Lorca
کاربر فوقحرفهای
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- زیستشناسی سلولی و مولکولی
پاسخ : Game of Thrones
کی جرأت داره یکی که نمیسوزه رو به نبرد دعوت کنه؟ با توجّه به این که احتمالاً اوّلین تصوّرشون اینه که کسی که نمیسوزه لابد کلّاً نمیمیره. من میتونم تصوّر کنم جهانِ سادهای رو که کسی که از وسط آتیش در میاومده میپرستیده؛ در واقع داشتیم در جهانِ خودمون :))
به نقل از دایان :یک. این توی اپیزود پنجم درموردش صحبت میشه. اما نظر شخصی من اینه که اگه دنریس زود برگرده خیانت نمیکنن.
دو. همینی که Lorca گفت.
× لیتل فینگر به لرد ویل گفت براشون ارتش بفرسته. علاوه بر اون شمالیا به استارکها وفادارن (یا حداقل بعضیاشون وفادارن.) و کمکشون میکنن.
توی قسمت قبلی عموی تیون و خواهرش اومد باباشون رو کشت.
شاید ایمپرسیو باشه ولی همون دروگو هم که خیلی امیزینگ بود و فلان رو بقیه چلنج میکردن. مطمئنا همین طوری نمیایستن دنریس بیاد حکومت کنه. یعنی به یه نبرد تن به تن چلنجش نمیکنن؟ توی این قبیله ی بدوی حتی یه مرد هم نیست که ناراضی باشه از این که یه زن داره بهش دستور میده؟ توی کمتر بدویاش هم هست حتی!
من هماکنون اپیزود پنج رو دیدم و تنها چیزی که دارم بگم اینه که
Hodor.
کی جرأت داره یکی که نمیسوزه رو به نبرد دعوت کنه؟ با توجّه به این که احتمالاً اوّلین تصوّرشون اینه که کسی که نمیسوزه لابد کلّاً نمیمیره. من میتونم تصوّر کنم جهانِ سادهای رو که کسی که از وسط آتیش در میاومده میپرستیده؛ در واقع داشتیم در جهانِ خودمون :))