تصمیم نهایی با مدیر...
به نقل از MAAT :به سراغ بحث بعدی میریم.
می خواهیم در مورد سوال زیر بحث کنیم ، آمادگی تون رو اعلام کنید.
"به خدا(منظور خدایی که در ادیان اسلام،مسیح و.. مطرح است) اعتقاد دارید؟ درستی عقیده خود را اثبات کنید
بنا بر اين اگر تو معتقد به چيزي باشي نياز نيست براش دليل بياري و طرف مقابل بايد رد يا قبولش كنه؟ من هم بهمين ترتيب معتقدم گروه تو هر چيزي ،بجز اعتراف بشكست وبه نقل از no one :تمام اینا عقیده و ایمان منه! پس من لازم نیست اثبات کنم! اگه تو قبول نمی کنی تو باید نقضش کنی نه من اثبات! من نیازی به اثبات حرفام ندارم ولی تو برای رد حرفای من نیاز به نقض داری و اگه نتونی نقض کنی یعنی حرف من درسته و اگه حرف من درسته که دیگه ...
به نقل از MAAT :این که بدن انسان ضعیف تر هست رو باید ثابت کنی(با منطق نه با علم)شکوفه هم یک عضوه(در عین مدیر بودنش) و برنده رو تعیین نمی کنه، این قوانین هستند که گروه برنده رو مشخص می کنند
بهتره از این موضوع بی محتوا و راکد که حدود و نوع بررسی اش مشخص نشده، به موضوع پیشنهادی من روی بیارید... :)
به نقل از sk1v :يه روز ما نيومديم انقلاب شد!
@محمدامين:عزيزي ميفرمود كه لوين رايحين؟ كجا ميري براي خودت نتيجه اعلام ميكني؟بنا بر اين اگر تو معتقد به چيزي باشي نياز نيست براش دليل بياري و طرف مقابل بايد رد يا قبولش كنه؟ من هم بهمين ترتيب معتقدم گروه تو هر چيزي ،بجز اعتراف بشكست و
اينكه ما درست ميگيم ، بگه حرفش غلطه!
و كذا محمدامين كه ميگه يكتا بودن شهود رو كه اثبات نكرده ما بايد رد يا قبول كنيم!
علمتون به حرفهايي كه ميزني نيا حضوريه يا حصولي، اگه حضوريه ممكنه براي خودتون حجيت داشته باشه اما براي ما
ارزشي نداره! اگر حصوليه بايد برهان اقامه كنين كه ارزش خوندن داشته باشه! و الا بطور كلي ارزشي نخواهد داشت!
يعني علم حساب نميشه خطاست!
=====
اولاً ثابت كنيد حكومت(يا هر چيزي كه بعنوان مصداق گفته شد) معيار برتريست،
ثانياً حكومت انسان بر بقيه موجودات رو ثابت كنيد،
ثالثاً به ويكي پديا كه منم ميتونم توش مقاله بنويسم استناد نكنين
من ميگم ويروسها و باكتريها برترن !
بله . درنگاه اول بدن انسان خیلی ضعیفه . یک نوزاد تا زمانی که بزرگ نشه از یک بچه گربه هم ضعیف تره . چرا؟ چون حد اقل اون میتونه راه بره . ولی در کل حالا ، بدن ما کارایی های زیادی داره که حتی خودمونم تو موقعیتش قرار بگیریم تعجب میکنیم . ولی اون جسم نیست که برتری میده . امکاناتی هست که با عقل( که جزء جسمه ) درست شده . مثلا سرعت پلنگ از ما بیشتره ولی ما اوتومبیلی درست میکنیم که از اونم سریعتره . یا هواپیما ، تلسکوپ . چشم ما از جغد ضعیفتره ولی تلسکوپ و میکروسکوپ جبران میکنه .به نقل از MAAT :این که بدن انسان ضعیف تر هست رو باید ثابت کنی(
فک کنم همه تو این بحث موافق باشن .به نقل از MAAT :"به خدا(منظور خدایی که در ادیان اسلام،مسیح و.. مطرح است) اعتقاد دارید؟ درستی عقیده خود را اثبات کنید
به نقل از sk1v :@شكوفه:گزينه دو نداشتي كه مباحثه يادت بره!
جوابي دريافت نكردم كه جواب بدم!
موافق ادعا كرد منطق انسانيه و ادعا كرد توسط انسان ساخته شده و ادعا كرد ايتفاده ازش بمعناي پذيرفتن برتريشه
و ادعا كرد پذيرفتن برتري منطق-اگر انساني باشه- پذيرفتن برتري انسانه! و براي هيچ كدوم اثباتي ارائه نداد
عزیز من...تو میخوای وجود یک گزاره(برتری انسان)رو اثبات کنی...به نقل از no one :تا وقتی که موضوعی برای بررسی باشه و خدشه ای به یه تفکر وارد نشه لازم نیست اثبات شه! پس تو باید اول یک نقض بیاری تا منو وادار به اثبات کنی!
ناتوانی من در آوردن ردیه بر حرف شما(تازه اگر وجود داشته باشه این ناتوانی)دلیل بر درستی گزاره ی شما نیست...به نقل از مهسا.ق :اگه تو حرفی رو قبول نداری برای ردش باید دلیل بیاری تا تازه بخوایم اثبات کنیم
و از این قبیلمن همین جا برایت ادعا میکنم موجوداتی هستند که ز تو والاترند و اتفاقا اونا هم یه همچین تاپیکی دارند...تازه همین دیروز هم من توی اون تاپیک بحث کردم...اتفاقا من رو شکست هم دادن...
اتفاقا این حرفت دقیقا اثبات حرف منه مهسا :)به نقل از مهسا.ق :پس یه سوال ازت می پرسم
اولای بحث تو چنین ادعایی کردیو از این قبیل
طبق این چیزی که الان می گی پس باید بتونی برای من اثباتشو بیاری
از این ادعا ها تو طول بحث کم نکردی