• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کلا قضیه چیه؟ + چند پاره از قوانین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کلا قضیه چیه؟ + چند پاره از قوانین

به نقل از پویا م :
فک می‌کنم یه تاپیک "سوالات و مشاوره" کفایت می‌کنه. همم؟
سوالات مختلف وجود داره ، مسابقات و همایش مختلف وجود داره و تجربیات متفاوته :)

خب ببینید هدف از انجمن زیرگروه اینه که یه انجمن خیلی شلوغ و بی نظم نشه.یعنی اگه دیدیم یه انجمنی داره پر از تاپیک هایی میشه که از نظر موضوعی مربوط هستن اما هر دسته شون میتونن بخش جدایی رو تشکیل بدن اون وقت چندین زیرگروه ایجاد میشه.الان بخش درخواست همکار و بخش مقالات دو بخش کاملا مجزان که اگه زیرگروه براشون ایجاد نمیشد بی نظم میشد انجمن.
اما مثلا تاپیک های مشاوره رو فعلا میتونید توی همین انجمن بزنید.اگه دیدیم نیاز هست انجمن زیرگروه براش ایجاد میکنیم.

راجع به نقد.خب الان بخش مقالات هست.بچه ها هم قراره مقالات و تحقیقاتشون رو بذارن.خب شما هم بفرمایید نقد کنید هر تحقیقی رو که خواستید.خیلی هم خوب!

آموزش مقاله نویسی هم خیلی خوبه.اما اینا فقط ایده نیست.مثلا شما که پیشنهاد آموزش مقاله نویسی میدید خودتون میتونبد تاپیک یا تاپیک هاش رو تو همین انجمن ایجاد کنید.شخصا هم استقبال میکنم!

یه لحظه , خب بهش چی میگن , یه لحظه :-?
آها , محشره , اتفاقا من یه موضوع جالب دارم , دلم می خواد راجبش تحقیق کنم

خب من الان اين انجمن رو ديدم تا حدي ايده ي خيلي خوبي پشتشه ولي خوب اجرا نميشه
من اونقدر اهل فروم بازي نيستم (فروم گر هستم ولي در حدي روزي ٣ ساعت)
فروم اينجا حركت نداره. ببينيد يه فروم پروژه بايد اقرادي كه دو يك حوزه هستن رو باهم اشنا كنه. بعد جستجو رو ساده كنه. الان اينجا كلن تعداد تاپيك ها خيلي كمه ولي تاپيك ها خوب موضوع بندي نشده مثلن خوارزمي جدا شده ولي هركي خوارزمي ميره كه يه نوع پروژه نداره

Back
بالا