dr.namingstuff
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 98
دوستان حرفای خوبی زدن. با این وجود تو جو بد المپیاد که من می گم نمی یفتیاِم ... منم اینجا سریع بپرسم سوالمو؟
تو شهر ما و به خصوص مدرسه ما تمرکز کامل روی کنکور هست. (سه سال رتبه تک رقمی، پُز دادم، نه؟) از این رو المپیاد برای هیچکس مهم نیست و شاید بچه ها تفریحی برن مرحله یک و دیگه ادامشو نگیرن.
من تا همین امسال (سوم/یازدهم) فکر المپیاد به ذهنم نرسیده بود. بله، متوجه هستم که دیر شروع کردم. اما خب! شروع کردم!اما به قول دوستان، طوری شده که المپیاد بدون کلاس رفتن میسر نمیشه، داخل شهر ما کلاس المپیاد نیست، باشه هم به درد نمیخوره، کلاس المپیاد برای من هزینه مضاعف خواهد داشت، هم از لحاظ مالی و هم زمان! بازهم مشکلی نیست ولی. به خودم ایمان دارم (؟)
از خیلی ها شنیدم، که بعد از مرحله سه، یعنی توی انتخاب طلا های کشوری، معیار های دیگه ای دارند به جز پاسخگویی به سوال های علمی ... از صحت مطلب اطمینانی ندارم و برای همین میپرسم. برای مثال یکی میگفت که کسانی رو برمیدارند برای طلا که باهاشون آشنا باشند. یعنی شخصی مثل من که از شهر بزرگی نیومدم و در کلاس های اساتید شرکت نکردم، نامرئی محسوب میشم و بقیه بر من ارجحیت دارند. حقیقت داره؟
حالا که شروع کردم بنویسم ادامه میدم. انگشتام گرم شدن ؛ گفتم که من دیر شروع کردم، بنابراین برای اینکه شانسی داشته باشم باید کسر بسیار چاقی از وقتم رو اختصاص بدم به المپیاد، و دروس دیگه رو در حد نمره قابل قبول مدرسه پیگیر باشم. و با توجه به این شرایط اگر تو المپیاد موفق نشم، کنکور برام دشوار تر خواهد بود و همچنین دچار شکست روانی میشم که این همه وقت گذاشتم رو المپیاد و هیچ! کاشکی برای کنکور میخوندم! ای کاش!
ویژگی خاصی ندارم که از بقیه متمایز باشم. شاید بشه گفت انگلیسیم به نسبت از بقیه بهتر باشه که فکر نکنم ربطی داشته باشه به المپیاد. من هم مثل چندصدتای دیگه هستم که رویای مدال طلا داخل ذهنم رشد کرده. المپیادی که شرکت میخوام بکنم شیمی هست. علاقه مند هم هستم. فقط موندم داخل دو راهی ... کنکور یا المپیاد؟
اگه علاقه داری خوب برو. کنکور اونقدرا هم مهم نیست مدال هم همین طور اصل یاد گرفته با علاقس.
اینم بگم که زبانت اگه خوبه خیلی کمکت می کنه. کتابای اینگلیسی بخون. حالا چه المپیادی می خوای بری؟