• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ساز زدن توی جمع

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ساز زدن توی جمع

یک‌سری از این استرسا برای اینه که عادت نداریم، وقتی چندین بار جلوی جمع زدیم درست می‌شه. اما مثلا من کلا با این فلسفه که برای بقیه ساز بزنی مشکل دارم. واقعا دوست ندارم این قضیه رو. دوست دارم صرفا توی تنهایی باشه. بحث استرس نیست واقعا. مثلا من خیلی شیک به فک و فامیل اعلام کردم من توی جمع دوست ندارم ساز بزنم، ازم نخواین! حالا ممکنه اونائم برن بگن «طرف بلد نیست که نمی‌زنه و فلان و بهمان» اما به من چه! من واقعا خوشم نمیاد و به جای این‌که بخوام هی سر این قضیه حرص بخورم یه بار به زبونش آوردم. :]
× حتی یکی از فانتزیام اینه که پیانوم توی اتاقم باشه، اما چه کنیم که اتاق کوچک است و پیانو بزرگ!

واسه يه اجراي عالي، اولين شرط تسلط بر قطعست. يني با قطعه زندگي كني. باهاش راز و نياز كني. بشناسيش. و خب اين عمل ماه ها وقت ميبره. وقتي كاملاً مسلط بشي، قشنگ ساز رو ميخوري و جمع ديگه برا مطرح نيست.
امابخوايم كلي بررسي كنيم خب من در مورد پيانو ميگم. هميشه يه قطعه ي دهن پر كن و مسلطي داشته باشين تا اگه كسي خواست، اونو براش بزنين. مردم ، كلاً هرجاي دنيا، با كلاسيك زياد ارتباط برقرار نميكنن. ولي آهنگاي فولك و لايت رو بيشتر ميپسندن. پس اگه بر دوقطعه ي كلاسيك و لايت يا فولك مسلطين، كلاسيك رو بيخيال شين! چون كلاسيك اشتباه زدنش خيلي به چشم مياد و گفتم مردم درك درستي ازش ندارن.
لايت هاي ايمپرووايز شده، براي نوازنده حرفه اي، دهن پر كن ترين قطعه است. ملت خيلي حال ميكنن باهاش! امتحان شده :د

تو جمع خانواده آدم حس مطرب بودن میکنه...
اصلا نمیدونه چی بزنه!!
اما من تو جمع متالرا خدایی هول میکنم!!

من با این قضیه مشکلی ندارم
میزنم استرس ایناهم کم دارم
ولی خدا نکنه جلوی کسی که خیلی ویلون بلده بزنم یعنی دق میکنم دیگه خیلی برام سخته با کنسرتم مشکلی ندارم

خیلی خوبه اتفاقا ما یه بار مراسم صبحگاه دو تا از بچه ها اومدن با ویولن و دمبک(اگه درس نوشته باشم)اهنگ مرغ سحر زدن عالی بو عاــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی

من هر وقت كسي مياد خونمون سازامو قايم ميكنم خيالمم راحت ميشه :))

ببينيد من خودم گيتار كلاسيك دارم با اجرشم مشكلي ندارم و مشكل با اين ٣ راه حل برطرف ميشه:
١.اگه مهارتشو دارين چشمارو ببندين و فقط به تك تكنت هايي كه مينوازيد فك كنيد و فك كنيد تنهاييد.
٢.اگه نميتونيد چشارو ببنديد به ساز و زيبايي هاش !! :)) يا به دفتر نت و زيبايياش نگاه كنيد و بازم فكركنيد تنهاييد .
٣. كلا حالت هاي تنهاييتون روً با حالت جمعي يكي كنيديعني مث اوني ميمونه كه ميخاد از ارتفاع رد شه بهش ميگن پايينو نگاه نكن اصلا به جمع نگاه نكنيد فك كنيد خلا هست!! و ياد اساطير موسيقيتون بيفتيد مثلا من خودم ياد جيمز هتفيلد و كرك همت (متاليكا) ميفتم مطمعن باشيد جواب ميده!!

من یبار رفتم سر کلاس هنر بزنم
دوتا قطعه زدم
آقا سومی رو هرکاری کردم نیومد که نیومد هی قاطی میشد... آخرش شد ولی به قیمت قرمز شدن گوشام!!!
ولی ازین کارا کم نکردم و تقریبا غیر ازون یبارم خراب نکردمش!
و اگر نتی رو اشتباه بزنم یا توجه نمیکنم
یا کلا دلی میزنم!!! الکی میزنم اونا که نمیفهمن!

اصلا حرفشم نزن تو جمع ساز؟!!! :o یعنی اصن نمیتونم انقدر استرس میگیرم که اصن یادم نمیاد ویولن چیه!! ;D تا 5 سال اول که کلا برا هیچکس نمیزدم حالا بعد 7 سال مامانم بهم التماس میکنه براش قطعه هایی که دوست داره رو میزنم :-"

خب من اولاتوجمع خیلی هول میشدمومعمولاسازم گیرمیکرد،الان بهترشده
به نظرم بعضی سازاکیفش اینه که توجمع زده بشه مثه ارگ ولی بعضی سازامثه گیتارتوتنهایی خیلی خوبه
ب هرحال من هروقت میخوام گیتاربزنم صداش میره توپذیرایی ومامان بابام میگن بیااینجابزن منم برادررفتن اززیره این مهلکه میگم درسسس دارمممم :-"

Back
بالا