• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Game of Thrones

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کی میمیره؟ (فصل۸)

• سرسی

رای‌ها: 13 20.3%
  • سانسا

رای‌ها: 3 4.7%
  • آریا

رای‌ها: 10 15.6%
  • برن

رای‌ها: 7 10.9%
  • جان اسنو

رای‌ها: 16 25.0%
  • دنریس

رای‌ها: 15 23.4%

• رای‌دهندگان
    64
پاسخ : Game of Thrones

به نقل از دایان :
یک. این توی اپیزود پنجم درموردش صحبت می‌شه. اما نظر شخصی من اینه که اگه دنریس زود برگرده خیانت نمی‌کنن.
دو. همینی که Lorca گفت. :-"
× لیتل فینگر به لرد ویل گفت براشون ارتش بفرسته. علاوه بر اون شمالیا به استارک‌ها وفادارن (یا حداقل بعضیاشون وفادارن.) و کمکشون میکنن.
توی قسمت قبلی عموی تیون و خواهرش اومد باباشون رو کشت. :-؟

شاید ایمپرسیو باشه ولی همون دروگو هم که خیلی امیزینگ بود و فلان رو بقیه چلنج می‌کردن. مطمئنا همین طوری نمی‌ایستن دنریس بیاد حکومت کنه. یعنی به یه نبرد تن به تن چلنجش نمیکنن؟ توی این قبیله ی بدوی حتی یه مرد هم نیست که ناراضی باشه از این که یه زن داره بهش دستور میده؟ توی کمتر بدویاش هم هست حتی!

من هم‌‌اکنون اپیزود پنج رو دیدم و تنها چیزی که دارم بگم اینه که
Hodor.

کی جرأت داره یکی که نمی‌سوزه رو به نبرد دعوت کنه؟ با توجّه به این که احتمالاً اوّلین تصوّرشون اینه که کسی که نمی‌سوزه لابد کلّاً نمی‌میره. من می‌تونم تصوّر کنم جهانِ ساده‌ای رو که کسی که از وسط آتیش در می‌اومده می‌پرستیده؛ در واقع داشتیم در جهانِ خودمون :‌))

رد می‌کنم حرفت رو با دوتا چیز
یک این‌که اگه منظورت ابراهیم عه که احتمالا هست با اون کار بهش ایمان نیاوردن تا جایی که من یادمه، آلردی از قبل ایمان آورده بودن بهش.
دو هم این‌که همه این‌ها می‌دونن دنریس تنها تارگرین نیست و تارگرین های قبلی کشته شدن. پس ...
مبارزه حالا لزوما تن به تن با دنریس نیست. میتونه مبارزه نفر به نفر باشه یا ارتش به ارتش.

به نقل از Lorca :
Possible spoiler > پی‌نوشت: الان یه خلاصه‌ای از اپیزود امشب خوندم توی ویکی‌پدیا؛ لو رفته؟ اگر خلاصه‌هه درست باشه، دنریس عمّه شده... :-‌"
خلاصهه رو کجا خوندی؟ من چیزی در این باب ندیدم. درواقع تمام هدفم از انقدر سریع دانلود کردنش این بود که این جریان رو بفهمم.

به نقل از Lorca :
کی جرأت داره یکی که نمی‌سوزه رو به نبرد دعوت کنه؟ با توجّه به این که احتمالاً اوّلین تصوّرشون اینه که کسی که نمی‌سوزه لابد کلّاً نمی‌میره. من می‌تونم تصوّر کنم جهانِ ساده‌ای رو که کسی که از وسط آتیش در می‌اومده می‌پرستیده؛ در واقع داشتیم در جهانِ خودمون :‌))
منطقی بود! :-" ولی شاید وقتی کمرنگ‌تر شد و یه ذره زمان گذشت. چون تمام مردم مارینم یه حرکت نمادین از "وی ساپورت یو" انجام دادن. الانم ممکنه یه سریا توی قبیله فقط چون بقیه سجده کردن سجده کرده باشن.

به نقل از مهدی :
یک این‌که اگه منظورت ابراهیم عه که احتمالا هست با اون کار بهش ایمان نیاوردن تا جایی که من یادمه، آلردی از قبل ایمان آورده بودن بهش.
دو هم این‌که همه این‌ها می‌دونن دنریس تنها تارگرین نیست و تارگرین های قبلی کشته شدن. پس ...
مبارزه حالا لزوما تن به تن با دنریس نیست. میتونه مبارزه نفر به نفر باشه یا ارتش به ارتش.

من بعید میدونم دوتراکی ها کلا گیو عه شت کنن به تارگرین بودن یا نبودن دنریس. یا حتی کلا اهمیتی بدن به مسائل توی وستروس.
ولی با قسمت مبارزه موافقم. احتمال شورش مثل سانز آف هارپی هست هنوز. به شیوه ی بدوی تر حالا. :-"

به نقل از مهدی :

و تصوّر می‌کنی چند هزار نفر دیگه ایمان آوردن؟ اسمش معجزه‌س و استفاده‌ش دقیقاً همینه، این که مردم جلوت به سجده بیافتن.

این‌ها منظورت دوتراکی‌هاس؟ چون به نظر میاد اندازه‌ی یه کیسه سیب‌زمینی هم اطّلاع ندارن از تاریخ وستروس. ببین کسی که دنباله‌روی یکی دیگه‌س، وقتی رهبرش بمیره، دنبال رهبر می‌گرده. اینطوری نیست که همه یهو ادّعای رهبری کنن. ۹۹٪ آدم‌ها در چنین فضایی دقیقاً مایلن بیافتن دنبال یکی دیگه که ثابت کرده قدرتمندتره. دنریس شاید نتونه با khalها مچ بندازه، ولی به هر حال همه‌شون رو جزغاله کرد و خودش سالم بیرون اومد. این حرکت بُلده، ترسناکه، اسرارآمیزه [برای دوتراکی‌ها] و همزمان وسط این احساسات، تمام رهبرهاشون رو هم ازشون گرفته. در مورد این که حالا جوگیرن یا نه و بعداً ممکنه این جوگیری کم‌تر بشه یا نشه، بعداً می‌بینیم.

به نقل از دایان :
خلاصهه رو کجا خوندی؟ من چیزی در این باب ندیدم. درواقع تمام هدفم از انقدر سریع دانلود کردنش این بود که این جریان رو بفهمم.

توی ویکی‌پدیای همین اپیزود. و قسم می‌خورم نیم ساعت پیش بود، و الان که می‌بینم نیست! شاید برش داشتن همین الان.

البته نیلوفر راست می‌گه اون تیکه که قرار بود عمه بشه رو من هم خونده بودم تو نت.
و تصوّر می‌کنی چند هزار نفر دیگه ایمان آوردن؟ اسمش معجزه‌س و استفاده‌ش دقیقاً همینه، این که مردم جلوت به سجده بیافتن.
نیلوفر : حالا بحث دینی جا نداره اینجا ولی با این حرفت موافقم.
این‌ها منظورت دوتراکی‌هاس؟ چون به نظر میاد اندازه‌ی یه کیسه سیب‌زمینی هم اطّلاع ندارن از تاریخ وستروس. ببین کسی که دنباله‌روی یکی دیگه‌س، وقتی رهبرش بمیره، دنبال رهبر می‌گرده. اینطوری نیست که همه یهو ادّعای رهبری کنن. ۹۹٪ آدم‌ها در چنین فضایی دقیقاً مایلن بیافتن دنبال یکی دیگه که ثابت کرده قدرتمندتره. دنریس شاید نتونه با khalها مچ بندازه، ولی به هر حال همه‌شون رو جزغاله کرد و خودش سالم بیرون اومد. این حرکت بُلده، ترسناکه، اسرارآمیزه [برای دوتراکی‌ها] و همزمان وسط این احساسات، تمام رهبرهاشون رو هم ازشون گرفته. در مورد این که حالا جوگیرن یا نه و بعداً ممکنه این جوگیری کم‌تر بشه یا نشه، بعداً می‌بینیم.
می‌دونی پیش زمینه ذهنیم چی بود که اینو گفتم؟ یه فلش بک بزنیم به اپیزود یک. به اون تیکه‌ای که همیشه خودشو معرفی میکنه. [nb]
I am daenerys storm born of the house targaryan
the first of her name, the unburn.
Queen of the Andals and the Rhoynar and the first man. blah blah blah​
[/nb]
بعد یارو متوجه میشه که این کالیسی بوده و ... ، میشه گفت که یه چیزی هم در مورد اون چیزایی که گفته بود در مورد تارگرین ها هم می‌دونست یا حتی فلش بک بزنیم به سیزن یک که یه اشاره‌ای فک کنم شد که اینا تنها بازمانده تارگرین هاست. پس می‌شه این نتیچه رو گرفت که قبلیا مردن. برا همین میگم ازین جهت کارشون یه خورده عجیب بود.

اتفاقای جالبی میوفته
مخصوصا راجع ب هودور :)

خیلی این اپیزود غم انگیز بود.اشکم دراومد.hold the door :( :((

با تشکر از رامین جوادی برای موسیقی تاثیر گزارش روی این صحنه .[nb]خیلی موسیقی با صحنه جور بود.اصن این موسیقی خاندان استارک خیلی غم انگیزه.مطابق با سرنوشتشون[/nb]
اصن خراب کاری دورن از دلم دراومد.

یورون رو هم بد ساختن.ابهت لازم رو نداره.اون خفنیت لازم برای به آتیش کشیدن وستروس تو قیافش نیست

@نیلوفر:دیگه نمیخوام سر این صحنه دنریس بحث کنم چون که دیگه گذشت،ولی دوتراکی ها همچین هم بدوی نیستند.فرهنگ اجتماعی خاص خودشون و سنت های خودشون رو دارن.که البته با وجود نشون ندادن این مسائل در فیلم،میشه اون ها رو بدوی فرض کرد.

نابود کرد سکانسِ آخر این اپیزود من رو.

× اون چیزی که توی ویکی‌پدیا خوندم رو به وضوح یه نفر آدمِ مرض‌دار نوشته بود :‌))

• لایک
امتیازات: MHO

من نفهمیدم مگه بن وقتی گذشته رو میدی فقط یه حالتی شبیه به رویا نبود؟ منظورم اینه که اونا حتی صدای بن رو نمی شنیدن. پس چطوری بن هودور رو در کورکی تسخیر کرد؟ دقیقا چه اتفاقی برای هودور افتاد؟
بعدشم من اینم نفهمیدم اصلا بن چرا رفته بود پیش کلاغ سه چشم؟ انگیزه ی اون ها از دیدن خاطرات ند استارک چی بود؟کلاغ سه چشم اون رو برای چی آماده می کرد؟

پس از پخش قسمت پنجم فصل 6 تهیه کنندگان سریال فاش کردند که سه صحنه ی شوکه کننده توسط جرج آر آر مارتین برای آنها توضیح داده شده که دو مورد از آنها هم اکنون اتفاق افتاده است:

Back
بالا