• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره روان‌شناسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع no one
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره

اول اینکه اگه بخوای رضایت بقیه رو جب کنی پس کی میخوای واسه خودت زندگی کنی ؟! نسبت به حرفای بقیه کر شو! ;D
دوم اینکه موفق ترین آدما اونایی هستن که شکست زیادی خوردن ولی دوباره تلاش کردن! مثلا استیو جابز!‌یا بیل گیتس یا ...
ولی مشکل شما چیز دیگه ست! یجورایی فکر میکنی نامردیه که مثلا فلانی قبول شده من نشدم! یه حس طبیعی و غریزی هست!سعی کن به خودت بفهمونی که خیلی مسئله ی مهمی نیست!
المپیاد یک مسابقه ی خیلی کوچیک توی زندگیه و توی زندگی مسابقه های خیلی بزرگ تری هم هست!
اگه با شکست نا امید شی شکست های بعدی حتمی هست اگه نا امید نشی یه گام به سمت موفقیت میری!

به نقل از crazyboy :
اول اینکه اگه بخوای رضایت بقیه رو جب کنی پس کی میخوای واسه خودت زندگی کنی ؟! نسبت به حرفای بقیه کر شو! ;D
دوم اینکه موفق ترین آدما اونایی هستن که شکست زیادی خوردن ولی دوباره تلاش کردن! مثلا استیو جابز!‌یا بیل گیتس یا ...
ولی مشکل شما چیز دیگه ست! یجورایی فکر میکنی نامردیه که مثلا فلانی قبول شده من نشدم! یه حس طبیعی و غریزی هست!سعی کن به خودت بفهمونی که خیلی مسئله ی مهمی نیست!
المپیاد یک مسابقه ی خیلی کوچیک توی زندگیه و توی زندگی مسابقه های خیلی بزرگ تری هم هست!
اگه با شکست نا امید شی شکست های بعدی حتمی هست اگه نا امید نشی یه گام به سمت موفقیت میری!
ممنون مفید بود
اما خب یه راه بگید تا حالم عوض شه دیگه
یه راه که اصلا همه رو فراموش کنم

بهترین روانشناس هرکس خود اون شخصه!
بشین فکر کن که واسه چی زندگی میکنی اینکه یکی در موردت حرفی بزنه چه فرقی به حال تو میکنه یا اینکه انتظار بقیه رو برآورده کنی چه سودی به حال تو میکنه!
به یه هدف کوچیک یا یه بهونه ی کوچیک فکر کن که دوباره شروع کنی به درس خوندن !

به نقل از crazyboy :
بهترین روانشناس هرکس خود اون شخصه!
بشین فکر کن که واسه چی زندگی میکنی اینکه یکی در موردت حرفی بزنه چه فرقی به حال تو میکنه یا اینکه انتظار بقیه رو برآورده کنی چه سودی به حال تو میکنه!
به یه هدف کوچیک یا یه بهونه ی کوچیک فکر کن که دوباره شروع کنی به درس خوندن !
ممنون ;D

نمیدونم مربوط به اینجا میشه یا نه ولی امسال من یه عادت مزخرفی پیدا کردم که نمیتونم اهنگ گوش کنم!!یعنی اگه یه جا اهنگ باشه اعصابم خورد می شه اهنگای مختلفم رو خودم امتحان کردم از اهنگ ملایم و اروم گرفته تا هرچی نمیتونم گوش کنم واین افتضاحه چون حتی اگه خودمم نخوام اهنگ گوش کنم جاهای مختلف میشنوم و خوب نمیشه از از اونجا پاشم برم واقعا چی کارکنم؟

خاطره بدی از آهنگ گوش دادن داری؟!
قبلا آهنگای غمگین گوش میدادی ؟
اصن آهنگ گوش میدادی ؟
چند مدته اینطوری شدی ؟
شاید بخاطر تغییرات فصلی و در پی آن تغییرات روانی باشه! ;D

به نقل از CrazyBoy :
خاطره بدی از آهنگ گوش دادن داری؟!
قبلا آهنگای غمگین گوش میدادی ؟
اصن آهنگ گوش میدادی ؟
چند مدته اینطوری شدی ؟
شاید بخاطر تغییرات فصلی و در پی آن تغییرات روانی باشه! ;D
نه خاطره بد که ندارم قبلا اهنگ گوش میدادم نمیگم زیاد،ولی خوب گوش میدادم الان برام عذاب اوره ~X(
تقریبا از اول تابستون91

با آهنگ بی کلام هم اعصابت خرد میشه؟!

به نقل از CrazyBoy :
با آهنگ بی کلام هم اعصابت خرد میشه؟!
تنها چیزی که اعصابم خورد نمیشه بعضی از سازاست

ببین واسه چی عذاب آوره برات!
یه مدت یه سری آهنگ هارو با ولوم پایین امتحان کن که گوشت اذیت نشه!
راستی به جز آهنگ از صدای پرنده ها و شرشر آب یا چیزای دیگه هم اعصابت خرد میشه ؟

Back
بالا