sky girl
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : نقد عکس
ولی یه چیزی... مداد رنگی ای که رنگ شادی داره و شاده، چرا باید با یک تراشی از بین بره که اون هم رنگ شادی داره ( حتی زرد شادتر از قرمزه یه جورایی) ؟
بعد اینکه این قرار گرفتن شون، بالا و پایین بودن شون، مفهوم خاصی رو میرسونه؟
به نظر من مثلا بهتر بود این رنگ قرمزه، از همه کوچولوتر و پایین تر باشه و در صدر نابودی کامل، و رفته رفته تا اون آخری، هی قدشون بیشتر بشه.
بعد تیز بودن واسه یک مداد خوبه. این مداد قرمزه داره تراش میشه و تیز تیزه... بعد اگه رفته رفته تا اون سیاه آخری سرشون هی کندتر (مخالف تیز کلمه ای جز این پیدا نکردم!
) بشه، بهتره به نظرم.
اگه نوشته ای از هیچ کدوم از مداد ها هم دیده نشه چه بهتر.
بعد اگر من بودم، برای یک مداد شاد، رنگ آبی یا سبز رو انتخاب میکردم تا قرمز. دلیل خاصی ندارم! شاید به دلیل اینکه این رنگا رو دوست دارم!
× در کل عکس خوبیه
به نظرم عکس قشنگیه :)به نقل از محمّد عرفانـــــ :مفهوم داره ، مفهوم داره!![]()
این مداد رنگیه هست خوب ، اون تنها مدادیه که تراش شده بد می خواد اینو بگه که اینجا هر کی که رنگی باشه (بیاریش تو دنیای انسانا می شه آدمایی که به انسانیت و شادی و اینا علاقه دارن ) از بین می ره . تو اون سه تا مداد دیگه که فقط نوکشون رنگیه اونی که رنگ نوکش از همه شاد تره از همه به تراش نزدیک تره ولی هنوز تراش نشده چون بیشتر قسمت سیاه و تیره خودش رو حقظ کرده . اون سه تا مداد که فقط نوکشون رنگیه تمثیلی از آدمایین که وجدانشون یکم بیداره و هنوز کامل سیاه و تیره نشدن برای همین به تراش نزدیکن .
&
من کلا واتر مارک نمی زنم رو عکسام (در حدی نیستن که واتر مارک بخوان ) ولی خوب اینو همینجوری اومدم آزمایشی بزنم ، گند زدم به عکس![]()
ولی یه چیزی... مداد رنگی ای که رنگ شادی داره و شاده، چرا باید با یک تراشی از بین بره که اون هم رنگ شادی داره ( حتی زرد شادتر از قرمزه یه جورایی) ؟
بعد اینکه این قرار گرفتن شون، بالا و پایین بودن شون، مفهوم خاصی رو میرسونه؟
به نظر من مثلا بهتر بود این رنگ قرمزه، از همه کوچولوتر و پایین تر باشه و در صدر نابودی کامل، و رفته رفته تا اون آخری، هی قدشون بیشتر بشه.
بعد تیز بودن واسه یک مداد خوبه. این مداد قرمزه داره تراش میشه و تیز تیزه... بعد اگه رفته رفته تا اون سیاه آخری سرشون هی کندتر (مخالف تیز کلمه ای جز این پیدا نکردم!
) بشه، بهتره به نظرم.اگه نوشته ای از هیچ کدوم از مداد ها هم دیده نشه چه بهتر.
بعد اگر من بودم، برای یک مداد شاد، رنگ آبی یا سبز رو انتخاب میکردم تا قرمز. دلیل خاصی ندارم! شاید به دلیل اینکه این رنگا رو دوست دارم!

× در کل عکس خوبیه