شکاف بین نسل ها

• شروع کننده موضوع AynaazNh
  • تاریخ شروع

skYboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
نجوم و اخترفیزیک
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : شکاف بین نسل ها

به نقل از خروس زری :
نه اینکه منُ تو جمع راه ندن اتفاقا بیشترین تلاشُ میکنن که من احساس تنهایی بم دست نده،
اما من خودمُ نمیتونم وفق بدم چون نه من حرفای اونا رو میفهمم نه اونا حرفای منُ.
*بايد اين اختلاف ا تو عقايد و نظرات بين خودمون و اونا رو قبول كنيم،اين اولين قدم ه.مثلا شما فك مي كنين درآينده با بچه ا تون هيچ اختلاف نظري ندارين؟
مثلا خيلي ا چيزايي ك گذشته مردم قبول داشتن الان و3 ما شده مسخره،شايدم خرافه...همين هم براي ما رخ ميده.
*پ ن:همين ك اين اختلاف ا رو بشناسيم و قبول داشته بشايم باعث ميشه ك انتظارا ي بيهوده ا هم نداشته باشيم و تلاش كنيم اين شكاف كمتر بشه.

Intelligenz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان3
شهر
مشهد

من با مامان بابام اختلاف سنیم خیلی زیاد یا کم نیست خواهر یا داداشی هم ندارم که باهاش مشکل داشته باشم ولی درباره شکاف نسل ها باید بگم بعضی از عقیده هامون با هم خیلی فرق داره ولی سعی میکنیم اینو با صحبت حل کنیم و بالاخره یکیمون قانع میشه که عقیده ی اون یکی بهتر و درست تر از خودشه ( بعضی مواقع هم به نتیجه ای نمیرسیم و این ادامه پیدا میکنه )

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

اختلاف سنی من با اینکه اولین بچه هستم با مامان بابام زیاده و طرز فکر و سلیقه هامون واقعا متفاوته اما خیلی مشکل نداریم چون هیچ کدوم سعی نمی کنم که عقیده مون رو به دیگری تحمیل کنیم و هرکدون به سبک و سلیقه خودمون زندگی میکنیم اما تو مواردی که شخصی نباشه و مربوط به خانواده باشه من طبق سلیقه و خواست مامان و بابام عمل می کنم.یه زمانی مامانم خیلی تو کارام دخالت میکرد و اعمال سلیقه می کرد اما الان دیگه خیلی بام کار نداره چون میگه میدونم که تو عاقلی و بهت اعتماد دارم. بابام هم که از اول بم اعتماد داشت.کلا من با مامان و بابام مشکلی ندارم.

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

اختلاف سنی زیاد اتفاق بدی نیست . چون میتونند مشاوره های بسیار به جا و مناسبی به ما بدن . تجربه های بیشتری دارن که این به درد ما

میخوره . ولی ممکنه بعضی از نیازای ما براشون بی معنی و غیرقابل درک باشه . یعنی اون درک متقابل انجام نشه به خاطر همین ما

دوستامونرو جیح میدیم ولی اونا مث ترن هوایی ان باهاشون به آدم حوش میگذره ولی آدمو جایی نمیبرن و ما در آخر بازم به یه حامی و پشتیبان

نیاز داریم که همون خانوادس :)

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نظر من مشکل اینجاس که پدر مادرا یا هر کس دیگه ای که قطعا یه زمانی تو سن ما بودن و مشغول شیطنت هم بودن الان کودکی و کودک درون خودشونو فراموش کردن و انتظار دارن بچه ها بسیار عاقلانه رفتار کنن...
اونا میخوان شیطنت این سنو انکار کنن که نمیشه متاسفانه...به نظر من این کار با افزایش سن هم بیشتر میشه...ینی هر چی تفاوت سنی بین اعضای خانواده بیشتر شه این مشکل پررنگ تر میشه خوب... :| :| :|

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

نمي شه گف كه كودك درون ندارن يا توجهي بش ندارن!
يكي از دلايلش مقايسه ي خودشون با مائه!حالا يا اون موقشون يا حتي الان خودشون در صورتي كه فاصله سني زيادته خوب!
يكي ديگه از دلايلم تجربه شونه كه خيلي كارا كه به نظر ما درسته به نظر اونا درست نيس خوب!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

از نظر مهم‌ترین چیزی که الان مطرح هست و اگه جایی باعث به وجود اومدن اختلاف نسل‌ها شده مقایسه کردن خودشون توی اون سن با بچه‌هاشونه و همچنین طرز برخورد خانواده‌شون باهاشون توی اون سن٬ این مسئله ممکنه باعث بشه که خیلی چیزهایی که الان بچه‌های هم‌سن ما باهاهش مواجه هستن و اون زمان اونا اصلا همچین چیزی نبوده مشکل ایجاد کنه. مثلا فعالیت توی فضای مجازی. همراه بودن با فرزندا و مطابق با اونا هم پیش رفتن باز هم فک می‌کنم خودش می‌تونه مشکل ایجاد کنه یعنی آشنا شدن با فضاهای اجتماعی مجازی و وارد شدن به اون‌ها هم فک می‌کنم همون قدری که آشنا نبودن باهاشون ایجاد مشکل می‌کنه٬ مشکل سازه٬ چون وارد شدن به این فضاها هم باعث می‌شه یه سری نگرانی‌های جدیدی توشون به وجود بیاد.

کلا به نظرتون چه چیزی می‌تونه این مشکلات رو کم رنگ کنه؟ یا پیش رفتن خانواده‌ها با بچه‌ها فک می‌کنید بیشتر مفید باشه یا مشکل زا؟

saghar128

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

فاصله سنی ام با پدر و مادرم زیاده...
ولی اینکه موج اینها میشه اختلاف در اعتقادات شاید باشه...بخاطر تغییر سریع اعتقادات جامعه بچه هاهم دوست دارند با این روند سریع همراه باشند درحالیکه پدرها و مادرها میخواهند بچه هایشان متناسب با اعتقاداتی که انها صلاح میبینند پرورش پیدا کنند به همین منظور اختلافی بین بچه ها و والدین رخ میدهد!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از آینـــاز :
همراه شدن خانواده بهتر از بی خبری ـه به نظرم اما به قول خودت نگرانی های خودش ُ داره. ولی واقعا بهتر از اینه که تو توهمات خودشون یه سری مشکل بزرگ بسازن ُ این حرفا !
خوب همون همراه شدنشون هم می‌تونه توهم ایجاد کنه. کلا چه پیشنهادی دارین که این همراه شدن بتونه بهتر باشه؟٬ چون اگه یه خانواده‌ای کلا در جریان نباشه و یه دفعه بخواد وارد این قضیه شه یه شوک بزرگ می‌تونه باشه و شاید عکس العمل خوبی نداشته باشه.

• لایک
امتیازات: lof

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

به نظره من اختلاف سنی باعث ميشه پدرومادريادشون بره وقتی جوون بودن چه كارایی ميكردن و ازماتوقع داشته باشن جوونی نکنيم و مثه ی زن يامرد ۴۰ساله فكركنیم.

sofia

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان 1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
بابا به ما نمیخوری...! نه بابا اصلا به من این خرخونیامیاد؟؟
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی ژنتیک

هیچ وقت نمیشه که مادر پدرا با بچه هاشون مشکل نداشته باشن حالا میزان مشکلات بستگی به خودشون داره...
یه چیز طبیعیه که هم پدر و مادر باید باهاش کنار بیان هم بچه ها نه بچه ها باید توقع داشته باشن مادر پدرشون اعتقادات و... اونا رو داشته باشن و نه پدر و مادر باید اونا رو با بچه های نسل خودشون مقایسه کنن. تنها راهش اینکه با پدر و مادرمون این مسئله رو در میون بذاریم ومتقاعدشون کنیم. فقط اصلا براشون کسی رو مثال نزنین چون بازتابشون خیلی منفیه.فقط باید با مطرح کردن تفاوت های اون زمانا و این زمان متقاعدشون کنیم.

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

تفاوت سنی من با مادرم متعادله همون 22 سال...
ولی با پدروم حدود 30 سالی می شه...
البته با تمام اینا درسته گاهی (خیلی خیلی به ندرت) این تفاوت سن به چشم می یاد ولی در اکثر موارد خانواده ام منو درک کردن.

Dawn

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
تهران

به نقل از آینـــاز :
این موضوعی ـه که اکثرا توی این سن باهاش درگیر میشیم.. من کسی رو ندیدم که "هیچ" مشکلی با خانوادش نداشته باشه. بین تاپیک های اینجا گشتم و دیدم همچین چیزی نبوده تا حالا. گفتم شاید بد نباشه راجبش صحبت کنیم و نظر همدیگه رو بدونیم. تفاوت سنی تون با خانواده چقدره ؟ به نظرتون چه تفاوت سنی مناسب تره ؟ چه مشکلاتی با خانوادتون دارین ؟ به نظرتون بهترین راه برای حل این مسائل، یا حداقل کمرنگ کردنشون چیه ؟
من با پدر مادرم 26 27 سال تفاوت سنی داریم اما هیچ وقت منو درک نمیکنن هر چی فاصله سنی کمتر باشه بهتره

pari delroba

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
منگولستان
رشته دانشگاه
بوق شناسی

دقت کردین ماها(یا حداقل من )یه لحظه هم پای اخبار نمیشینیم ولی بابا مامانامون حتی تو جوونی عاشق اخبار بودن؟
ما از سیاست خسته شدیم چون ازش فقط دروغ و ریا دیدیم ولی قدیما اینطوری نبوده

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

من فرزند بزرگ خونواده هستم .....( خب که چی ؟ :D)
آغا من که مشکل چندانی ندارم خدارو شکر....با مامانم خیلی راحتم و بیشتر حرفامو بهش می زنم...........
هر وقت هم که از چیزی نارحت بشم ؛ کلا می زنم به درِ بی خیالی.....راحت از کنارش می گذرم و زیاد خودمو درگیر نمی کنم...

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

الآن شکاف ِ نسل ها صرفا" بین ِ ما و پدر مادر هامون نیست فقط. الآن بین ِ ما ( متولدین دهه ی هفتاد) و نسل سومی ها ( متولدین دهه شصت) هم یه دره ی بزرگ وجود داره. با اینه خیلی فاصله ی سنی نداریم، ولی خیلی تفاوت داریم ( که لزوما" بد نیست و باعث ِ اینجاد ِ شکافه نیست) ... به نظرم چیزی که باعث ِ درست شدن ِ این شکاف شده، نوع ِ وسایلی هست که ما باهاش بزرگ شدیم، نوع ِ محیطی ه که توش بزرگ شدیم.( منظورم از محیط، محیط ِ ایران و خانواده و این جور مسائل نیست، منظورم یه چیزی مثل ِ اینترنته)

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

من كه ديگه دارم ديوونه ميشم مامانم اينجوري نيس اما عمه كوچيكمو به خصوووص مادر بزرگم ديگه شورشو در اوردن...ميگن ما سنه تو بوديم شوهر كرده بوديم بچه داشتيم واسه خودمون خانومي بوديم تو كار خونه كردن تا نداشتيم...!!!اينا چرا حاليشون نيست اين دوره با اون دوره فرق داره؟؟؟بابا منم به هر حال دخترم يه زماني بايد رو پايه خودم بايستم اينا درست...اما ديگه اخه از اين سن كه نبايد...خدااا منو از شره اينا راحت كن :D

sara mathers

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
FARZANEHGAN III KARAJ
شهر
کرج

من با مامان بابام حدودا سی سال و خورده ای تفاوت سنی داریم.اونا اصلن منو درک نمی کنن.عقایدشون و فکراشون قدیمیه مخصوصا بابام (:|.اصلن ما ها نمی تونیم عقاید هم رو درک کنیم. L-: X-(
همیشه کلی مشکل با هم داریم.من و داداشم افکارمون به هم شبیه مامان بابامم با هم!بعضی وقتا هم فقط بابام مخالفه باهامون.بابام اصلن در نظر نمی گیره چون نسلمون با هم خیلی فرق داره فکرامونم فرق داره1 X-( X-( X-(فک می کنه ما هم باید مثله اون فکر کنیم. ~X(

• لایک
امتیازات: fa fa

Blest Girl

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
رشته دانشگاه
هوش مصنوعی و رباتیک

کم ترین فاصله سنی در حال حاضر بین پدر و مادر و بچه ها میتونه 18 باشه!!!(اونم اگه خیلی رویایی ببینیم چون الان دیگه همه 18 سالگی هنوز خودشون بچه ن!!!)
ک 18 سالم کم نیست اساسا ،و این پدر مادر هم با بچه شون همون مشکلو دارن!
موضوع سر اینه ک سرعت پیشرفت تکنولوژِی ب قدری بالاس ک پدر مادرا ب پاش نمیرسن!و حتی گاهی ما بچه ها!!!
هم زمان با پیشرفت تکنولوژِی نوع زندگی،خلق و خو ، رفتار و اخلاق و روحیاتِ بچه ها خیلی عوض میشه.
ب نظر من تنها راه حل این موضوع میتونه صحبت مشاورا و روان شناسا و متقاعد کردن والدین باشه،هر چند اون ها هم نگرانیشون بی مورد نیس و بچه ها باید حق بدن بهشون
در کل مدارا و انعطاف پذیری لازمه :D
و اینکه به این فکر کنید ک حتما بچه خودتون همین مشکلو با شما خواهد داشت و حتی بیشتر از این و ب فکر چاره باشین از حالا!!!

البته امام علی (ع) یه حدیثی دارن ک میگه (البته دقیقش یادم نیس!): بچه هاتونو با تربیت خودتون بار نیارید چون اونا در زمان دیگه ای زندگی میکنن(یه همچین چیزی!)
ببخشید دیگه جمله اصلیش یادم نمیاد اما مضمونش همینه

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

به نظرم اين شکاف دليلش اين نيست که والدين شرايطو تجربه نکردن و درک ندارن از اون شرايط و به دليل احساس خطر نميذارن فرزند به دنبال اون خواستش بره
حتي برعکسه :دي
يني والدين قبلا خودشون توي اون شرايط بودن وقبلا تجربه کردن و خوبي هاوبدي هاي اون کارو ميدونن براي همين به فرزنداشون ازادي عمل در راستاي اون کارو نميدن
من خودم همچين مشکلي باپدرم ندارم ودليلشم اينه که هميشه همه چيو بهش گفتم وچيزيو پنهون نکردم
براي حل اين مشکل به نظرم دراولويت بايدد اعتماد پدرو مادر جلب کنيد :-"
اين اعتماد اصلا غوغا ميکنه :-"

بالا