esampad داره میزاره (عالی نیست ولی تو کرونا از هیچی بهتره)
آیریسک قیمت های خوبی داره اونجا ثبت نام کنمن خودم دانش آموز مدرسه علامه حلی 8 تهران هستم اما به نظرم امسال سطح و قیمت کلاس ها واقعا نمی ارزه!!
از طرفی هم کلاس های بیرون با قیمت نجومی ثبت نام می کنند
جدا از این مسائل میخواستم ببینم آیا کسی میتواند بدون شرکت در کلاس های المپیاد قبول شود و مدال بیاورد (یعنی در این راه موفق می شود؟)
یا حتما جدا از تلاش شخصی باید کلاس شرکت کنیم
لطفا زود جوابمو بدید، مرسی.
متقاضی المپیاد شیمی (اولویت اولم) و کامپیوتر (اولویت دومم) هستم و پایه دهم نیز هستم.
من خودم دانش آموز مدرسه علامه حلی 8 تهران هستم اما به نظرم امسال سطح و قیمت کلاس ها واقعا نمی ارزه!!
از طرفی هم کلاس های بیرون با قیمت نجومی ثبت نام می کنند
جدا از این مسائل میخواستم ببینم آیا کسی میتواند بدون شرکت در کلاس های المپیاد قبول شود و مدال بیاورد (یعنی در این راه موفق می شود؟)
یا حتما جدا از تلاش شخصی باید کلاس شرکت کنیم
لطفا زود جوابمو بدید، مرسی.
متقاضی المپیاد شیمی (اولویت اولم) و کامپیوتر (اولویت دومم) هستم و پایه دهم نیز هستم.
آها دقیقا همچین جوابی میخواستم که بدونم میشه با سلف استادی تو این راه المپیاد موفق شد یا نه. متشکرم از پاسخ خوبتون.خوب
موضوع سلف اِستادی (خودخوانی) تو المپیاد های مختلف چیز شایعی هست و موافق و مخالفان زیادی داره
بله قطعا بدون کلاس هم ممکنه شما موفق شی فقط یه چن تا عامل هست که باید یادت باشه
۱. از بچه های مدال سال گذشته کمک بگیری
۲. مطالعه ات راجب منابع المپیادت زیاد باشه و منابع درستی رو انتخاب کنی
۳. پشتکارت زیاد باشه چون المپیاد راه سختیه
...
راجب اینکه هنوز به رشته ی المپیادتو نمیدونی یکم قشنگ نیس
دقت کن که به المپیاد به عنوان راه فرار از کنکور نگاه نکنی و از سر عشق المپیادو بخونی
شیمی و کامپیوتر دوتاشونم المپیاد های پر متقاضی هستن
آها ئ
آها دقیقا همچین جوابی میخواستم که بدونم میشه با سلف استادی تو این راه المپیاد موفق شد یا نه. متشکرم از پاسخ خوبتون.
فقط دوتا چیز چطوری به بچه های مدال سال گذشته دسترسی پیدا کنم ودر مورد منابع المپیاد هم که دوستان هستن ولی خودتون سایتی چیزی رو می شناسید؟
درمورد بچه های سال گذشته که باید از مسئولین مدرسهتون پرسوجو کنی، یا بین اسامی قبولیهای مدرسهتون دنبال مدالدارهای رشته مد نظرت بگردی ( این صرفا یه راهشه)فقط دوتا چیز چطوری به بچه های مدال سال گذشته دسترسی پیدا کنم
درمورد منابع هم شما با یه سرچ ساده به انبوهی از منابع میرسید!ودر مورد منابع المپیاد هم که دوستان هستن ولی خودتون سایتی چیزی رو می شناسید؟
خب خودتو گول نزن اگه کلاس بری و از کلاس هم نهایت استفاده رو ببری قطعا بهتره ولی خب در غیر اینصورت یه مقدار کارت سخت تره که شدنیه در کل بعد به دون کلاس برای مرحله دوم کارت سخت تره میشه چون اکثرا رفتن ولی خب کسایی هم هستن که کلاس نرفتن کلاآها ئ
آها دقیقا همچین جوابی میخواستم که بدونم میشه با سلف استادی تو این راه المپیاد موفق شد یا نه. متشکرم از پاسخ خوبتون.
فقط دوتا چیز چطوری به بچه های مدال سال گذشته دسترسی پیدا کنم ودر مورد منابع المپیاد هم که دوستان هستن ولی خودتون سایتی چیزی رو می شناسید؟
شما کدوم شهرستان استان کرمان هستید ؟پاسخ : کلاس های آمادگی المپیاد
بعضی درسا مثل زیست رو خودت میتونی بخونی
نه درسایی مثل شیمی و فیزیک و ریاضی رو
مثلا تو شهر ما تو مدارس سمپاد کلاس المپیادی زیست و فیزیک و ریاضی هست ولی شیمی نیست
من خودم چند وقته که دنبال کار شیمی رو گرفتم ولی هنوز به جایی نرسیدم خودم خیلی علاقه دارم و تا جایی که تونستم خوندم ولی خدایی شیمی درسی نیست که بدون معلم بتونی یاد بگیری
وقتی هم به مدیر میگم .فقط میگه برو کرمان کلاس
اخه مگه میشه؟؟؟؟
باید ببینی مدرسه برنامه ای داره یا نهسلام دوستان کسی از کلاس های المپیاد استان کرمان چیزی می دونه؟
ایریسک بیخود ترین و آشغال ترین چیز هارو داره.باید ببینی مدرسه برنامه ای داره یا نه
مگرنه باید کلاس های آنلاین رو بری که میگن irysc از بقیه بهتره