پاسخ : چرا مارک؟
خب من تو اون تاپیک هم گفتم مارک پوشیدن رو دوس دارم و تعداد لباسام هم ترجیح میدم کم باشه ولی مارک مثلا فقط دو یا سه تا پیرهن داشته باشم ولی زارا باشه همش.
ولی یه چیزی که خیلی مهمه اینه که مطمئن باشی چیزی که میخری مارکه.
الان یه اتفاقِ بدی که داره میفته اینه که فروشگاه های متفرقه و با اسمِ مارک داره زیاد میشه. مردم هم به اشتباه جنسِ تقلبی و بی کیفیت رو با قیمت ارزونتر میخرن
بعد همین باعث میشه یه تصورِ بدی از مارک تو ذهنشون بمونه.
ب نظر من لازمه مردم کلا آشنا باشن با جنسِ اصل و غیر اصل که مثلا طرف نره 200ت آدیداس بخره بعد که خراب شد کل آدیداس رو ببره زیرِ سوال. آدیداس اصل زیرِ 300 و خورده ای نیس اصن!
لباس و کلا کالایی که واقعا اصل باشه کیفیتش خیلی بیشتر از کالا های عادیه. من واقعا تفاوت بینشون رو حس کردم.
بنابراین به نظرِ من کلا باید سعی کنیم با یه دیدِ دیگه نگاه کنیم به مارک. متاسفانه قیمتِ چرتِ کالاهای مارک تو ایران باعث شده مردم حس تنفر پیدا کنن به مارک.
البته همه چی هم نیازی نیس مارک باشه ب نظرم. بعضی چیزا خوبه باشه ، کفش ، ساعت ، پیرهن اینا.
به نقل از طهورا :
استادمون میگفت تو کشورای دیگه پول میدن به بعضی ها تا با یک تابلونوشته تو خیابون راه برن و تبلیغ شرکتشونو بکنن (اینو حدود 10-15 سال پیش گفت) حالا ما مجانی که نه بلکه پول بدیم تا تبلیغشونو بکنیم؟!
من تا حالا نشنیده بودم اینو.
![Thinking :-? :-?](/forum/styles/yahmas/smiles/thinking.gif)
استادتون به نظرم یا اطلاعاتش خیلی کم بوده یا فقط یه چیزی دیده و حکمُ صادر کرده.
تو این مورد خدا رو شکر با چشمای خودم دیدم که اینطوری نیس و شما هم مطمئن باش که اینطوری نیس.
+
در موردِ تولیدات وطنمون و این چیزا . این که بیایم بگیم هر چیز داغونی رو بخریم چون مال وطنمونه اشتباهه به نظرم. نایکی و آدیداس و ریبوک و... اولش این نبودن که. یه ایده ی خوب داشتن و یه فکر خوب . حالا ب اینجا رسیدن.
تولید کننده های ایرانی کارشون بد نیس ولی خلاق نیستن متاسفانه. اگه باشن خب مارک کشور خودمونُ میخریم.