پاسخ : مختلط شدن مدارس در ایران
چیزی که هیچ وقت انجام نمیشه رو که دیگه دربارش بحث نمی کنن
.........
من به عنوان یه جنتلمن واقعی که تو همچین مدارسی بودم صحبت می کنم : دی
اتفاق خاصی نمی افته حتی اگه الان مختلط بشه
چون
من مدرسه ای میرفتم که بین المللی بود از همه کشور ها توش بودن
از ایران منو 3 تا دختر ، افغاتنستان یه دونه، آلمان کم بودن، روسیه زیاد بودن، فرانسه 6-7 تا بودن و کشور هایی مثه هند و بنگلادش و کره و به مقدار زیادی چینی(از شمارش خارجن) و عراقی (10-12 تا بودن)
خب یه سری از اینا قبلا این طوری تو این مدارس نبودن مثه منو افغانیه و عراقیا یه سری هم بودن مثه بقیه
اتفاقا" کل رومئو ها و ژولیت های مدرسه اغلب اروپایی بودن و هیچ کدوم از ما ها(یعنی اونایی که توی کشور های خودشون مدارس تک جـنسیتی میرفتن) بجز یکیمون اصلا با دختر (یا دخترا با پسر) دوست نشدیم (دوستی که صمیمی بشیم وگرنه هم کلاسی که بودیم اما نه بیشتر از این حد)
خلاصه اینکه اتفاقا تو جامعه ما هر چند محدودیت هست اما ارزش ها دیگه واسه همه تثبیت شده (استثنا همیشه هست کلی داریم نگاه می کنیم) یعنی اکثر پسر-دخترا هم توی همین ایران اگر جایی با هم فعالیت میکنن (مثه کلاس زبان و موسیقی و اینا) عموما" خیلی بگو و بخند و هرهر و کرکر ندارن و خودشون (شاید به طور غریزی (از سر آبرو یا حالا!) از هم فاصله میگیرن)
خیلیا فکر می کنن که حالا اگه دبیرستانا رو قاطی کنن صندلیا یکی دختر یکی پسر میشه و مثلا کلی مشکل پیش میاد... نخیر عموم جوونای این مرز و بوم تمایلی به این کار ندارن
اما
خیلی از کشورای جهان هم دارن میرن به سمت همجنس کردن مدارسشون و تعطیل کردن coed (بله : دی) چون اساسا" تحصیل در مدارس تک جـنسیتی خیلی بهتر جواب میده
دومندش الان توی دانشگاه هامونو نگاه کنین خیلی کمن دختر-پسرایی که لاو بترکونن اصن جدای از حراست و اینا خودشونم رعایت می کنن
(اون دسته از آدمایی که با چند تا استثنا تصمیم گیری میکنن و میگن که اوضاع دانشگاه ها خرابه بهتره دانشگاه های تک جـنسی برن بهتره واسشون) و اینا همش نشئت از همون ارزش های تثبیت شده در جامعه میگیره وگرنه غیر از این بود دخترای دانشگاه بجای اینکه ماشین بیارن یا از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنن سوار ماشین پسرا (که دوست جون جونیشون باشن) میشدن و به جای خطاب کردن خانوم فلانی امروز کلاس هست یا نه میگفتن جوجو امروز بریم کلاس یا بریم صفا سیتی؟! (جیگرتو) و امثالهم
از دلایل این که اصلا چرا دانشگاه ها مختلطه ایناس:
1- عموم دانشجو ها به بلوغ فکری و سن قانونی رسیدن
2- تحصیلات دانشگاهی نیاز من مشارکت همه افراده و سطحش کاملا از دروس دبیرستان متفاوته
3- عموم افرادی که به دانشگاه های مطرح کشور (اون رده پایینا رو خط بزنین چون دانشگاه نیستن) میرن شخصیتشون به طور قابل قبولی شکل گرفته
هیچ کدوم از این موارد در سنین متناسب با دبیرستان (15-19) وچود نداره
و استثناء" در این یه مورد کاملا درسته که دبیرستان ها جدا باشن
-------------
بجای اینکه بحث سر دبیرستان بکنین مواظب باشین دانشگاه ها تک جـنسیتی نشن
------------
پ.ن : من نیستم که بحثم رو ادامه بدن در همین حد بلدم