پاسخ : ساز زدن توی جمع
من خب واقعا حال میکنم با پیانو زدن برای کسانی که درکشو دارند و خب حالا خوشحالم میشن از شنیدن صداش.
مشکل که خب ندارم، ولی خب تاحالا واسه بیشتر از چهل-پنجاه نفر نزدم که رقم بالا رو هم بدونم اینقد ریلکسم یا نه.
البته خود ساز تاثیر داره، معمولا آدم وقتی میخواد با یه ساز جدید بزنه یکی دو تا اتود یا همون آهنگو روش تمرین کنه خوبه، دستش راه میفته.
در رابطه با اینکه تو جمع غلط بزنین که جاییو، با خودتون فکر کنین که ۱.بقیه چیزی سر در نمیارن که این نت خارجه گامه یا نه ۲.سر در بیارن هم گوشِ قوی میخواد که ندارن ۳.گوشِ قوی داشته باشنم خب درک میکنن که اجرای لایو سخته. خیلی "اطرافیان تف پندارانه" ست ولی خب کارسازه که وقتی غلط میزنین توجه نکنین برین سرِ بقیش.
و اینم بگم که اگه همیشه با زدن تو جمع نقابله کنین هیچ وقت نمیتونین، هرچقدرم مهارت و تمرین داشته باشین؛ من اولین بار توی دوره ی دوستای بابام پیانو زدن تو جمعو شروع کردم، یه قشری که خودشون تقریبا ساز میزنن همگی و همشون، همشون، بچه هاشونو گذاشتند پیانو و من تقریبا از همه بچه ها کوچیک ترم. هر مهمونی ای علناً کابوسی بود و "تَلِنت شو" به اصطلاح و خب مسئله شاخ بازیو اینکه "آره من بهتر میزنم" هم بود که به مرور زمان بزرگ تر شده بود - بگم مثلا از سوم دبستان این قضیه به راه بود- و هب اولاش خیلی خیلی سخت بود ولی خب به جبر و زور باید میزدیم و دیگه انقد زدیم تا حال بمون بگن نزن هم ول کن معامله نیستیم!