• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره روان‌شناسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع no one
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره

خب در این نوع موارد بهتره یه سری توضیحات بدم
این نوع رفتار 3 نوع کاملا متفاوت داره:1)همجنس گرایی 2)همجنس ب*ازی X_X
3) افراط در دوستی
این چیزی که شما گفتید نمیشه فهمید کدومش صدق میکنه
در مورد اولی دو طرف فقط نوعی عاشق همدیگه(و شاید یک طرفه ) میشن! و احساس خاصی دارن
دومی چیزی نیست که نیاز به توضیح داشته باشه
و سومی که بیشترین احتمال وجودشه بنا به خیلی از موارد! یه نفر به مقدار زیادی در دوستی افراط میکنه و این مساله باعث باشه یک سری مشکلات عاطفی پیش بیاد!

در مورد دوست شما هم نمیشه گفت کدوم مورده!ولی خب به صورت کلی خیلی وقت پیش میاد که مورد سوم باشه!
بهتره مواظبش باشید! این نوع رفتار ها به صورت کلی داره زیاد میشه :-s! من توصیه اینه باهاش صحبت کنید و دقیق بفهمید موضوع چیه! صحبت کردن خیلی خوبه ولی اگه جواب نداد حتما پیش یم روانشناس و روان پزشک ببرید!

درمورد اينكه اين نوع رفتار داره زياد ميشه ، ي سوال
آيا مثله خيلي چيزاي ديگه ، از رو تبعيت از جامعه و روي مد بودنه ، و يا واقعا مشكلي در ژن يا روان اون افراد وجود داره كه اينطور به جنس موافق دلبسته ميشن ؟؟

به نقل از Bahar.no:-) :
درمورد اينكه اين نوع رفتار داره زياد ميشه ، ي سوال
آيا مثله خيلي چيزاي ديگه ، از رو تبعيت از جامعه و روي مد بودنه ، و يا واقعا مشكلي در ژن يا روان اون افراد وجود داره كه اينطور به جنس موافق دلبسته ميشن ؟؟

در مورد دوم! بیشتر هوس هستش! نمیشه گفت تبعیت از جامعه و یا مد یه نوع هنجار هستش!

ولی مورد اول یعنی گرایش و نوع سوم مشکلات و روان و تربیت و بعضا ژنتیک مربوط میشه!
مورد اول یه قسمتی ژنی هست ولی عمده ی این نوع رفتار رو تربیت در کودکی و همین طور نبود محیط مناسب در سنت بلوغه!
و مورد سوم یعنی دوستی افزاطی فقط تربیته! مثلا میبینی یه پسر از بچگی تو محیطی بوده که دختر زیاد بوده مثلا 2 تا خواهر داشته یه عالمه دختر خاله و دختر دایی و .... و اینا ولی پسری تو فامیل و محیط نیست! در سن بلوغ و اینا بدجور وابسته میشه و یا مثال های دیگه!

این مشکلیه که خیلی زیاد شده و داره زیاد تر میشه! مورد دوم که ذاتن هم ناهنجاری اجتماعیع و هم واقعا تاسف باره ولی مورد اول و سوم از لحاظ اجتماعی فقط چیزه بدیه! در کل یک مشکل تربیتی و محیطیه و میشه با بعضی از متود ها درمان بشه

دوستان بهتره قبل از جلب توجه فیلت..رینگ بحثو بیخیال شین نه؟؟؟بالاخره اینجا ایرانه عکسای ترولم فل..تر میکنن

بحثی نبود! فقط یک مشاوره ی معمولی بود! :)

چیزی هم نبود که باعث مشکلی بشه!

منم در حال حاضر یه مشکل اساسی دارم ! دچار 2 گانگی شخصیت شدم .... دو تا شخصیت با ارزش های ضد و نقیض تقریبا. تو هر برهه زمانی یکی اش ! یکی اش از نظر خودم بهتره(فرض کنید این 1 باش ;D) ولی وقتی تو موقعیت 2 قرار میگیرم 1 به نظرم بی معنی میاد .....
تا یه زمانی خیلی مهم نبود ولی الان قبولش واسه اطرافیانم سخت شده خودمم داره اذیت میکنه

يه راهكار واسه تمركز پيدا كردن ;;)
با تشكر

دوستان سلام >:D<
من در حال حاضر خوابگاه زندگی می کنم . یکی از بچه ها سر مسخره ترین مسائل و سادهترین چیزایی که تو خیابون می بینه (مثلا یه مرد مسن :-??)گریش می گیره :(( همش هم به عشق فک می کنه :-"
جالبیش اینه که همش هم از دوستش که شباهتی هم با هم ندارن (شاید هم دارن :-?) کمک میگیره که اونم همش نیمه ی خالی لیوانو بش یاداوری می کنه :-w اخه ادم انقدر احمق (:|
دیگه حال من داره از جفتشون به هم می خوره :-&
خودم دارم افسردگی می گیرم :(
چه کار کنم؟
:-/

فکرمیکنم دوستت تو زندگیش یکسری کمبودهایی رو داشته.
مخصوصا میتونه این کمبود کمبود عاطفه باشه. چون همیشه سعی میکنه با محبت دیگران خودشو راضی نگهداره.
من به عنوان یه دوست بهت میگم تو سعی کن بشی بهترین دوستش و بهش بفهمونی که زندگی اینی نیست که اون میکنه. سعی کن بهش انگیزه بدی. مخصوصا اعتماد بنفسو سعی کن درش القا کنی.
منتظرم خبرای بعدی رو ازت بشنوم. B-)

به نقل از ساجد :
فکرمیکنم دوستت تو زندگیش یکسری کمبودهایی رو داشته.
مخصوصا میتونه این کمبود کمبود عاطفه باشه. چون همیشه سعی میکنه با محبت دیگران خودشو راضی نگهداره.
من به عنوان یه دوست بهت میگم تو سعی کن بشی بهترین دوستش و بهش بفهمونی که زندگی اینی نیست که اون میکنه. سعی کن بهش انگیزه بدی. مخصوصا اعتماد بنفسو سعی کن درش القا کنی.
منتظرم خبرای بعدی رو ازت بشنوم. B-)
اخه می دونی چیه؟
اصن بش نمی یاد کمبود محبت داشته باشه تک دختره و فقط یه برادر بزرگتر داره
دوستی هم که اینجا داره خودش یه جورایی قاطی داره(زودعصبانی میشه :o) جز این دوسته هم کسی رو ادم حساب نمی کنه(صد بار بش گفتم بیا بریم مشاوره می گه نه من خوبم :-w)
ولی جالبیش اینه که خیلی مهربونه :o
(سال گذشته حتی وقتی زیاد فک می کرد یهو از بینیش خون میومد ولی می گفت من خوبم :o)
[-o<

Back
بالا