مباحثه ی گروهی شماره يك-برتري انسان

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مباحثه ی گروهی شماره يك-برتري انسان

انسان
دلفین
اگه کسی ویژگی ای رو نشون نمیده دلیل بر نداشتنش نیست.میتونه رو نکنه

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از MAAT :
شهود انسان با شهود انسان دیگر یکی است،لزومی ندارد به پاسخی یکسان برسیم... چون لزومی نداره سطح درک و فهم انسان ها برابر باشه...
خوب ، به نظر من این تنها راه توجیح این مسئله است ، اما اگر تو راه دیگری داری بنما... چون هر دویمان ادعا مننده هستیم، تو مدعی انسان برتر نیست پس تو حالت دیگر نشان بده.... چرا من یکتایی را ثابت کنم!! چه بسی که نیازی به این امر نیست چون یک مسئله نمی تواند دو جواب متناقض داشته باشد ، یعنی اگر با جواب من به این نتیجه می رسیم که انسان برتر است ، نمی توانی در عین داشتن این جواب به جوابی برسیم که نتیجه ی آن عکس باشد!
من که احساس می کنم مغلوب شدی، تصمیم نهایی با مدیر...
من احساس میکنم با سفسطه و بی سفسطه من با پست اولم پیروز شدم...در هر حال نیازی به توضیح به تو نمیبینم :)
یکی از دوستان تو مدر3 نکته ی خیلی ظریفی رو برای من مطرح کرد...ایشان گفتند وقتی من مثال زدم که و خط موازی را در نظر بگیرید طرف مقابل من گفته اند خب در همان خط موازی ما برتر هستیم دیگر :D...از شکوفه و کیوان تقاضا میشود"پیروزی در تاپیک"را بهتر تعریف کنند...
چون من الان در طی 20 پست همچنان جواب دو سوال خود را نگرفته ام و در هین حال ایشان نیز ادعای پیروزی دارند ;))

چرا تو باید یکتایی شهود را(که من نمیپذیرمش)اثبات کنی؟...وا3 اینکه تو قراره گزاره ی انسان برتر است را اثبات کنی و من 3رفا به عنوان یک مخالف با این گونه گزاره ها دارم میحرفم :)...

با تشکر پیشاپیش از مدیر بابت رسیدگی :)

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

خطاب به گروه مخالف :
فقط یه نفرتون فعاله ها ! اگر جواب ندید معنیش این میشه که جواب منطقی نداشتید !
( بقیه تون هم فعال باشین :-< )

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

@گاو عشق: ببین تو مباحثه رو باختی واسه همینه که من دیگه جواب ندادم! تو نسبت به خانوادت احساسی برحورد کردی نه منطقی!!! و تموم شده! تو اومدی خانوادت رو با دوست داشتن اونها از منطق جدا کردی! پس جوابی غیر منطقی! یعنی شکست!
تو باید یا میگفتی نه عوض نمی کنم و چون بحث بر برتری یعنی برتر بودن اونها و قبول شکست ویا اگه عوض میکردی میشد بازم بحث کرد!

@شکوفه: آیا نظر من با 3 شرط باخت مطابقت میکنه؟ جوابی احساسی برای پرسشی در بحث منطقی! یعنی من نمیتونم اشخاصی رو که دوست دارم تو بحثم دخیل کنم!

• لایک
امتیازات: MAAT

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به هر حال انجمن مدير داره ، تاپيك مسئول داره ! صبر پيشه كنيد .

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از MAAT :
به سراغ بحث بعدی میریم.
می خواهیم در مورد سوال زیر بحث کنیم ، آمادگی تون رو اعلام کنید.
"به خدا(منظور خدایی که در ادیان اسلام،مسیح و.. مطرح است) اعتقاد دارید؟ درستی عقیده خود را اثبات کنید

آقا لطفا خودتونو نگه دارید! تا شکوفه نیاد رایشو بگه هیچی قبول نیست! ممکنه ما نبرده باشیم! هرچی شکوفه بگه! و هیچ کس حقه اعتراض نداره! وگرنه دیگه بحث نکنه!

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

خو از گروه ما من یه 2 تا اظهار نظر کردم و بقیش گاو :(
نمیشه برتر مطلق رو در نظر گرفت.انسان از یه جهاتی خیلی ضعیف تر از موجودات دیگست.مثلن بدن فوق العاده ضعیفی داره....
بحث ادامه داده میشه یا....

sk1v

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران

يه روز ما نيومديم انقلاب شد! :-"
@محمدامين:عزيزي ميفرمود كه لوين رايحين؟ كجا ميري براي خودت نتيجه اعلام ميكني؟
به نقل از no one :
تمام اینا عقیده و ایمان منه! پس من لازم نیست اثبات کنم! اگه تو قبول نمی کنی تو باید نقضش کنی نه من اثبات! من نیازی به اثبات حرفام ندارم ولی تو برای رد حرفای من نیاز به نقض داری و اگه نتونی نقض کنی یعنی حرف من درسته و اگه حرف من درسته که دیگه ...
بنا بر اين اگر تو معتقد به چيزي باشي نياز نيست براش دليل بياري و طرف مقابل بايد رد يا قبولش كنه؟ من هم بهمين ترتيب معتقدم گروه تو هر چيزي ،بجز اعتراف بشكست و
اينكه ما درست ميگيم ، بگه حرفش غلطه!
و كذا محمدامين كه ميگه يكتا بودن شهود رو كه اثبات نكرده ما بايد رد يا قبول كنيم!
علمتون به حرفهايي كه ميزنين يا حضوريه يا حصولي، اگه حضوريه ممكنه براي خودتون حجيت داشته باشه اما براي ما
ارزشي نداره! اگر حصوليه بايد برهان اقامه كنين كه ارزش خوندن داشته باشه! و الا بطور كلي ارزشي نخواهد داشت!
يعني علم حساب نميشه خطاست!
=====
اولاً ثابت كنيد حكومت(يا هر چيزي كه بعنوان مصداق گفته شد) معيار برتريست،
ثانياً حكومت انسان بر بقيه موجودات رو ثابت كنيد،
ثالثاً به ويكي پديا كه منم ميتونم توش مقاله بنويسم استناد نكنين
من ميگم ويروسها و باكتريها برترن !

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از MAAT :
این که بدن انسان ضعیف تر هست رو باید ثابت کنی(با منطق نه با علم)شکوفه هم یک عضوه(در عین مدیر بودنش) و برنده رو تعیین نمی کنه، این قوانین هستند که گروه برنده رو مشخص می کنند
بهتره از این موضوع بی محتوا و راکد که حدود و نوع بررسی اش مشخص نشده، به موضوع پیشنهادی من روی بیارید... :)

شکوفه داور این دور از مباحثه هستش و با توجه به قوانین برنده رو اعلام میکنه! در ضمن موضوع بعدی با توجه به معیار و برخی اصول دیگه انتخاب میشه!( با اجازه از کیوان و شکوفه!)

به نقل از sk1v :
يه روز ما نيومديم انقلاب شد! :-"
@محمدامين:عزيزي ميفرمود كه لوين رايحين؟ كجا ميري براي خودت نتيجه اعلام ميكني؟بنا بر اين اگر تو معتقد به چيزي باشي نياز نيست براش دليل بياري و طرف مقابل بايد رد يا قبولش كنه؟ من هم بهمين ترتيب معتقدم گروه تو هر چيزي ،بجز اعتراف بشكست و
اينكه ما درست ميگيم ، بگه حرفش غلطه!
و كذا محمدامين كه ميگه يكتا بودن شهود رو كه اثبات نكرده ما بايد رد يا قبول كنيم!
علمتون به حرفهايي كه ميزني نيا حضوريه يا حصولي، اگه حضوريه ممكنه براي خودتون حجيت داشته باشه اما براي ما
ارزشي نداره! اگر حصوليه بايد برهان اقامه كنين كه ارزش خوندن داشته باشه! و الا بطور كلي ارزشي نخواهد داشت!
يعني علم حساب نميشه خطاست!
=====
اولاً ثابت كنيد حكومت(يا هر چيزي كه بعنوان مصداق گفته شد) معيار برتريست،
ثانياً حكومت انسان بر بقيه موجودات رو ثابت كنيد،
ثالثاً به ويكي پديا كه منم ميتونم توش مقاله بنويسم استناد نكنين
من ميگم ويروسها و باكتريها برترن !

در مورد پاراگراف اول : بحث نیست مجادله هستش! پاسخ منطقی نیست!
پاراگراف دوم که به من مربوط نیست!
سوم: موجودی که ادعای برتری میکنه لازم میبینه افکارش درست باشه و جامع! و همچنین تمامی این اصول که گفتید رو من (مجاز از انسان برتر) کشف کردم و چون من در مورد حضوری یا حصولی و یا هر چیز دیگه من خالق اونا هستم( منظور علمه ) پس الان اونا رو باطل میکنم میکنم و اگه شما هم دارید زیاد به منطق و فلسفه به عنوان یاری دهنده ی این بحث فکر می کنید یعنی دارید با فلسفه و منطقی که من کشف کردم مباحثه میکنید و چیزی از خود ندارید! پس یک نوع شکست با قبول عقاید حریف!

*) یک چیزه جالب: تو این بحث به یه جای قشنگ رسیدیم که یک طرفست: من دارم با منطق و فلسفه ی انسانی بحث میکنم! شما با چی؟ آیا شما دارید با منطق و شهود و اسلوب های دیگه بحث میکنید! اگه میگید موجودی یا چیزی برتر از انسانه برید با فلسفه ی اون با من بحث کنید! اگه شما حتی به عنوان نقض گفته های من با منطق و فلسفه ی انسانی وارد بشید یعنی شکست! چون نتونستید منطقی و بینشی بالاتر از بینش من (مجاز از انسان) پیدا کنید!

• لایک
امتیازات: sk1v

sk1v

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران

شما گفتي كه اين اعتقاد منه پس تو بايد ردش كني و لازم نيست من اثباتش كنم من هم ميگم اگر اين كه" فلان
مطلب اعتقاد منه پس نياز نيست اثباتش كنم" رو قبول داري پس اينكه من ميگم "هر مطلبي كه شما ميگين ،غير از
اعتراف بشكست و قبول كردن اينكه ما درست ميگيم، غلطه" رو يا رد كن يا قبول كن!
اولاً ثابت كن اين منطق انسانيه!ثانياً ثابت كن استفاده كردن ازش بمعناي پذيرفتن برتري اون چارچوبه! شايد اينكه ما از
اسلوبي كه تو اون رو منطق انساني ميدوني استفاده ميكنيم-اگر واقعاً منطق انساني باشه- براي اينه كه منطق موجودِ برتر
در سطح فهم ما يا شما يا هر دو نبوده!
و اينكه حتي اگر اين منطق انساني باشه، و منطق برتر هم باشه دليل بر برتري كلي انسان نيست لزوماً!

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

لازم به جوبگویی نمی باشم! زیرا هنو زداری با منطق انسانی بحث میکنی!
(نیازی به اثبات انسانی بودن این منطق نمیبینم چون من، خودم این منطق رو خلق کردم و اثبات تفکرات خالق نیاز نیست)

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از MAAT :
این که بدن انسان ضعیف تر هست رو باید ثابت کنی(
بله . درنگاه اول بدن انسان خیلی ضعیفه . یک نوزاد تا زمانی که بزرگ نشه از یک بچه گربه هم ضعیف تره . چرا؟ چون حد اقل اون میتونه راه بره . ولی در کل حالا ، بدن ما کارایی های زیادی داره که حتی خودمونم تو موقعیتش قرار بگیریم تعجب میکنیم . ولی اون جسم نیست که برتری میده . امکاناتی هست که با عقل( که جزء جسمه ) درست شده . مثلا سرعت پلنگ از ما بیشتره ولی ما اوتومبیلی درست میکنیم که از اونم سریعتره . یا هواپیما ، تلسکوپ . چشم ما از جغد ضعیفتره ولی تلسکوپ و میکروسکوپ جبران میکنه .

به نقل از MAAT :
"به خدا(منظور خدایی که در ادیان اسلام،مسیح و.. مطرح است) اعتقاد دارید؟ درستی عقیده خود را اثبات کنید
فک کنم همه تو این بحث موافق باشن .

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان گروه مخالف ، با توجه به قوانین 12 ساعت دیگه فرصت دارید اگر جواب منطقی ای دارید بدید.
ضمنا ممنون از همه اونایی که اسمشون رو جزو اعضا گفتن صرفا برای اینکه بیان بخونن تاپیک ُ ! :|

sk1v

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران

@شكوفه:گزينه دو نداشتي كه مباحثه يادت بره! :-< :-"
جوابي دريافت نكردم كه جواب بدم! :D
موافق ادعا كرد منطق انسانيه و ادعا كرد توسط انسان ساخته شده و ادعا كرد ايتفاده ازش بمعناي پذيرفتن برتريشه
و ادعا كرد پذيرفتن برتري منطق-اگر انساني باشه- پذيرفتن برتري انسانه! و براي هيچ كدوم اثباتي ارائه نداد :D

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sk1v :
@شكوفه:گزينه دو نداشتي كه مباحثه يادت بره! :-< :-"
جوابي دريافت نكردم كه جواب بدم! :D
موافق ادعا كرد منطق انسانيه و ادعا كرد توسط انسان ساخته شده و ادعا كرد ايتفاده ازش بمعناي پذيرفتن برتريشه
و ادعا كرد پذيرفتن برتري منطق-اگر انساني باشه- پذيرفتن برتري انسانه! و براي هيچ كدوم اثباتي ارائه نداد :D

تا وقتی که موضوعی برای بررسی باشه و خدشه ای به یه تفکر وارد نشه لازم نیست اثبات شه! پس تو باید اول یک نقض بیاری تا منو وادار به اثبات کنی!

• لایک
امتیازات: N.M

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از no one :
تا وقتی که موضوعی برای بررسی باشه و خدشه ای به یه تفکر وارد نشه لازم نیست اثبات شه! پس تو باید اول یک نقض بیاری تا منو وادار به اثبات کنی!
عزیز من...تو میخوای وجود یک گزاره(برتری انسان)رو اثبات کنی...
پس در تمام بحث هم تو باید اثبات کنی حرفت رو نه ما نادرستی حرفت رو...

• لایک

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

اگه تو حرفی رو قبول نداری برای ردش باید دلیل بیاری تا تازه بخوایم اثبات کنیم
:-"

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مهسا.ق :
اگه تو حرفی رو قبول نداری برای ردش باید دلیل بیاری تا تازه بخوایم اثبات کنیم
:-"
ناتوانی من در آوردن ردیه بر حرف شما(تازه اگر وجود داشته باشه این ناتوانی)دلیل بر درستی گزاره ی شما نیست...
یعنی رد کردن تمام عدم اثبات ها به معنی اثبات نیست...

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

پس یه سوال ازت می پرسم
اولای بحث تو چنین ادعایی کردی
من همین جا برایت ادعا میکنم موجوداتی هستند که ز تو والاترند و اتفاقا اونا هم یه همچین تاپیکی دارند...تازه همین دیروز هم من توی اون تاپیک بحث کردم...اتفاقا من رو شکست هم دادن...
و از این قبیل
طبق این چیزی که الان می گی پس باید بتونی برای من اثباتشو بیاری
از این ادعا ها تو طول بحث کم نکردی :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مهسا.ق :
پس یه سوال ازت می پرسم
اولای بحث تو چنین ادعایی کردیو از این قبیل
طبق این چیزی که الان می گی پس باید بتونی برای من اثباتشو بیاری
از این ادعا ها تو طول بحث کم نکردی :D
اتفاقا این حرفت دقیقا اثبات حرف منه مهسا :)
ببین...من کی اونو گفتم...وقتی شما بی دلیل ادعا کردین ما انسان ها برتریم چون تا حالا بالاتر یا مساوی خودمون ندیدیم...
من یک به دیدن شما شک کردم...این که تو دیدی برای خودت کافیه...نه برای من...
و بعد گفتم اصلا به فرض که ندیده باشیم...

"آیا اینکه من نتوانسته ام بر گزاره ی"انسان برترین است"مثال نقضی بیارم میشه اثبات شما برای اینکه انسان برتر است؟؟؟؟"

• لایک
بالا