• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نقد عکس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نقد عکس

در مورد عکسی که آقای پریسایی گذاشتن:
با کاتی که فهیمه انجام داده تا حدودی موافقم ولی شاید باید از اطراف هم یه کراپ دوباره داشته باشه ...
در مورد عکس اصلی: اگه عینک نبود بهتر بود ... (میدونم که چیزی چیده نشده ... در کل میگم) اون شخصی که سمت چپ ایستادن اولش زیاد تو چشم نیستن ولی یه کم که توجه رو عکس بالاتر بره خیلی تمرکز رو بهم میزنه ... ولی اینکه دوربین راه رو نشون میده رو دوست دارم و سیاه سفید بودنش هم کاملا مناسبه و به نظرم افکت رنگی احتیاج نداره

عکس فاطمه م. :
اول بگم که دلم گوجه سبز خواست :دی
نور کمه ... بعد از فلاش استفاده کردی شما و این شده که یه جا خیلی نور داره و یه جا خیلی تاریکه ... بعد به نظرم عکس یکم زیادی پُره و زیادی سبز ...
شاید اگه یه کادر بازتر دشتی بهتر میشد :)

به نقل از فاطمه م. :
0.jpg
یاد مستند هایی افتادم که شبا از گله ی شیرا فیلم میگیرن. این عکس به هیچ صراطی مستقیم نیست. دیدن شاخه ای که تا این حد پرباره حس خوبی به آدم میده ولی این دلیل نمیشه که عکسش هم همین حسو بده. اگه به گوجه سبزا نزدیک تر میشدی، رو جای مشخصی فوکوس میکردی و نور رو هم هم کنترل میکردی (از نور مستقیم فلش استفاده نمیکردی یا حداقل با دسمالی چیزی یکم تلطیفش میکردی) عکس خیلی بهتری میشد. یه آب هم اگه قبل عکس گرفتن رو سورژه میگرفتی گرد روی میوه ها و برگا پاک میشد و عکس جذاب تر میشد.

@پریسا،
نمیدونم این ایراد محسوب میشه یا نه، اما اتفاقا یکی از چیزایی که توی این عکس دوس داشتم این بود که هم قسمت خیلی تاریکی درش وجود داره هم پرنور. و البته به خاطر شاخه های دور و بر هم کادر باز تر این فضا رو که باز هم نمیدونم درسته یا نه اما خودم خوشم اومد ازش رو ایجاد نمیکرد.
البته ممنون از نقد : )

@Manfred،
البته من نمیدونم چرا یاد مستند گله ی شیرا تو شب افتادید : | و البته منظورتون رو هم از به هیچ صراطی مستقیم نبودن نفهمیدم : |
اما میدونم طبیعی بودن عکس بهتر از شستن میوه و برگ در حالی که روی درخت هست، هست.
ممنون به هرصورت. : )

به نقل از فاطمه م. :
@پریسا،
نمیدونم این ایراد محسوب میشه یا نه، اما اتفاقا یکی از چیزایی که توی این عکس دوس داشتم این بود که هم قسمت خیلی تاریکی درش وجود داره هم پرنور. و البته به خاطر شاخه های دور و بر هم کادر باز تر این فضا رو که باز هم نمیدونم درسته یا نه اما خودم خوشم اومد ازش رو ایجاد نمیکرد.
البته ممنون از نقد : )

@Manfred،
البته من نمیدونم چرا یاد مستند گله ی شیرا تو شب افتادید : | و البته منظورتون رو هم از به هیچ صراطی مستقیم نبودن نفهمیدم : |
اما میدونم طبیعی بودن عکس بهتر از شستن میوه و برگ در حالی که روی درخت هست، هست.
ممنون به هرصورت. : )
تا زمانی که این روشنی و تاریکی مال چیزی باشه که "خودش" ذاتا روشنه و ذاتا تاریکه (مثل آسمون و زمین) اشکالی نداره. اما اینکه فلاش بزنید تو صورت چیزی که می خواید ازش عکس بگیرید بعد بگید این تاریکی و روشنی رو دوست دارم، این به نظر من پذیرفته شده نیست...
این جملۀ شما هم بسیار از لحاظ زبان پارسی قابل تقدیره : ;D : "و البته به خاطر شاخه های دور و بر هم کادر باز تر این فضا رو که باز هم نمیدونم درسته یا نه اما خودم خوشم اومد ازش رو ایجاد نمیکرد." لزومی نداره کادر بازتر. همین کادر رو اگه درست می گرفتید می شد ازش یه چیزایی در آورد.
طبیعی بودن عکس هم همیشه خوب نیست. شما زمانی که می تونید عکس بهتری بگیرید، باید عکس بهتری بگیرید. اینکه بگیم اینطوری طبیعیه این درست نیست. نه اونقدر مصنوعی که بیاریمش توی ژانر عکاسی کارگردانی شده، نه اونقدر طبیعی که خراب کنه عکس رو...
در هر حال استفاده از فلاش دوربین به صورت مستقیم برای نورپردازی اشتباه هست. سایه های تندی که ایجاد می کنه،همه جا گفته شده که اشتباهه و به عکس لطمه می زنه.

پارک‌قیطریه ؛ تهران.
معذرت می‌خوام که مشخّصاتِ‌دوربین رو نمی‌ذارم؛ ولی واقعاً دوربین مالِ خودم نبوده، به اون دوستِ‌عزیزِ دوربین‌دار هم دست‌رسی ندارم، و فقط در این‌حد ازش می‌دونم که اس‌ال‌آرِ نیکون بوده. شرمنده‌م واقعاً. :-"""

DSC_0286_480x320_.jpg

این بچّه‌هه رویِ‌تاب وایساده‌بود، هی وول‌وول می‌زد؛ به‌خاطرهمین خیلی‌سخت بود که ازش بخوام عکس‌بگیرم. واسه‌همین اون جدولِ پشت‌پسره کج‌افتاده تویِ عکس، پسره هم یه‌مقدار از سمتِ‌چپ عکس زده بیرون، که خب این‌م ببخشید دیگه. :-" نقدکنید و این‌ـا. :دی
پی‌نوشت. آقای پریسای، جوابِ دوتا‌پست شما رو هم بعداً می‌دم. فعلاً در این‌حد بگم که با مسابقه‌ی‌عکّاسی موافق‌م. :دی

به نقل از ش. :
پارک‌قیطریه ؛ تهران.
معذرت می‌خوام که مشخّصاتِ‌دوربین رو نمی‌ذارم؛ ولی واقعاً دوربین مالِ خودم نبوده، به اون دوستِ‌عزیزِ دوربین‌دار هم دست‌رسی ندارم، و فقط در این‌حد ازش می‌دونم که اس‌ال‌آرِ نیکون بوده. شرمنده‌م واقعاً. :-"""

DSC_0286_480x320_.jpg

این بچّه‌هه رویِ‌تاب وایساده‌بود، هی وول‌وول می‌زد؛ به‌خاطرهمین خیلی‌سخت بود که ازش بخوام عکس‌بگیرم. واسه‌همین اون جدولِ پشت‌پسره کج‌افتاده تویِ عکس، پسره هم یه‌مقدار از سمتِ‌چپ عکس زده بیرون، که خب این‌م ببخشید دیگه. :-" نقدکنید و این‌ـا. :دی
پی‌نوشت. آقای پریسای، جوابِ دوتا‌پست شما رو هم بعداً می‌دم. فعلاً در این‌حد بگم که با مسابقه‌ی‌عکّاسی موافق‌م. :دی
عکست چندتا ایراد اساسی داره:
1- سایزش کوچیکه! چیزی توش پیدا نیست.
2- هیچ ادیتی فکر کنم انجام ندادی. این خیلی بده. ادیت جزوی از عکاسی هست.
3- سر ظهر کی میره عکاسی آخه دختر خوب؟! بچه ها توروخدا... سر ظهر از خیلی چیزها نمیشه عکس گرفت...!
مشکلات فنی :
1- کادربندی که خودت هم اشاره کردی
2- کادرت کج نیست، اون جدول هم که کجه مال پرسپسکتیوه. اون تابلوی پشت سر صافه.
3- اون تابلوی پشت سر باید حذف بشه. نگاه رو به سمت خودش می کشه.
4- باز هم تاکید می کنم، اینکه شرایط عکاسی بد بوده، دلیل نمیشه که عکسی که بده یهویی به خوب تغییر ماهیت بده... مگر در شرایط عکاسی خبری که وجود یک عکس بد از یک مساله بهتر از نبود عکس ازش هست. توی عکسهای اینچنینی، نباید با بهونۀ اینکه سوژه تکون می خورد یا مثلا جای من بد بود، یک عکس نصفه و نیمه گرفت و بعدش هم بهونه آورد. عکسی که خوب نیست، خوب نیست آقا جان، خوب نیست. (روی سخنم با تو نبودا شکیبا! خیلی از عکسهای اینجا این مشکل رو دارن. عکس تو الان عکس خوبی نیست، اما عکس بدی هم نیست.)
عکست هم با دوربین نیکون D3100 با لنز 55-18 روی فاصله کانونی 50 میلیمتر و اف 8 گرفته شده.

اول بگم ک من چیزی از عکاسی نمیدونم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم ! این عکسو هم از تو ماشین ِ در حال حرکت گرفتم :دی فقط یه کم ادیت شده.

o3681_99.jpg

دوربین : canon PC1339, 12.1 MP

شیوا:
اول از همه بگم که از توی ماشین عکس نگیرید ... این نظر منه البته!
1. چون شیشه ی ماشین روی عکس کلی تاثیر بد میذاره.
2. اگر هم شیشه بازه، با حرکت ماشین (البته این به سرعت شاتر هم بستگی داره) اون تصویری رو که میخواستید ازش عکس بگیرید همون نخواهد شد و یا در اثر تکون های ناگهانی عکس شدیدا خراب میشه!!
دوم اینکه اون خطی که واسه آسفالته و بر خلاف جریان عکسه ینی از چپ به راست میره و نه از راست به چپ، باید کات بشه حتما!
شما که ادیت کردی خب اونم ادیت میکردی :)
بالا سمت چپ اسمون هم باید ادیت بشه ...
سمت چپ هم یکم باید کات بشه ...
سمت راست هم اون خونه هه یهو کلش رو آورده تو عکس ;D خب نباید اینطوری میشد
و اینکه ... ایا از پشت شیشه عکس گرفتی حتی؟ اون حاله ی سیاه چیه تو عکس؟! (سمت راست)

به نقل از Paris.A :
شیوا:
اول از همه بگم که از توی ماشین عکس نگیرید ... این نظر منه البته!
1. چون شیشه ی ماشین روی عکس کلی تاثیر بد میذاره.
2. اگر هم شیشه بازه، با حرکت ماشین (البته این به سرعت شاتر هم بستگی داره) اون تصویری رو که میخواستید ازش عکس بگیرید همون نخواهد شد و یا در اثر تکون های ناگهانی عکس شدیدا خراب میشه!!
دوم اینکه اون خطی که واسه آسفالته و بر خلاف جریان عکسه ینی از چپ به راست میره و نه از راست به چپ، باید کات بشه حتما!
شما که ادیت کردی خب اونم ادیت میکردی :)
بالا سمت چپ اسمون هم باید ادیت بشه ...
سمت راست هم اون خونه هه یهو کلش رو آورده تو عکس ;D خب نباید اینطوری میشد
و اینکه ... ایا از پشت شیشه عکس گرفتی حتی؟ اون حاله ی سیاه چیه تو عکس؟! (سمت راست)

بله خب درسته ولی صحنه ی جالبی بود نمیشد بگم وایسین من عکس بگیرم آسفالتشم خوب بود تکون نخوردیم :دی شیشه هم باز بود.
بر خلاف ِ جریان ِ عکس یَنی چی؟ ب نظر خودم یه حالت پرسپکتیو ِ باحالی ایجاد کرده اون خطه :-"
اِدیت در عرض ِ یه مین تازه اونم با گوشی فقط کراپ+ریسایز + کالر بوست ، اونارو با فتوشاپ درست می کنم.
هاله هم نمی دونم والا :دی
در کل مرسی از راهنماییت ;;)

شیوا : تو ادیتت به نظرم اون آسفالت پایینش رو هم حذف کن

Back
بالا