به نقل از حمیـده :هیچ راهی برای خواب ندیدن نیست؟ بخدا دیگه از شدت ِ کلافگی میشینم گریه میکنم. خیلی رو اعصابم تاثیر میذاره این هر شب خواب دیدن.
خواب چی میبینی؟به نقل از حمیـده :هیچ راهی برای خواب ندیدن نیست؟ بخدا دیگه از شدت ِ کلافگی میشینم گریه میکنم. خیلی رو اعصابم تاثیر میذاره این هر شب خواب دیدن.
خیلی امتحان کردن نیلوفر، جواب نمیده. : (به نقل از نيلوفر ب. :خب بايد وقتي ميخواي بخوابي اصن به هيچي فكر نكن ،فكراي خوب به ذهنت بيار،با ارامش بخواب .به خاطر اينكه همش فكرايي كه ازار دهنده س تو ذهنته
یه سری خواب های درهم برهم که گاها اصلا ربطی به فکرایی که در طول روز داشتم ندارن. مثلا شب خواب دیدم قلم چی امتحان دادمو یه رتبه خوب آوردم. بعدش گفتن این کنکور بود ! یا خواب میبینم مامان و بابام دارن زبونم رو میبرن و هرچقدر جیغ میزنم که بشنون ولی نمیشنون و امثال اینها. این دومی که از بچگی باهامه!به نقل از میم ح میم دال :خواب چی میبینی؟
به نقل از حمیـده :خیلی امتحان کردن نیلوفر، جواب نمیده. : (
یه سری خواب های درهم برهم که گاها اصلا ربطی به فکرایی که در طول روز داشتم ندارن. مثلا شب خواب دیدم قلم چی امتحان دادمو یه رتبه خوب آوردم. بعدش گفتن این کنکور بود ! یا خواب میبینم مامان و بابام دارن زبونم رو میبرن و هرچقدر جیغ میزنم که بشنون ولی نمیشنون و امثال اینها. این دومی که از بچگی باهامه!
خانواده فقط میگن بخون.به نقل از میم ح میم دال :خود کنکوری بودن و فشار و استرسش خیلی باعث این اتفاق میشه. سعی کن کمی رو مود "به درک" باشی نسبت به کنکور. احتمالا از سمت خانواده خیلی بهت فشار میاد که نتیجه خوبی بگیری؟
اینکه میگی از بچگی باهاته نشون میده برخی چیزها ریشه در دوران کودکیت داره. باید بری پیش متخصص و پیدا کنی علتش رو و درستش کنی. البته الان موقع خوبی هم نیست چون کنکور تشدید کرده ماجرا رو.
واهمه که نه. تقریبا آدم بیخیالی هستم. ولی اینکه هرشب یه سری چرت و پرت ببینی خیلی دیوونه کنندس :دبه نقل از نيلوفر ب. :از چيزيي واهمِ داري؟شب قبل از خواب خودتو بايد خسته كني كه وقتي ميري روتختت فوري بخوابي ،اينا همش خوابِ واقعيت نداره كه ؟زياد نترس منم قبلن اينجوري بودم به مرور زمان خوب شدم
خب كنكورتم شايد از عواملي باشه كه نتوني راحت بخوابي همه كنكوريا اينجورين همه استرس دارن نگران نباش
خیلی از این خوابا بخاطر فکرای منفی ای هست که در طول روز به ذهن آدم میاد . و کم کم علاوه بر اینکه روزتو خراب میکنه خوابتم خراب میکنه .به نقل از حمیـده :هیچ راهی برای خواب ندیدن نیست؟ بخدا دیگه از شدت ِ کلافگی میشینم گریه میکنم. خیلی رو اعصابم تاثیر میذاره این هر شب خواب دیدن.
دقیقا چیه؟چرا به وجود میاد؟؟به نقل از بره ناقلا :اختلال وسواس جبری?
یه جور وسواس فکریه، مثلا از نشونه هاش اینه طرف دری رو که بسته، چندین بار چک میکنه که ببینه بسته شده یا نه. یا مثلا یه موضوعی رو که میخونه، باید ریشه ش رو بفهمه، مثلا یه فرمول رو میخونه و باید کل اجزا و مولفه هاش رو بفهمه از کجا اومده. خیلیامون نوع خفیف این وسواس رو داریم ، اما اونایی که شدیده این وسواسشون مثلا شبا از بس هی در و پنجره رو چک میکنن نمیتونن بخوابن.به نقل از بره ناقلا :نه من اینو نوشتم سایر دوستان توضیح بدناخه ما کامل نخوندیم هنوز، انشالا ترم عاتی
به نقل از موازی :کسی میدونه چطوری میشه تاثیرپذیری از اطرافیان رو به حداقل رسوند؟
دست خودم نیست ولی هرکس هر پیشنهادی بده خواسته یا ناخواسته امتحانش میکنم ولی 90%نتیجه بد میگیرم.مثلا با وجود اینکه اوایل از غذای دانشگاه و خوابگاه راضی بودم بسکه هم اتاقیام غر زدن و شکایت کردن از همه چیز ،منم ناراضی شدم.به حدی که یک ماه آخر حتی یکبار هم نرفتم سراغ غذای دانشگاه و فقط خودم غذا میپختم.این یه مثال بود. گاهی میتونم باهاش مقابله کنم و دیگه اون رو انجام ندم ولی گاهی هم این عمل مدت ها باهام میمونه.الان هم مطمئنم نمیتونم به غذای دانشگاه لب بزنم با وجود اینکه میدونم اونقدرا هم که میگن بد نیست.![]()
نه ببین من مطمئنم که کار خودم درسته و اینطور نیست که نظری نداشته باشم،اما نمیدونم واقعا چرا دقیقا عمل اون طرف رو انجام میدم.مثلا میدونم تا ساعت دو شب بیدار موندن اصلا جالب نیست ولی وقتی میبینم همه بچه ها تا دو بیدارن منم بیدار میمونم.یه جورایی بیش از حد همرنگ جماعت میشم.به نقل از مازیمون :ولی خوب این حالت موقعی پیش میاد که خودت امتحان نکرده باشی یا خودت نظری نداشته باشی. باید سعی کنی خودت کنجکاو تر بشی و خودت امتحان بکنی تا به قطعیت برسی.
مثلن من میدونم از کیک خوشم میاد! واقعن خوشم میاد! حالا ۱۰۰ نفر بگن کیک فلان جا بد مزس من اصلن کاری ندارم! چون مطمینم!
به نقل از موازی :نه ببین من مطمئنم که کار خودم درسته و اینطور نیست که نظری نداشته باشم،اما نمیدونم واقعا چرا دقیقا عمل اون طرف رو انجام میدم.مثلا میدونم تا ساعت دو شب بیدار موندن اصلا جالب نیست ولی وقتی میبینم همه بچه ها تا دو بیدارن منم بیدار میمونم.یه جورایی بیش از حد همرنگ جماعت میشم.