- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- تهران
پاسخ : مشاوره روانشناسی
برای حلش چند تا راه حل معروف هست از جمله :
1. مهمترین راه حل در نظر گرفتن پیشامد های کار هات هست و بتونی پیامد هارو کاملا واسه خودت تجسم کنی!
2. افزایش اعتماد به نفس که خودش مقوله جدایی هست!
3. سعی کن نظم رو تو کارهات دخیل کنی!
4. گزینه 3 رو بصورت تدریجی انجام بدی !
5. به خودت و کارهات یک نگاه از بالا بکن و ببین تو این موقعیت چه کاری بهتر هست که انجام بدی!
6......
× سعی کن رضایت مندیتو بر پایه آن چه هستی قرار بدی نه آن چه دیگران با تو رفتار میکنند و کم کم حساسیتو نسبت به عوامل بیرونی کم کنی.
+ سعی کن خواسته های خودتو مبنا قرار بدی بیشتر.
×این مورد آخر هم باید باید کمی سعی کنی واقعگرا تر به مسائل نگاه کنی !
-----
مشاوره هم خوبه ولی خب این هم در نظر داشته باش بیشترین کمک رو خودت به خودت میتونی بکنی!
بله کلی روش داره و اینا! (self-regulation) !به نقل از سمندون :D :مرسي از همتون
اين ضعيف النفسيو كه به شدت دارم ....حل شدنيه؟
بيش تر استرسمم همين عوامل بيرونين شايد يني به اين فك مي كنم كه اگه نمره م به حدش نرسه چه بلايي سرم مياد...
مثلن همش نگران بودم درسامو بيوفتم و مجبور شم برناممو به هم بريزم
سهل انگاري و ايناهم هس ولي يه چيزيم كه هست حتي وقتي امتحانو خوب مي دم بازم فك مي كنم كه غلط نوشتم كه انقد حس خوبي دارم
آيا مشاوره لازم دارم؟
برای حلش چند تا راه حل معروف هست از جمله :
1. مهمترین راه حل در نظر گرفتن پیشامد های کار هات هست و بتونی پیامد هارو کاملا واسه خودت تجسم کنی!
2. افزایش اعتماد به نفس که خودش مقوله جدایی هست!
3. سعی کن نظم رو تو کارهات دخیل کنی!
4. گزینه 3 رو بصورت تدریجی انجام بدی !
5. به خودت و کارهات یک نگاه از بالا بکن و ببین تو این موقعیت چه کاری بهتر هست که انجام بدی!
6......
× سعی کن رضایت مندیتو بر پایه آن چه هستی قرار بدی نه آن چه دیگران با تو رفتار میکنند و کم کم حساسیتو نسبت به عوامل بیرونی کم کنی.
+ سعی کن خواسته های خودتو مبنا قرار بدی بیشتر.
×این مورد آخر هم باید باید کمی سعی کنی واقعگرا تر به مسائل نگاه کنی !
-----
مشاوره هم خوبه ولی خب این هم در نظر داشته باش بیشترین کمک رو خودت به خودت میتونی بکنی!