پاسخ : مشاوره
به نقل از نيلوفر ب. :
خب من توصيم اينكه شما بايد حتمن در برنامه ي روزانت ورزش داشته باشي مثن كلاس ورزش برو
سعي كن به خودت اطمينان داشته باشي ،اعتماد به نفست رو بالا ببري
نیلوفر جان توصیه ی شما به ایشون مثل اینه که من به کسی که وسط کویر گیر افتاده زنگ بزنم.بعد اون بگه تشنمه. منم بگم خب برو آب بخور!
اول. اینکه شما خیلی زود گریت میگیره تقریبا یه چیز ذاتیه. و اونقدر خلأ هایی که تو زندگیت وجود دارن پیش چشمت بزرگ هستن که با یه اتفاق کوچیک سریع گریت میگیره.خُب این مشکل خاصی نیست.
و تو میتونی با تمرین ِ فکر نکردن به خلأ هات یا سعی و تلاش و برنامه ریزی دقیق واسشون، این مشکلت رو حل کنی.
و همینطور که نیلوفر گفت، باید تحرک داشته باشی و یه ساعاتی از روز رو صرف ِ تنفس تو هوای آزاد کنی.
دوم. احساس حسادت هم از همون کمبود ها ناشی میشه.
وقتی شما به اندازه ی کسی که بهش حسادت میکنی، در راستای چیزی که اون توش موفق تره، این حس حسادت از بین میره تقریبا.
میتونم با قطعیت بگم، تلاش خیلی از خلأ هارو پر میکنه.
اگه خواستی، بیشتر توضیح میدم در این باره.
سوم.اعتماد به نفس کم هم ناشی از فکر کردن به همین خلأ هاست.
مثلا من بیام و به این فکر کنم که چقدر من تو درس عربی کودنم،بدون در نظر گرفتن اینکه من تو ریاضی خیلی قویم، به مرور زمان باعث میشه اعتماد به نفسم رو از دست بدم.
و اینجا من دوتا کار رو پیشنهاد میکنم.
1.توجه بیشتر به توانایی هایی که داری.
2. تمرین برای افزایش توانایی هایی که توش ضعف داری.
چهارم. روان انسان وقتی میبینه تو زمان حال کاری ازش برنمیاد و همچین احساس پوچی بهش دست میده، شروع میکنه به حسرت خوردن و افسوس روز های گذشته.
اینم با تمرین و با یک برنامه ریزی خوب راحت حل میشه.
به نقل از خوشحال :
خب باز هم لازمه که من تکرار کنم این صرفا یه گریزه واسه فکر نکردن به ضعف هایی که ما داریم.
شانس،اغلب یه نوع فرار از واقعیته. از این واقعیت که "من تلاش نکردم".
البته در مواردی خاص میشه شانس رو به عنوان یک اصل قبول کرد.
ولی اغلب شانس یک گریز ذهنیه برای فکر نکردن به کمبود هایی که خودمون باعثش شدیم.
ولی اگه برای هر کاری حد اکثر تلاشمون رو به کار برده باشیم، یا حداقل کمی بهش فکر کنیم، متوجه میشیم که همه ی اینها ناشی از کم گذاشتن خودمونه : )
×در آخر باید بگم، ضعف های روحی و روانی ما، مثل ضعف های جسمی هستن.
نباید انتظار داشت یک شبه و خیلی سریع خوب بشن.
بلکه برای خوب شدنشون باید قدم به قدم پیش رفت.
برای هرکدوم از موارد بالا،اگر توضیح بیشتری لازم بود در خدمتم : )