آرش.
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهریار
- شهر
- شهریار
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
المپیاد کدومشو شرکت کردن بستگی به علاقه و استعداد داره!....استعداد با گذشت چند ماه که توی اون رشته درس خوندی مشخص میشه و علاقه برعکس استعداد به کمی زمان نیاز داره و سریع تر میفهمی که علاقه ت چیه،،کافیه که زیست و ریاضی رو جلوت بزاری و چند ساعتی با کتاباش ور بری تا ببینی دلت و علاقه ت به کدوم سمت میکشتت!!....( بعضی ها مثل خواهر خودم به خیلی از کتاب ها و موضوع های درسی علاقه نشون میده اما اخر سر مشخص شد که توی زیست میتونه بهتر خودشو نشون بده!......اینو گفتم که یه وقت نخوای چند تا هندونه برداری!......تعداد ادمای کمی هستن که میتونن همزمان چند تا المپیاد بدن و موفق هم باشن تووش!....سال های قبل رتبه های تک رفمی و حتی دو رقمی کنکور طی آماری که به دست آوردم مرحله یک های تعدادی از المپیاد هارو همزمان قبول شده بودن!...حتی تا چهار یا پنج المپیاد هم آمارش هست!.....که به نظرم مرحله یک از نظر کنکور وقتی ارزش نداره بهتره که اینقدر حرص نزد برای شرکت کردن توی همه ش!(البته اگه ملاک شرکت کردن کنکور رو دور زدن باشه!!)......)..................البته شرکت کردن توی چند المپیاد بستگی به میزان مطالعه و حتی هوش هم داره.....مثلا زیست شناسی خیلی گسترده س که میزان مطالعه بیشتر از هووش خودشو نشون میده!.......زیست شناسی فقط زیست نیست!....باید درک خوبی از شیمی دبیرستان داشت ...و حتی قسمت هایی از ریاضی ......!........اگه کسی هوش و علاقه و پشت کار خیلی عالی داشته باشه شاید یک سال هم براش زیاد باشه برای مدال شدنش!.... اگه کسی هوش و علاقه و استعداد و پشت کار متوسطی داره احتمال مدال شدن هم داره .....اما اگه کسی هوش و علاقه و استعداد زیادی هم داشته باشه اما تلاش کمی داشته باشه توی زیست منجر به مدال نمیشه براش!.....البته هیچ چیز رو نمیشه به طور قطع گفت اما خب روال کار کردن توی المپیاد اینه که اون چند موردی که گفتم رو هر کسی به طور متوسط روبه بالا داشته باشه!!....مخصوصا پشت کار وتلاش رو!.....
بعضی ها المپیاد رو به عنوان راه فراری از کنکور میخوان انتخاب کنن ...اگه این ادما علاقه و استعدادشو داشته باشن ، ممکنه که منجر به طلا بشه و کنکور ندن یا حتی مدال نقره و برنز بشه که بتونه از سهمیه ی مدالش توی کنکور استفاده کنه ....اما اون سری از کسانی که نه علاقه ای ندارن و نه استعادی، مطمینا بازنده ی المپیاد میشن و حتی ممکنه اونقدر روحیه شون رو از دست بدن که توی کنکور هم بازنده بشن!....
بعضی ها المپیاد رو به عنوان راه فراری از کنکور میخوان انتخاب کنن ...اگه این ادما علاقه و استعدادشو داشته باشن ، ممکنه که منجر به طلا بشه و کنکور ندن یا حتی مدال نقره و برنز بشه که بتونه از سهمیه ی مدالش توی کنکور استفاده کنه ....اما اون سری از کسانی که نه علاقه ای ندارن و نه استعادی، مطمینا بازنده ی المپیاد میشن و حتی ممکنه اونقدر روحیه شون رو از دست بدن که توی کنکور هم بازنده بشن!....
اگه در مورد منابع اطلاعاتی لازم داشتی من تا جایی که اطلاع کسب کردم میتونم در خدمتت باشم !سلام من امسال میرم دهمو میخوام المپیاد شرکت کنم.ولی بین زیست و ریاضی موندم.میشه راهنمایی کنید؟اگر میگین زیست چه منابعی خوبه اگر میگین ریاضی چه منابعی خوبه؟
آخرین ویرایش: