خب شما میفرمایید باید یک جایی شروع شهبه نقل از ! M@RY@M ! :بنظر من باید مختلط باشه
چون بین ما دختر پسرا یه مرز کشیده شده
بالاخره باید مختلط شدن از یه جایی شروع شه
شاید اولش بد باشه اما خود به خود عرف میشه
و تکراری میشه همه چیز
نکردیم این جوری شده دیگه.....فرهنگ سازی...به نقل از Erfan_Cena :به نظر من باید جدا باشه.. چرا؟ چون با فرهنگ سازی کاری از پیش نمیره. فرض بگیریم که بچه ها رو (مثلا) بدون محدودیت سمینار اینور اونور ببرن و هزاران کار دیگه.. اما وقتی که یه چیزی عمقی شده شما ۱۰ سال هم که از این کارا بکنی ، باز بعدش همان میشه که ناگهانی این کار رو انجام بدی میشه (همون آش و همون کاسه) . همین الانش اگه تا سال ۴ـم دبیرستان هی بیان (برای هم سن و سال های من) که میشه ۴ سال تقریبا فرهنگ سازی بکنن ، بعدش بیان مختلط کنن ، مطمئن باشید که میشه فـوقع ما وقع...! به نظرم بهتره که کلا این طرح رو بی خیال شیم...
خب یه پیشنهاد دارم واسه شما یه دنیا میسازیم واسه پسرا یدونم واسه دخترا بد رندوم جفت می کنیم به موقش میفرستیم یه دنیای جدیدبه نقل از ناطق :خب شما میفرمایید باید یک جایی شروع شه
الان تو ایران از دانشگاه شروع میشه
گرچه با دانشگاه بیشتر مخالفم
این بی جنبگی ها واسه چیه؟؟...واسه اینه که از اول محدود شدیم...به نقل از ٔKourosh2 :چرا جنبه ندارند ؟
وقتی بشه بعد از یه مدتی جنبشون می ره بالا ولی قبول ذارم الان بی جنبن.
بسیاری از والدین تلاش می کنند فرزندانشان را درمدارسی ثبت نام کنند که تک جنیستی باشد.
درهمین زمینه روزنامه انگلیسی دیلی میل 26سپتامبر(4مهر) نوشت: «اوضاع در انگلیس به گونه ای است که بسیاری از والدین ترجیح می دهند که برای فرزندانشان مدارس مختلط را انتخاب نکنند.»
این روزنامه افزود: «آمارها و تحقیقات حاکی از آن است که مدارس غیر مختلط رشد بهتری داشته اند و در درس های خو موفق تر هم بوده اند.»
دیلی میل با اشاره به علت شایع شدن این موضوع در میان خانواده های انگلیسی، خاطرنشان کرد: «والدین انگلیسی واهمه دارند که در مدارس مختلط فرزندانشان زیرفشار های جنسی قرارگیرند و در یادگیری درس دچار مشکل شوند.»
این درحالی است که در برنامه جدید وزارت آموزش و پرورش دولت انگلیس علاوه بر الزامی بودن تدریس سکس در ابتدایی و توزیع قرص های ضد بارداری در راهنمایی، مدارسی که این طرح را اجرا نکنند مجازات نیز می شوند.
روزنامه انگلیسی دیلی میل در پایان تصریح کرد: «تحقیقات نشان داده مدارسی که تمام آنها پسر بودند رشد بهتری نسبت به پسران درمدارس مختلط بوده است، دارند.»
ودانش آموزان دختر يك مدرسه راهنمايي در ايالت پورتلند آمريكا مي توانند از اين به بعد از دفتر سلامت مدرسه خود قرص هاي ضد بارداري دريافت كنند.
مفاسد اخلاقي و بي بند و باري شديد دانش آموزان مدرسه كينگ (King) واقع در شهر مين (Maine) باعث شده تا مسئولان اين مدرسه به فكر توزيع گسترده و رسمي قرصها و لوازم ضد بارداري بيافتند.
اين اقدام اولياي مدرسه كينگ كه با موافقت مسئولان شهري و ايالتي همراه بوده است، در حالي صورت مي گيرد كه سن دانش آموزان اين مدرسه بين 11 تا 13 سال است.
ديويا موهان، سخنگوي انجمن املي رسيدگي به سلامت مدارس ضمن انتقاد از اين اقدام، آن را عجيب دانست و گفت: اين مسأله نتيجه بي بند و باري موجود در جامعه آمريكاست كه گريزي از آن نيست ولي ما نبايد با اين گونه كارها به اقدامات غيراخلاقي مشروعيت دهيم.
اين گزارش مي افزايد: در جلسه شوراي اداري شهر "مين" كه براي تصميم گيري درمورد درخواست مدرسه مينگ تشكيل شد، تنها دو نفر به مخالفت با اين موضوع پرداختند و ساير اعضا با رأيي قاطع به پخش قرصهاي ضد بارداري در مدرسه راهنمايي كينگ رأي دادند. دليل اصلي مخالفان، مسائل ديني و اخلاقي عنوان شده است.
ريچارد وريد، از مسئولان شهري كه از طرح مدرسه كينگ حمايت كرده است گفت: اغلب دانش آموزان ممكن است از والدين خود خجالت بكشندو نتوانند با آنها در اين زمينه به خوبي ارتباط برقرار كنند. سپس ما وظيفه داريم مدرسه را به عنوان محيطي آموزشي، به مكاني آرام و بدون دغدغه براي بچه ها فراهم كنيم و آنها را در اين گونه زمينه ها كمك كنيم.
مدرسه كينگ از سال 2002 نيز وسايل مراقبتهاي ويژه را در اختيار دانش آموزاني كه والدين آنهها موافق اين مسأله بودند، قرار مي داد و تقريباً يك چهارم دانش آموزان از اين سرويس مدرسه راهنمايي مذكور استفاده مي كردند.
در پايان از قول مربيان بهداشت مدرسه كينگ آورده شده است: تاكنون دانش آموزان زيادي به مركز بهداشت مدرسه مراجعه كرده اند كه باردار شده اند.
به نقل از King daiMon :من به هم جدا و هم مختلط رای دادم.
دلیل مختلط بودن:
خب به نظر من که خیلی خوبه.دیگه ندید پدید نخواهیم داشت.بچه ها یاد میگیرن که با جنس مخالف چجوری برخورد کنن.عادتای کلی و خصوصیات جنس مخالفشونو میفهمن.دیگه هم از اون دخترای خیابونیو پسرای تیکه اندازو مردم آزار خبری نمیشه.دیگه یه بچه16 ساله دستوپاشو با دیدن یه دختر گم نمیکنه.دیگه سن متوسط رابـطه جـنسی تو ایران نمیشه 15تا18 سال.یا حداقل کنترل شده میشه.دیگه نمیبینیم دختر 16ساله ایدز گرفته.
.
.
.
به نقل از منتظر؟! :این امارهارو از کجا میارید شما ؟
یادمه یک خبرنگار میگفت مرگ به خاطر سرماخوردگی و تزریق اشتباه پنی سیلین و .. از مرگ به خاطر ایدز بیشتر هست الان تو ایران ...