N.S.D
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
سلام =)
امیدوارم تاپیکِ درستی رو انتخاب کرده باشمಥ_ಥ
راستش یه سوال داشتم فکر کنم شما که تجربه هم دارید بتونید کمکم کنید
__ من رشتهام ریاضیه، ولی میخوام یکی از دو تا گزینه هایی که برای المپیاد مجازم رو جغرافی یا کارآفرینی بردارم (اگرررر خدا قبول کنه با این مخی که من دارم واقعاಥ_ಥ)
و البته میدونم که شرطایی مثل معافیت از کنکور نداره اگر مدال طلا بگیره شخص (مشکلی هم نیست قرار نیست من به اونجا برسم بیشتر تفننی میخوام برم)
ولی دو تا سوال داشتم
__ اولیش اینه که چون من رشتهام ریاضیه نمیتونم جغرافی رو شرکت کنم؟ یعنی جغرافی فقط و فقط مال بچهای انسانیه؟؟
__ و اینکه کدومش بهتره؟ (مقایسه شون از نظر سختی و راحتی، کم و زیاد بودن منابع شون نسبت به هم، مزیت و اینا)
خیلی خیلی ممنون میشم اگر کسی میدونه بهم بگه =)♡
**من حدودا سه ماهه از هر کی میپرسم میگه والا من نمیدونم ಥ_ಥ
امیدوارم تاپیکِ درستی رو انتخاب کرده باشمಥ_ಥ
راستش یه سوال داشتم فکر کنم شما که تجربه هم دارید بتونید کمکم کنید
__ من رشتهام ریاضیه، ولی میخوام یکی از دو تا گزینه هایی که برای المپیاد مجازم رو جغرافی یا کارآفرینی بردارم (اگرررر خدا قبول کنه با این مخی که من دارم واقعاಥ_ಥ)
و البته میدونم که شرطایی مثل معافیت از کنکور نداره اگر مدال طلا بگیره شخص (مشکلی هم نیست قرار نیست من به اونجا برسم بیشتر تفننی میخوام برم)
ولی دو تا سوال داشتم
__ اولیش اینه که چون من رشتهام ریاضیه نمیتونم جغرافی رو شرکت کنم؟ یعنی جغرافی فقط و فقط مال بچهای انسانیه؟؟
__ و اینکه کدومش بهتره؟ (مقایسه شون از نظر سختی و راحتی، کم و زیاد بودن منابع شون نسبت به هم، مزیت و اینا)
خیلی خیلی ممنون میشم اگر کسی میدونه بهم بگه =)♡
**من حدودا سه ماهه از هر کی میپرسم میگه والا من نمیدونم ಥ_ಥ