- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : کار زن در خارج از خانه
متاسفانه ما داریم توی لج بازی شرکت میکنیم آخه این چه حرفیه ؟؟ خب وقتی نیاز مالی نیس چه دلیلی داره زن بره تا ساعت 4 هم خودشو خسته کنه هم به کارا خونه نرسه هم فرزن رو هوا بمونه میخوایم لج کنیم؟؟؟
قرار به لج بازیه؟
در مورد جمله آخرتونم به فکر یه تاپیک هستم برای رفع ابهام این حرفها در جامعه ایران عرف هست این چیزها صرفا یک عرف نه قانون ......
خانم عزیز چی میگی؟ فرزند دقیقا در سنی که به مادر نیاز داره این سنه مهد کودک؟به نقل از پری ناز :غذا پختن یه وظیفه نیست برای زن.اگر هم یکی برای خانوادش غذا می پزه و توی خونه کار میکنه،لطف و دلسوزی و علاقه اش به خانواده ش رو میرسونه.
وقتی بچه ها به حدی بزرگ میشن که نیاز به مراقبت پیوسته نداشته باشن دیگه مانعی برای کار کردن زن در خارج از خونه وجود نداره.مثلا وقتی بچه یکی دو ساله بشه دیگه نیازی نداره مادرش همیشه کنارش باشه(معلما که مرخصی زایمانشون 6 ماهه بچه هاشون چه کمبودی دارن؟).بعدش بچه میتونه بره مهد کودک(متوسط 20-25 ساعت درهفته) یا خونه ی مامان بزرگش(که من به دلایلی با این روش مامان بزرگ به کل مخالفم)
در ضمن همون بچه هم در هر سنی و به اندازه ی توانش وظیفه داره در قبال کارای خونه.الان وقتی همه خونه باشن،کارای خونه بین من و مامانم و بابام و خواهرم تقسیم میشه.همه ی کارا نباید روی دوش مادر باشه که [-(
+یه پسر اگه میخواد کسیو داشته باشه که لباساشو اتو بزنه جوراباشو یه جا جمع کنه براش غذا بپزه میزو گردگیری کنه،باید کارگر خونه استخدام کنه،نه این که بره زن بگیره
متاسفانه ما داریم توی لج بازی شرکت میکنیم آخه این چه حرفیه ؟؟ خب وقتی نیاز مالی نیس چه دلیلی داره زن بره تا ساعت 4 هم خودشو خسته کنه هم به کارا خونه نرسه هم فرزن رو هوا بمونه میخوایم لج کنیم؟؟؟
قرار به لج بازیه؟
در مورد جمله آخرتونم به فکر یه تاپیک هستم برای رفع ابهام این حرفها در جامعه ایران عرف هست این چیزها صرفا یک عرف نه قانون ......