پاسخ : کار زن در خارج از خانه
اصلا تو داری میگی داره به مرد ظلم میشه؟...آقا یه زنی میاد میگه من دلم میخواد از این به بعد به من ظلم بشه...آیا قبول میکنی فارغ از شرایط تو بچه پرورش بدهی و او کار کند؟...
میبینی؟...مرد خودش هم میداند دارد ظلم میکند و بر ظلمش سرپوش میگذارد...
مرد برای زنش کار میکند؟؟ ...اگه قراره به جاش زور بگه که خانم بشین تو خونه کار نکنه سنگین تره...کم ندیدم زنانی که جور شوهرشان را کشیدند....
مدام بحث مالی را مطرح نکن محمدرضا...
من میگم باید شرایط به گونه ای باشد که زن"اگر بخواهد"بتواند کار کند...گور بابای شرایط مالی...
اشتباه فاحشت همینجاست رفیق...به نقل از خلیج همیشه فارس :فک کنم منظورت اینه مردو به غل و زنجیر نکشیم الان مرد صب خروس خون تا بوق سگ کار میکنه البته هیچ منتی نیست چون برای زن و بچشه ولی در برابر این از خود گذشتگی مرد زن هم یک سری تکالیف براش تعیین میشه مگه نه؟؟
خب وقتی مرد نمیتونه به تربیت بچه بر3 2 دلیل داره یا داره وا3 خودش کاری میکنه که دندش نرم میخواس نکنه بیاد بچشو تربیت کنه حالت دوم اینه که داره وا3 زن و بچش زحمت میکشه خب مگه زندگی زن و شویی تعامل و همکاری نیس؟؟
خب حالا که مرد خودشو در این راه گذاشته و داره یجورایی فدا کاری میکنه(!!!) زن هم خود به خود براش یه حس مسئولیت باید ایجاد شه دیگه ؟ نباید بشه ؟
اصلا تو داری میگی داره به مرد ظلم میشه؟...آقا یه زنی میاد میگه من دلم میخواد از این به بعد به من ظلم بشه...آیا قبول میکنی فارغ از شرایط تو بچه پرورش بدهی و او کار کند؟...
میبینی؟...مرد خودش هم میداند دارد ظلم میکند و بر ظلمش سرپوش میگذارد...
مرد برای زنش کار میکند؟؟ ...اگه قراره به جاش زور بگه که خانم بشین تو خونه کار نکنه سنگین تره...کم ندیدم زنانی که جور شوهرشان را کشیدند....
مدام بحث مالی را مطرح نکن محمدرضا...
من میگم باید شرایط به گونه ای باشد که زن"اگر بخواهد"بتواند کار کند...گور بابای شرایط مالی...