• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره روان‌شناسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع no one
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یک لیست برای کارهای لذت بخش پیدا کنید ک براتون لذت بخش باشه یک ورزش ساده هم برای روزانه قرار بدید و یک هدف ک بهتون انگیزه بده حالتون رو بهتر کنه پیدا کنيد هر چند کوچیک باشه...من با خیلی روانشناس و روانپزشک صحبت کروم خب و اغلب بدون ریشه یابی یا همینطور در حد یک ربع قرص پیشنهاد میون اما یک دکتر ب من پیشنهاد داد ک یک لیست کارهایی ک دوست دارم رو انجام بدم و اینم بگم من توان بلند شدن از جام رو نداشتم ک حتی بتونم این کارها رو انجام بدم اما کم کم انجام دادم مثلا پیاده روی رفتم یا گاهی طناب میزدم.قکرای افسرده کننده و استرس میاد سراغم سریع فیلم طنز میزارم ک ببینم ...نمیگم عالی شدم و خوب شدم اما خب روزها رو بهتر از قبل میگذرونم ح الم کمی بهتر شده..
فکر خوبیه امتحانش می کنم . ممنون از راهنماییتون ^^
مراجعه به روانشناس^^ و اینکه برو حتما، راه دیگه ای غیر این دو تا نداره و اگه نری و بیشتر بشه، شدیدا پشیمون میشی
روانشناس رو هم زیاد موافق نیستم راستش😅
بازمم مرسی^^

راهی برای درمان افسردگی وجود داره بدون مراجعه به روانپزشک؟
احساس میکنم دارم افسرده میشم😞
اولین سوال اینه که چطور تشخیص دادی افسردگیه؟ صرفا خلق و خوی پایین نمی‌تونه نشونه‌ی افسردگی باشه و حتما باید نظر متخصص رو جویا بشید.
خیلی از اختلال‌های روان درهم‎‌تنیده‌ان و علائم نزدیک دارن. به نظرم بدون تراپی و دارو نمی‌شه زیاد امیدوار بود به درمان افسردگی. یک مدت احوالاتت رو ثبت کن توی یک دفتر و بعد حتما به یک تراپیست نشون بده. خیلی بهتر از هر کسی میتونه راهنماییت کنه. امیدوارم بهتر و بهتر بشی.💚

• لایک
امتیازات: f@him
Back
بالا