• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Game of Thrones

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کی میمیره؟ (فصل۸)

• سرسی

رای‌ها: 13 20.3%
  • سانسا

رای‌ها: 3 4.7%
  • آریا

رای‌ها: 10 15.6%
  • برن

رای‌ها: 7 10.9%
  • جان اسنو

رای‌ها: 16 25.0%
  • دنریس

رای‌ها: 15 23.4%

• رای‌دهندگان
    64
پاسخ : Game of Thrones

به نقل از Fateme.RMA :
خب به نظرتون اینا کین و چه نقشی دارن توی داستان؟ اونایی که کتاب رو خوندن احتمالا حدس میزنن که لرد جوان همون اگان تارگارین باشه. درسته که مدت زمان فیلم برداری کوتاهه برای این نقشا و احتمالا هیچکدوم بازیگر اصلی نیستن ولی خب تا اینجا متوجه شدیم که از اینا همه چی برمیاد ((: شاید نباید به زمان ها اهمیت داد! من حس میکنم دوتای آخر اگان و فرمانده گروه گلدن کمپانی باشن و شوالیه 35-45 ساله هم جان کانینگتون. به نظرتون اصلا ممکنه که بخوان استوری لاین اگان رو اضافه کنن به سریال؟
خط داستانی اگان کاملا از سریال حذف شده.بخش داستانی اگان ارتباط نزدیکی با خط داستانی دورن داره که با تغییر کامل از سوی سریال مواجه شده.با توجه به این که دو فصل باقی مونده و تعداد قسمت های فصل های بعد هم کمتره،خیلی هنر کنن شاید بتونن همین خط های داستانی رو جمع کنن.کما اینکه در فصل 6 هم بدلیل سرعت بسیار بالای سریال،اتفاقات غیر منطقی کم نبود.

فیلم برداری فصل هفت هم شروع شد؛ولی مارتین هنوز کتاب بادهای زمستان رو ننوشته. ~X(

به نقل از گاندو :
خط داستانی اگان کاملا از سریال حذف شده.بخش داستانی اگان ارتباط نزدیکی با خط داستانی دورن داره که با تغییر کامل از سوی سریال مواجه شده.با توجه به این که دو فصل باقی مونده و تعداد قسمت های فصل های بعد هم کمتره،خیلی هنر کنن شاید بتونن همین خط های داستانی رو جمع کنن.کما اینکه در فصل 6 هم بدلیل سرعت بسیار بالای سریال،اتفاقات غیر منطقی کم نبود.

فیلم برداری فصل هفت هم شروع شد؛ولی مارتین هنوز کتاب بادهای زمستان رو ننوشته. ~X(
میدونم به نظر خودمم زیاد محتمل نیست که اگان بخواد وارد سریال بشه. مخصوصا به خاطر اینکه تو سریال دیدیم که دورن با دنریس متحد شد ولی تو کتاب با اگان متحد میشن!
ولی خب ببینید الان تو این لیست یک تاجر ایسوسی هم داریم. با لشکرکشی دنریس به سمت وستروس و رفتن آریا از براووس قاعدتا دیگه ما داستانی از شرق نداریم و لوکیشن های سریال همه به وستروس منتقل میشن! این تاجر ایسوسی پس قراره چیکار کنه؟

به نقل از Fateme.RMA :
میدونم به نظر خودمم زیاد محتمل نیست که اگان بخواد وارد سریال بشه. مخصوصا به خاطر اینکه تو سریال دیدیم که دورن با دنریس متحد شد ولی تو کتاب با اگان متحد میشن!
ولی خب ببینید الان تو این لیست یک تاجر ایسوسی هم داریم. با لشکرکشی دنریس به سمت وستروس و رفتن آریا از براووس قاعدتا دیگه ما داستانی از شرق نداریم و لوکیشن های سریال همه به وستروس منتقل میشن! این تاجر ایسوسی پس قراره چیکار کنه؟
احتمالات مختلفی میشه داد.شاید از بانک آهنینه یا شاید پیشنهاد همکاری برای یکی از شخصیت های داستان داره.

!!SPOILER ALERT!!

عکس هایی که منتشر شده از لوکیشن های فیلم برداری رو دیدین؟ :-" گویا جان قراره یک دیداری با عمه ی عزیزش داشته باشه! :D سه چهار روز قبل که عکس هایی از حضور سر دووس و تیریون کنار هم منتشر شد و دیشب هم که از جان و دنریس. سوالی که هست اینه که چرا باید این دیدار انجام بشه اونم توی جنوب! جان شمال رو ول کرده دست سانسا و بیلیش و اومده پیش دنریس؟ :| چرا باید چنین کاری بکنه واقعا :-s و اینکه آیا الان از نسبتش با دنریس با خبره؟ تو عکس هایی که منتشر شده برن رو با لباس شمالی دیدیم ینی فصل آینده میرسه به وینترفل. اما میاد به جان بگه که قضیه چیه؟ از اون بالاتر، اگر بگه کسی حرفشو باور میکنه یا باید هاولند رید بیاد شهادت بده؟ :))

قضیه لیک شدنه چیه؟
حالا همتون که اومده این سریال حرف نمی‌زنید اینجا؟
+ من طرفدار جیمی و تریون هستم.

خب باید بگم از روش انتقام سرسی از الاریا سند خیلی خوشم اومد:دی میرسلا واقن بی گناه بود اونام الکی فاز انتقام بخاطر اوبرین برداشتن خب انتخاب خودش بود خودشم شاخ بازیش گرفت ترکید...دیگه انتقامه چی بود آخه..
نبرد قسمت ۴هم خیلی خوب بود ولی دنریس خنگ-_- اژدهارو به فنا داد که چی بشه
ازون خنگ تر جیمی-___-
داستانم کلا یجوری شده همه دوست داشتنیام موندن هرکدوم یچیزیشون بشه کلی ناراحت میشم:/

کسی در مورد اژدهای چهارم که توی دیوار قلعه منجمد شده چیزی شنیده؟
دنریس باید آنسالیدها رو نجات میداد و اینکه بتونن طلاهارو از دست جیمی بگیرن خیلی خوبه و تو جنگ آینده کمکشون میکنه.
+پارسال که چهار قسمت اول لیک شد این قسمتم شنبه اومده بود با کیفیت پایین

آخرین ویرایش:
یه سوال اساسی که دارم اینکه جان تو آتیش میسوزه یا نه؟
بعد بچه ها درباره خواهر دو قلوی جان حرف زدن..اینو تو کتاب خوندین؟
من کتابشو نخوندم.تو کتابش داستان تموم شده است؟اگه آره بیایین اسپویل کنین:-"

واینکه آریا خیلی شاخ نیست؟:-" ^_____^

قسمت چهار فصل هفت خواهر آریا عصبی وبا حسادت نگاه میکرد بهش .فکر کنم با تحریک نیم انگشتی(درست گفتم لقبشو؟)یه بلایی سرش میاره:/

آخرین ویرایش:
یه سوال اساسی که دارم اینکه جان تو آتیش میسوزه یا نه؟
بعد بچه ها درباره خواهر دو قلوی جان حرف زدن..اینو تو کتاب خوندین؟
من کتابشو نخوندم.تو کتابش داستان تموم شده است؟اگه آره بیایین اسپویل کنین:-"

کتاب که از سریال جامونده گمونم یعنی انگار کتاب ۶باید میومده هنوز نیومده بعد روند سریالم ک خیلی وقته جدا شده از کتاب!
+یادمه یجا یه تئوری بود که میرا رید خواهر جانه دقیق یادم نیست گفته بود این تئوری مال کتابه یا نه:دی
درمورد سوال اساسیتم نظری ندارم:دی(انگار مجبور بودم جواب بدم:)) )

با نام و یاد خدای‌آتش میریم که دوباره ببینیم اپیزود شیش رو.
وای که چقدر خدا بود. میتونم بگم دومین اپیزود قشنگ این سریال بود برای من.
#علی_برکت_الله
@Orchid
نب‌بابا اینا خیلی هم می‌آن بهم. :‌))
جای برن باشم شبا وارگ میکنم این دوتارو می‌بینم. :))

آخرین ویرایش:
Back
بالا