مدرسه ما که همچین برنامه ای نداره که المپیادی ها و کنکوری ها رو جدا کنه.اگه المپیادی باشی کلاس های مدرسه رو شرکت میکنی همه شون رو مگر اینکه مرحله اول قبول شده باشی یا از قبلتر (نهم یا دهم) برای المپیاد خونده باشی بهت درس های عمومی رو معافیت میدن و تایم زیادی به آدم میده که برا المپیاد بخونه (حداقل حدود 6 ساعت و نیم و حداکثر 9 و نیم ساعت از وقتمون در هفته آزاد میشه) . البته خب امتحان های کلاس هم باید شرکت کنن .کسایی که تو مدرسه شون کلاس المپیاد میزان ، روندش چجوریه ؟ کلا کلاستون رو جدا کردن و فقط المپیاد کار می کنین یا دروس عمومی و اختصاصی هم تو برنامه تون هست ؟ یا فقط تو فوق برنامه المپیاد دارید ؟ ممنون میشم روش مدرستون واسه جداکردن المپیادی ها و کنکوری ها رو بگین ؟
توی مشهد چی؟پاسخ : کلاس های آمادگی المپیاد
باشگاه المپیاد طلایی ها ٬ بهترین کلاس ها رو تو تهران برگزار میکنه. میتونی به وب سایتشون سر بزنی و ببینی.
http://www.talayiha.ir
ببین مدرسه خودش کلاس المپیاد دارهکسایی که تو مدرسه شون کلاس المپیاد میزان ، روندش چجوریه ؟ کلا کلاستون رو جدا کردن و فقط المپیاد کار می کنین یا دروس عمومی و اختصاصی هم تو برنامه تون هست ؟ یا فقط تو فوق برنامه المپیاد دارید ؟ ممنون میشم روش مدرستون واسه جداکردن المپیادی ها و کنکوری ها رو بگین ؟
یه چیزی هم من اضافه کنمببین مدرسه خودش کلاس المپیاد داره
بعد کسایی که کلاس المپیادو میان کلاسشون جدا میشه
همه ریاضیا با هم، همه تجربیا با هم
روزای زوج کلاس آموزشه، روزای فرد المپیاد، جمعهام که تعطیله
معافیتهام برای منی که دهمم فقط رسانه و جغرافیاست، بقیه کلاسا رو باید بریم البته مشخصا تعداد زنگا کمتره
مثلا زبان یا عربی که کنکوریا دو زنگ در هفته دارن ما یه زنگ داریم
یا ادبیات به جای چهار زنگ دو زنگ داریم
امتحانای میان ترم و اینا رو حتما باید بدیم، صرفا معلما یکم تو تکلیف دادن رعایت میکنن و مثلاً کتاب تست و این چیزا کار نمیکنم
میگن نزدیک مرحله یک و مرحله دو عمومیا کلا معافیت میگیرن و اون زنگا رو خالی میکنن که درس بخونیم حالا نمیدونم
اره خب مدارس فرق داره.. ما فرزانگان یک همه ی دروس رو معافیت میدن.. اما دقیقا دیوار به دیوارمون هاشمی نژآد یک نمیدن بهشون معافیت هیچ درسی رو...یه چیزی هم من اضافه کنم
بعضی مدرسه ها بچه ها باید همه ی کلاسا رو شرکت کنن و کلاسای المپ توی خود مدرسه هم برگزار نمیشه و فشار زیادی رو بچه هاست چون عموما با باشگاه المپیاد هستن . بعضا حتی کلاسای المپیادی ها هم جدا نمیشن و بچه های المپیاد هیچ مزیت خاصی دریافت نمیکنن
هاشمی نژاد دو و سه خیلی راحت معافیت میدن . وقتی به هاشمی نژاد 1 میرسه سخت ترین فیلتر های ممکن رو میزارناره خب مدارس فرق داره.. ما فرزانگان یک همه ی دروس رو معافیت میدن.. اما دقیقا دیوار به دیوارمون هاشمی نژآد یک نمیدن بهشون معافیت هیچ درسی رو...
البته تو پرانتز همیشه ک نه.. مثلا ادبیات گفته اگه نمره امون بیاد پایین دیگه اجازه نمیده. یا ریاضی فقط مواقعی ک حل تمرین باشه و بلد باشیم همه ارو اجازه میده..
البته ریاضی تا حالا فقط ب من معافی دادهنمیدونم چرا
هوم.. نمیدونم چرا باز مدرسه ی ما هم نسبت به باقی فرزانگان ها سخت گیر تره تو ی سری موارد..هاشمی نژاد دو و سه خیلی راحت معافیت میدن . وقتی به هاشمی نژاد 1 میرسه سخت ترین فیلتر های ممکن رو میزارن
من فیزیک و ریاضی شو رفتم، راضی بودم. فکر کنم برای شروع المپیاد خوب باشه.سلام. کلاس های المپیاد خانه ریاضی چطوره؟ کسی تاحالا رفته؟
دم شوما گرم. پیاده خیلی نزدیکه راهش به حلی ۶من فیزیک و ریاضی شو رفتم، راضی بودم. فکر کنم برای شروع المپیاد خوب باشه.
آره خب ولی من باز دوستام تو فرز ۴ و فرز ۷ معافیت یه سری عمومیا رو گرفته بودن که برن کتابخونه درس بخوننیه چیزی هم من اضافه کنم
بعضی مدرسه ها بچه ها باید همه ی کلاسا رو شرکت کنن و کلاسای المپ توی خود مدرسه هم برگزار نمیشه و فشار زیادی رو بچه هاست چون عموما با باشگاه المپیاد هستن . بعضا حتی کلاسای المپیادی ها هم جدا نمیشن و بچه های المپیاد هیچ مزیت خاصی دریافت نمیکنن
ولی فرز ۲ کلا دیگه وقتی کلاسای المپیاد جداست هیچ درسی رو معافیت نمیده، میگه همینکه شده ۳ روز در هفته بسه و ما حتی سر کلاس دینیام میریماره خب مدارس فرق داره.. ما فرزانگان یک همه ی دروس رو معافیت میدن.. اما دقیقا دیوار به دیوارمون هاشمی نژآد یک نمیدن بهشون معافیت هیچ درسی رو...
البته تو پرانتز همیشه ک نه.. مثلا ادبیات گفته اگه نمره امون بیاد پایین دیگه اجازه نمیده. یا ریاضی فقط مواقعی ک حل تمرین باشه و بلد باشیم همه ارو اجازه میده..
البته ریاضی تا حالا فقط ب من معافی دادهنمیدونم چرا
من المپیاد ادبیمآره خب ولی من باز دوستام تو فرز ۴ و فرز ۷ معافیت یه سری عمومیا رو گرفته بودن که برن کتابخونه درس بخونن
المپیاد فیزیکی؟
نه من امروز حتی امتحان عربیم پیچوندم.. ازمون قبلیشو خوب دادم و گفت اینارو دیگه نمیخواد بدین.. سر هر درس ازمون میگیره..ولی فرز ۲ کلا دیگه وقتی کلاسای المپیاد جداست هیچ درسی رو معافیت نمیده، میگه همینکه شده ۳ روز در هفته بسه و ما حتی سر کلاس دینیام میریم