• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا مارک؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع هلهله
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اگر لباس من مارک نباشه در و همسایه چی میگن؟!

لباس مارک دار رو ترجیح میدم ولی نه اونقدر که همش بخوام لباس مارکدار بخرم

فک نکنم با پوشیدن لباس مارکدار خیلی پرستیژ آدم بالا بره چون خیلی از لباسای مارکدار خدا وکیلی با لباسای معمولی خیلی فرق ندارن و آدم نمیتونه تشخیص بده . پرستیژ یک آدم به رفتارش ربط داره نه لباسش

خیلی به لباسای مارکدار ایران نمیشه اعتماد کرد ولی خب احساس میکنم جاهای مخصوص بعضی برند ها مثل adidas یا Levi's یا جاهای دیگه جنساشون اصل باشه :-? بازم نمیدونم

بعضی از این لباسا خداوکیلی ارزش پولی که بهشون میدیم دارن و مثلا کفشای adidas رو میشه واقعا تا مدت طولانی استفاده کرد . ولی خب در این مورد که میشه با اون پول استفاده بهتری کرد هم شکی نیست

مانتو که مارک نداره :-" شلوارم که مارکش دیده نمیشه با مانتو :-" شال و اینام :-? ندیدم من ===> پَ در و همسایه در موردِ لباسِ من چیزی نمیتونه بگع ;;)

من برام زياد فرقى نداره كه لباسام مارك دار باشه يا نه. به نظرم بيشتر لباس هاى مارك دار فرق چندانى با لباس هاى بدون مارك ندارند. اگر هم بخوام پول بيشترى بدم و يه لباس مارك دار بخرم، از ايران نميخرم چون به اجناسى كه تو ايران هست اصل نيست و خريدن يه لباس مارك دار گرون از ايران، پول دور ريختن ه.
اينكه مردم راجع به من و لباس هام و ... چى فكر ميكنن هم اصلاً برام مهم نيست.

در و همسایه ما که فوش میدن ;D

به نقل از ! ๖ۣۜAmir ! :
جامعه ی ما مریض همین پز دادنشه.
جدی ؟
به نقل از ! ๖ۣۜAmir ! :
مثلاً چه فرقی داره لباسی که قیمتش بر فرض 50 تومن هست در پایین شهر، بری در بالای شهر همون لباسو با قیمت 5 برابرش به خاطر کلاسش بخری؟!
تفاوت اینجاس که در پایین شهر اجاره ی مغازه کمه واسه همون قیمت پایینه ولی در بالای شهر اجاره ی مغازه از سقف قرارداد بازیکن ها هم میگزره - مثلاً من 1 ماه شنیدم در لاله پارک تبریز مغازه 17 میلیون تومان اجاره میده - و قیمت به طرز فجیع بالا میره.
الان بحثِ پایین شهر بالاشهره مگه ؟
اتفاقا اصلا اینجوری نیس. بحث در موردِ مارکه. شما تشریف بیارید تهران یه میدونی هس به اسم منیریه. نه بالاشهره نه جای با کلاسیه اصن.
از بالای میدون تا پایینش حداقل 20 تا فروشگاه ِ مارک های مختلف هس. از آدیداس و ریبوک و اسیکس و اِکو بگیر تا زاگس و مارکای لوازم دیگه.
مارک رو ب خاطر کیفیتش و زیباییش میخرن نه فروشگاهی که اونو عرضه میکنه.
به نقل از Macy :
از ايران نميخرم چون به اجناسى كه تو ايران هست اصل نيست و خريدن يه لباس مارك دار گرون از ايران، پول دور ريختن ه.
میتونی بگی چون قیمت دلار رو قیمت واقعی اون جنس تاثیر میذاره ارزش نداره خریدنش. ولی این حرفِ بالات درس نیس.
آدیداس و نایکی و... نمایندگی های رسمی هم دارن تو ایران.

حرف مردم برام هیچ اهمیتی نداره چون در دروازه رو میشه بست ام دهن مردمو نه :-"
ولی
من کلا لباس مارک برام مهم نیس، اما کفش اساسا برام اهمیت زیادی داره ترجیح میدم مارک باشه صرفا هم برای پز و ... نی خودم علاقه دارم کیفیتش بهتره

هرچی میخوان بگن،بگن من حاضر نیستم به خاطر حرف مردم تیپ و قیافه مو عوض کنم همش لباسای مارک بپوشم،لباسی رو می پوشم که خودم دوسش داشته باشم
البته مارک بعضی از لباسا و کفشا مهمه مثلا کفش والیبال، فوتبال یا...
ولی من معتقدم ارزش آدم به مارک لباساش نیس

اصلا مهميتي ندارد! ;D هركي هرچي دل تنگش خواست بگويد من حرفي ندارم اونقد بگو تا بتركي ولي تاحالا مورد اينجور حمله ها قرار نگرفتم... :-"واسمم اهميت نداره در و همسايه چي ميگن مگه ما واسه همسايه ها زندگي مي كنيم؟؟؟ ^-^ :-?? :)

در و همسایه بیخود می کنه چیزی بگه !
به کسی چه ؟!
من هر چی صلاح ببینم می پوشم !

کت پوست مار بپوشم و لباسای مارکدار بپوشم ...
که چی بشه؟
شاید یه لباس مارکداری باشه که اصن توش راحت نباشم
من که واسه مردم و در و همسایه زندگی نمیکنم که حرفشونم برام مهم باشه
اصن در و همسایه غلط ... استغفرالله :-w

Back
بالا