- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- University of Paris-Saclay
- رشته دانشگاه
- Integrative Biology and Animal Physiology
پاسخ : اگر لباس من مارک نباشه در و همسایه چی میگن؟!
لباس مارک دار رو ترجیح میدم ولی نه اونقدر که همش بخوام لباس مارکدار بخرم
فک نکنم با پوشیدن لباس مارکدار خیلی پرستیژ آدم بالا بره چون خیلی از لباسای مارکدار خدا وکیلی با لباسای معمولی خیلی فرق ندارن و آدم نمیتونه تشخیص بده . پرستیژ یک آدم به رفتارش ربط داره نه لباسش
خیلی به لباسای مارکدار ایران نمیشه اعتماد کرد ولی خب احساس میکنم جاهای مخصوص بعضی برند ها مثل adidas یا Levi's یا جاهای دیگه جنساشون اصل باشه
بازم نمیدونم
بعضی از این لباسا خداوکیلی ارزش پولی که بهشون میدیم دارن و مثلا کفشای adidas رو میشه واقعا تا مدت طولانی استفاده کرد . ولی خب در این مورد که میشه با اون پول استفاده بهتری کرد هم شکی نیست
لباس مارک دار رو ترجیح میدم ولی نه اونقدر که همش بخوام لباس مارکدار بخرم
فک نکنم با پوشیدن لباس مارکدار خیلی پرستیژ آدم بالا بره چون خیلی از لباسای مارکدار خدا وکیلی با لباسای معمولی خیلی فرق ندارن و آدم نمیتونه تشخیص بده . پرستیژ یک آدم به رفتارش ربط داره نه لباسش
خیلی به لباسای مارکدار ایران نمیشه اعتماد کرد ولی خب احساس میکنم جاهای مخصوص بعضی برند ها مثل adidas یا Levi's یا جاهای دیگه جنساشون اصل باشه
بازم نمیدونمبعضی از این لباسا خداوکیلی ارزش پولی که بهشون میدیم دارن و مثلا کفشای adidas رو میشه واقعا تا مدت طولانی استفاده کرد . ولی خب در این مورد که میشه با اون پول استفاده بهتری کرد هم شکی نیست

شلوارم که مارکش دیده نمیشه با مانتو 

:)