به نظر من کسی که تجدید نظر نیاز داره شمایید.آخه این چه حرفیه؟ روحیه لطیف و ظریف چیه؟ کلا ما همه مشکلمون اینه که سعی می کنیم کلی حرف بزنیم.مردا-زنا/جوونا-پیرا/ و ...
هر آدم شخصیت خودش رو داره.من شخصیتم مثل خیلی از دختر ها لطیف نیست!دوستانم هم به این ترتیب نیستن.حالا این که نسخه می پیچین واسه همه بده!شما دوست داری تو خونه کار کن، من شوهرم نذاره بیرون خونه کار کنم قلم پاشو خورد می کنم

البته طبیعتا انتخاب من مردی که با کمال پررویی می خواد واسه زندگی من تصمیم بگیره نخواهد بود!
1- چه دلیلی داره که کار نکنه؟! من می بینم زن های خانه دار رو و تاسف می خورم از تفکر بسته و زندگیه مسخرشون.جناب عالی تا حالا شده 1 ماه تو خونه بیکار باشی و ببینی چطوری میشه اوضات؟خسته نمی شی؟ _________>
نشستن ؟ من خودم مادرم خانه داره به نظر خودم بهترین مامان دنیاس ! اصلا هم آدم منزجر گوشه گیری نیست خیلی هم خوب منو درک
میکنه ! کلی هم برای خودش اینور اونور دوست داره و رابطه با هزار نفر !
2- من هم برای زن هایی که کار نمی کنن عنوانی جز احمق بیکار پیدا نمی کنم ... ________> طرز نگاه شماست
همه زندگی پول دراوردن نیست!آدم کار نمی کنه که پول دراره.آدم کار می کنه و لذت می بره.علایقش رو دنبال می کنه.یه کم اگه سیر تفکرتو ادامه بدی به این می رسی که زن به دنیا اومده که خونه داری و بچه داری کنه تمام زندگیشو.چرا؟ چون باید مرد هایی پرورش بده که کار کنن! خب مگه خودش آدم نیست؟!
مثل اینه که تو بگی چون "اپرا" میلیون میلیون درامد داره، عقدس که شوهرش کار کنه؟مسخره نیست این حرف؟
3- این واقعیت زندگی منه! پدرمو مثلا شاید 2 ماه یک هفته ببینم و مادرم هم شاغله و همون 5 و 6 خونس و به هیچ وجه این اجازه رو به خودم نمی دم که اعتراض کنم به این وضعیت و اعتراضی هم ندارم.مادر و پدر من در درجه اول قبل از این که مادر و پدر من باشن،
انسانن! ______> من کاری به خانواده شما ندارم ولی خانواده ای که تصمیم میگره بچه دار شه قبول کرده که باید مسئولیت
قبول کنه و هر انسانی بچه اش رو بیشتر از خودش دوس داره ! قصد توهین ندارم دیدگاه شما متفاوته !
4 - این چه حرفیه آخه می زنی تو؟ زنی که قبل ازدواج شاغل بوده بعد طلاق اوضاش با زنی که صرفا تحصیلات داره فرق می کنه!آأمی که مدت زیادی تو خونه بوده ببو بار میاد.من دیدم این ها رو که می گم ولی مشخصه که تو ندیدی! دوستان گفتن
به طور کلی چیزی که من فکر می کنم اینه که هدف زندگی رو گم کردیم! من به شخصه اصلا کار رو به عنوان پول دراوردن بهش نگاه نمی کنم.اصلا دور شدی از مسئله! پرسش رایج از بچه ها چیه؟؟ این که "می خوای در آینده شوهرت/زنت چقدر درامد داشته باشه؟ خودت چقدر درامد داشته باشی؟" یا این که "می خوای در آینده چیکاره شی؟"
جا داره که بگم عقده ای خودتی! چون حداقلش اینه که مستقیم داری به من توهین می کنی حداقل و حریم خودت رو حفظ کن! من اگه شوهرم 100000000000 دلار هم ماهی درامد داشته باشه من کار می کنم حتی اگه حقوقم 100000 دلار باشه! من تا نرم سر ساختمون ارضا نمی شم از زندگیم! تا آهنگ نسازم آلبوم ندم ارضا نمی شم.تا وقتی دستم به عنوان یک انسان تو جیب خودم نباشه ارضا نخواهم شد و ...
هدف از کار کردن، "زندگی کردن"ه، نه "زنده موندن" ! اینم جوابش قابل قبول بود .