• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسابقات روانشناسی (سری اول)(دور سوم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع no one
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مسابقات روانشناسی (سری اول)(دور اول)

به نظر ه من اصلا نمیشه یه راهه حل ه کلی پیدا کرد یا مثلا یه فرمولی که بگیم این کارو انجام بدین انزوا طلبیتون خوب میشه ؛ ولی با توجه به مدل ه انزوا طلبی میشه راه حل های معقولی پیدا کرد :دی

من خودم کتاب ه روانشناسی نخوندم که ببینم از لحاظ ه علمی مدل داره یا نه ؛ اما خودم چند نوعش رو دیدم :دی

1. نداشتن اعتماد به نفس : بعضی از خونواده ها تا بچشون یه چیزی میگه به اصطلاح ه میزنن تو دهنش ؛ این رفتار باعث میشه بچه کم کم اعتماد به نفسش رو از دست بده و دیگه تو جمع صحبت نکنه ؛ راه ه حل ه این مشکل اینه که اطرافیان سعی کنن بیشتر توجه کنن به اون طرف و خلاصه یکم اعتماد به نفس بدن بهش

2. شکست ه بزرگ : بعضیا بعد از یه شکست ه بزرگ کم کم گوشه گیر میشن و احساس میکنن دنیا به آخر رسیده ؛ اینجور افراد به نظرم باید یه جوری حال و هواشون عوض شه ؛ با مسافرت یا تغییر مکان حتی

3. اعتماد به نفس ه کاذب : بعضی از افراد به حدی مغرور هستن که جمع رو در حد ه خودشون نمیبینن و با کسی رفت و آمد نمیکنن و گوشه گیر میشن ؛ اینجور افراد باید یه جوری ( به نظر ه من با خرد کردن ه غرورشون به مقادیری ) با حقیقت رو به رو شن

4. ضعف ه جسمی یا مریضی و اینا : بعضی ها به علت ه یه مشکل ه جسمی که دارن ( مثلا فلج ) سعی میکنن تو جمع نباشن چون فک میکنن مورد تمسخر قرار میگیرن یا بعضیا دوست ندارن کسی براشون احساس ه ترحم داشته باشه ؛ فک میکنم این افراد بهتره یه مقداری با افرادی که مثله خودشون ضعف دارن معاشرت کنن تا بفهمن اونا هم تنها نیستن و میتونن مثه بقیه زندگی کنن

چیزه دیگه ای به ذهنم نمی رسه :دی

دلایلی که شخص دچار این مشکل میشه فرق میکنه . ممنکه تو خانواده به اندازه کافی بهش محبت نشده باشه یا اینکه تو شنوایی و به خصوص تکلم دچار مشکل باشه.ممکنه تو جمع و در برابر بچه های هم سن و سال خوش چند بار تحقیر شده باشه.یا به خاطره رفتار های ناشایست تو جمع تنبیه و توبیخ های زیادی شده باشه و یا اینکه اعتماد به نفس نداره و توانایی هایی که داره رو باور نداره یا اینکه مثلا وقتی میخواد یه کاری رو تو جمع انجام بده هر چه قدر هم که اون کار خوب باشه ممکنه افکاره منفی مثله این که اگه این کارو انجام بدم به نظه بقیه مسخره است ... یا اگه تو انجام دادنه این کار خراب کاری کنم چی ؟ ... اگه بعدا بقیه منو به خاطر این کار مسخره کنن چی ؟ و ... که معمولا اینجور مواقع باید به خودشون روحیه بدن و بگن نه من این کارو به بهترین نحو انجام میدم و کسی منو مسخره نمکنه و ...
یکی از کارای دیگه ای هم که میتونید بکنید اینه که وقتی تو یه محیطی قرار میگیرید که فردی رو بالا تر از خودتون میبینید و یا اون فرد جسوری بیش از اندازه داره اون محیط رو ترک نکنند و قاطعانه و محکم به سوالات اون فرد جواب بدید و وقتی این کارو کردید خودتونو تشویق کنید و باز اگر رفتار ناپسندی از طرف مقابلتون دیدید جا نزنید .
کار های دیگه ای هم که میشه برای شخصی که این مشکل رو داره کرد مثله حمایت های عاطفی،دادن مسئولیت های مختلف(در حد توانایی فرد) در فعالیت های گروهی و اینکه شخص امادگی لازم برای گفتن اعقاید و نظراتش و قبول کردن نظر های مخالف از طرف دیگران رو داشته باشه.

شرکت کننده هایی که هنوز شرکت نکردن! اولین دوره در روز 21 فروردین تموم میشه! شرکت کنین! خوبه! <:-P
تا الان نظرات خوبی دیدم! ولی به جان من! اگه منو دوست دارین ( :-" ) دیگه لازم نیست تعریف و علل وجود بیماری رو شرح بدید! سوال فقط درمان!

از نظر من بايد ببينيم فرد خودش مايل به درمان مي باشد و از حالت خودش آگاه است و رنج مي برد...و يا
و يا اينكه خانواده و اطرافيان ازين قضيه آگاه شدن و مي خواهند درمان كننده فرد مورد نظر باشند!
در مورد اولي فرد بايد در جمع قرار بگيره و با بحث ها آشنا بشه و شخصيت ها...يعني از همون اول نيازي به اسپم دادن در بحث ها ني مهم شركت كردنه و تمرين: مثلا
جلوي آينهبا خودش صحبت كنه و يا با خواهر برادر كوچكتر يا افرادي كه خجالت نمي كشه بحث كنه بخنده و كلي كاراي ديگه...
رفته رفته روحيه ي ازادي كسب مي كنند و قادر به بحث كردن ميشن...خوندن كتاب هاي كل كلي يا فلسفي هم كمك بزرگي ميكنه...
و اگه ياد بگيرن در بحث هاي كلاسي شركت كنند ، بقيه روي فرد حساب بيشتري باز مي كنن..
و در مورد دوم : اهميت دادن به گفته هاي فرد هرچند بي ارزش خيلي مهمه و پي گيري بحث هاي مربوط و در حوالي گفته هاي شخص...
بحث كردن در مورد علايق فرد هم خيلي مهمه و ادامه دادن تا كشيدن بحث به مسايل ديگر تا فرد در عمل انجام شده قرار بگيره و مجبور به همكاري بشه...بايد سعي
بشه كه به حرفاي طرف گوش بديم و در مورد گفته هاي اون حرف بزنيم و چه خوب ميشه اگه حتي اگه بر خلافه ميل ماست ولي از گفته هاش طرفداري كنيم و موافقت!
هميشه نظرش ُ در مورد اخبار روز و مسايل سياسي و به طور كلي جامعه بپرسيم ُ حرف بزنيم...
و هميشه در جمع هاي دوستانه تقاضاي نظر دادن كنيم...
و بهش يه پشتيباني بديم كه ازاد تراز قبل باشه مثلا در خريد وسايل خونه و يا شخصي خودش انجام بده و با جامعه بيشتر در ارتباط قرار بگيره

+ فك مي كنم با محبت بيش از حد و خود شيريني كاري از پيش نميره چرا كه شايد فرد مورد نظر(!) احساس ترحم كنه!

_‌ به به (!) به خودم اميد وار شدم ;D

درمان انزوا طلبی...
اشتباهی که میشه اینه که گمان میبرند شخص منزوی"از همه به خودش پناه میبرد"...
خیر...
او"از همه بیشتر از خودش فرار میکند"...

"آشتی دادن فرد با خودش" :)

این افراد ترجیح می دهند در لاک خود باشند چون با دیگران بودن به ان ها خوش نمیگذرد و یا رفتار دیگران با انها بد بوده.
از راه های رفع این مشکل می توان به افزایش توجه دیگران به فرد ، فراهم کردن محیط دلخواه برای فرد و افزایش محبت
و پیدا کردن دوست های خوب اشاره نمود

مسابقه تا فردا ساعت 32 ظهر ادامه پیدا میکنه!
بعد تاپیک قفل میشه تا ساعت 9 شب! بعد من برنده ی سری اول رو اعلام میکنم! <:-P
(ولی انتظار داشتم حداقل 25 نفر شرکت کنن! 8-^

قفل میشه تا 8 ساعت دیگه یعنی ساعت 9 نتایج اعلام میشه!
با آرزوی موفقیت برای همه ی شرکت کنندگان! <:-P

برنده ی دور اول از سری اول:...
نظرات جالبی شنیدم از لحاظ بنده و بقیه که لایک دادن شکوفه و فاطیما و جمله ی کوتاه پوریا(پسرک محبت فروش خوب بودن) و همین طور بقیه شرکت کننده ها هم نظراتی دادن که به تنهایی جالب بود بعضی ها هم علت بیماری رو بررسی کرده بودن که اگه سوال در مورد علت بود جواب های خوبی دادن!
ولی در مورد برنده! پوریا خیلی صریح گفته بود و مسئله رو واضح و عمیق بررسی نکرده بود (ولی اینو بگم اون یه جملش خیلی درسته) ولی بین شکوفه و فاطیما خیلی فکر کردم و دلیل طولانی شدن مدت انتظار برای انتخاب برنده هم همین بود! در آخر متوجه شدم شکوفه به احتیاجات و نیاز ها بیشتر توجه کرده در حالی که در دوان شناسی نباید شخص رو در مقابل بعضی اجبار ها قرار داد(کلیت بعضی جاها باید قرار داد) در آخر به این نتیجه رسیدم که با اختلاف خیلی کم فاطیما برنده میشه!

برنده: فـ ـاطـ ـ يما!

پ.ن: فاطیما ضمن تبریک، 2 روز وقت داری سوالتو به من پ.خ کنی و صلاحیت سوال رو بگیری بعدش مسابقه ی بعدی شروع میشه!

پاسخ : مسابقات روانشناسی (برنده ی دور اول انتخاب شد)

آ...
ببخشيد اگه دير اومدم....
يا ازم اشتباهي سر زد!

سوال دوم...!

چگونه مي توان شخصيت خود را بهتر شناخت...؟!

+ خيلي ممنون از لطفتون!

Back
بالا