ساز زدن توی جمع

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ساز زدن توی جمع

بدترین موقع مال وقتیه که رفتی رو سن و میخوای اجرا کنی..........احساس میکنی مضراب تو دستت داره میلرزه......دستت عرق میکنه......نفست سخت میاد بالا X_X X_X X_X
ولی وقطی قطعه اولو اجرا کردی همه چی آروم میشه و با خیال راحت ادامه میدی.........
من که اینجوریم...تا حالا یه سه چهار باری رفتم اجرا کردم روالش همینطوری بوده............100 بار دیگه هم برم همینه /m\ /m\ /m\
اما تویه جمع مشکلی نیست مگر اینکه کسی باشه که از موسیقی سر دراره که در اون حالت دیگه وا ویلا.. X_X X_X X_X X_X X_X X_X

پروپرانول که آرام بخشه استفاده میکردم اما بعدش وسط اجرا خوابم میگرفت....ولی آره دوز پایینش گزینه ی خوبیه...ممنون از راهنماییتون..

وای اصن ساز زدن تو جمع به طرز فاجعه باری سخته...طرفم حتی اگه غلط بزنی نمی فهمه که...چیزیم گف میشه گف تو قطعات مدرن اصوات نا مطلوب زیاده...و آخرشم اضافه کنی ببین من دارم واسه کی می زنم؟؟؟!!!(اگه طرف برگش گفت مرد حسابی mozart نوینه؟یعنی اینقد سرش می شد که مثلا داری موتزارت می زنی دیگه آبروت رفته سریعا محلو باید ترک کرد ;D)اما خب آدم اصن وسواس میشه تو جمع...و هیچکیم بهتر از خود آدم نمی فهمه که چی زده و چطور زده.واقعا سخته...

به نظرم یه راه خوب اینه که ساده بگیریش!
اینقد نگین سخته و فلان!
سعی کنین باهاش کنار بیاین

حتی با لبخند تو چشای کسایی که دارن بهت گوش میدن نگاه کنی و با خودت بگی اره، من دارم خوب اجرا میکنم!

جواب میده به نظرم ;D

راستش خیلییییییییی میترسیدم کوچیکتر بودم!!!!!!!!
ولی الان بهتر شده برام!!!!
هر چند نمیتونم انکار کنم بازم هنوز استرس هست..ولی نه مثل قبلنا!!!!
کاشکی میشد تو یه جای آآآآآآآآآآآآروم برای خودم میزدم ولی تفریبا 90% جلوی خونوادست!!!!!!!!!

منم اوالاش خیلی میترسیدم یعنی ترس که نه اضطراب از گندزدن بعددیدم نمیشه ملت فکر میکنن هیچی بلدنیستم که دارم اینومیگم یه بار یکی اسرار کرد که براش بزنم منم رفتم سازمواوردم ذول زدم به چشاش وشروع کردم به زدن از درون که داشتم میلرزیدم وای برونم خیلی محکم بود بعدکه تموم شد گفت اینا همه یه کنار اعتماد به نفست توحلقم :)) :)) :)) :)) :)) :))

من با ساز زدن جلوی دیگران اصلا مشکل ندارم و اینو مدیون استادم هستم که منو به چند تا از محافلی برد که توی اون همه میومدن و ساز می زدن من هم توی اونجا چند بار زدم و ترسم ریخت ، البته اولین دفعه خراب کردم ولی روز به روز بهتر شد

با این حال استرس داشتن یک چیز طبیعیه و صد در صد بزرگترین نوازنده ها هم قبل از اجراهاشون استرس دارن

من اگه تنها باشم یعنی هیچکس پیشم نباشه حتی مامانو بابام خیلی خوب میتونم گیتار بزنم ولی حالا پیش معلم...............

کل آهنگ آهنگ عوض میشه X_X

حالا پیش مهمون............................

وسط مهمونی بهم وحی میشه که قراره خراب کنی. :(

من خیلی مشکل دارم جلو جمع ساز میزنم افت فشار شدید دارم :-[چشمام دودو میره :-\
کلا حالت طبیعی ندارم ;D بدبختی از اونجایی شروع میشه که مجبورم جلو جمع ساز بزنم X_X اون موقع است که... ^#^ :-s :-ss :-ss

من جلوی جمع زدن رو دوست دارم٬ اوایل خیلی استرس داره اما به مرور زمان روی آدم باز میشه ! واسه ی من که اینجوریه. اما نکته ی مهم اینکه وقتی خرابش کردی٬ نباید دوباره همونجا رو از اول بزنی٬ آهنگ نابود میشه کلاً. از همونجایی که مونده با یه لبخند ژکوند ادامه بده برو تا آخر !
یه چیز دیگه هم که به من اعتماد به نفس میده اینه که مثلاً تو یه ساز مثل گیتار الکتریک (که من میزنم)٬ خب بعضی قطعه ها سرعتشون خیلی بالاست که بعضی وقتا خود استادا هم سوتی میدن وسطش ٬ به هر حال مرگ که نیست .
+ گرم کردن قبل از اجرا جلوی جمع خیلی تاثیر داره. به خصوص توی سازهای سیمی.

به نظر من، ساز زدن توی جمع واسه اول بار برای همه توی جمع سخته اما بعدش خیلی آسون میشه...

من اصصصلن نمیتونم تو جمع پیانو بزنم! ینی فک کنین 1 درصد! استرس میگیرم وحشتناک!
بعد مگه انگشتا حرکت میکنن؟ اصن داریم؟ برا همین استادم کلی برنامه کنسرت و اینا گذاشت، اولین کنسرتم خیلییی بد بود! دومیش خوب بود، سومیش متوسط بود و چهارمیش متوسط رو به بد! ;D همچین پیشرفتی داشتم من!

واقعا ساز زدن تو جمع سخته ............... اولین کنسرتی که استادم برا من گذاشت ، نرفتم ............... :-"
از اون به بعد هم فعلا دارم برا خودم ساز (گیتار) میزنم تا ببینم بعدا چی پیش میاد .............. :-"

سخته!!!!!!!!! :-s

حذف.

من بفهمم یکی داره ساز زدنم رو نگاه میکنه کلا برمیگردم به حالت کارخونه. چه برسه اینکه برای کسی یا جمعی بزنم : ).

اولین باری که تو جمع ساز زدم مربوط میشه به زمانی که فقط چهار ماه بود که کلاس می رفتم معاون پروشیمون بزور بردتم مسابقه تو یه سالن با انبوه جمعیتی از رقبا ، فکر می کردم که خیلی‌وحشت ناک باشه اما عجیب بود که سر سوزنی استرس نگرفتم :) و به کشوری هم راه یافتم .
الان هم تفاوتی بین جمع و تکی قائل نیستم
اما ترجیح می دم که تنها باشم و واسه خودم کلاسیک بزنم.

آخرین ویرایش:
من این تاپیک رو دیدم،خیلی خوشحال شدم که آدمای زیادی مثل خودمن،فکر میکردم فقط من سختمه تو جمع ساز بزنم :-"

طبیعیه و دلیلش هم ترس از رخ دادن خطا حین اجراست که خوب وقتی تنها هستیم اشکالی نداره به نظرمون.
فیلم گرفتن خیلی میتونه کمک کنه برا مقابله با این ترس.

اولین بار هشت ساله بودم گیتار زدم .....
مربیم ب زووور مجبورم کرد توی یه جمعی چند نفر بزرگتر از خودم بودن گیتار بزنم
تا قبل از اون برای اینکه تمرینمو ببینه تنها میزدم صداشو ظبط میکردم بهش میدادم
ولی بعدش برام راحت تر شد
الان گاهی وقتا توی جمع ساز میزنم ....

Back
بالا