• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف بین نسل ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AynaazNh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شکاف بین نسل ها

هیچ وقت نمیشه که مادر پدرا با بچه هاشون مشکل نداشته باشن حالا میزان مشکلات بستگی به خودشون داره...
یه چیز طبیعیه که هم پدر و مادر باید باهاش کنار بیان هم بچه ها نه بچه ها باید توقع داشته باشن مادر پدرشون اعتقادات و... اونا رو داشته باشن و نه پدر و مادر باید اونا رو با بچه های نسل خودشون مقایسه کنن. تنها راهش اینکه با پدر و مادرمون این مسئله رو در میون بذاریم ومتقاعدشون کنیم. فقط اصلا براشون کسی رو مثال نزنین چون بازتابشون خیلی منفیه.فقط باید با مطرح کردن تفاوت های اون زمانا و این زمان متقاعدشون کنیم.

تفاوت سنی من با مادرم متعادله همون 22 سال...
ولی با پدروم حدود 30 سالی می شه...
البته با تمام اینا درسته گاهی (خیلی خیلی به ندرت) این تفاوت سن به چشم می یاد ولی در اکثر موارد خانواده ام منو درک کردن.

به نقل از آینـــاز :
این موضوعی ـه که اکثرا توی این سن باهاش درگیر میشیم.. من کسی رو ندیدم که "هیچ" مشکلی با خانوادش نداشته باشه. بین تاپیک های اینجا گشتم و دیدم همچین چیزی نبوده تا حالا. گفتم شاید بد نباشه راجبش صحبت کنیم و نظر همدیگه رو بدونیم. تفاوت سنی تون با خانواده چقدره ؟ به نظرتون چه تفاوت سنی مناسب تره ؟ چه مشکلاتی با خانوادتون دارین ؟ به نظرتون بهترین راه برای حل این مسائل، یا حداقل کمرنگ کردنشون چیه ؟
من با پدر مادرم 26 27 سال تفاوت سنی داریم اما هیچ وقت منو درک نمیکنن هر چی فاصله سنی کمتر باشه بهتره

دقت کردین ماها(یا حداقل من )یه لحظه هم پای اخبار نمیشینیم ولی بابا مامانامون حتی تو جوونی عاشق اخبار بودن؟
ما از سیاست خسته شدیم چون ازش فقط دروغ و ریا دیدیم ولی قدیما اینطوری نبوده

من فرزند بزرگ خونواده هستم .....( خب که چی ؟ ;D)
آغا من که مشکل چندانی ندارم خدارو شکر....با مامانم خیلی راحتم و بیشتر حرفامو بهش می زنم...........
هر وقت هم که از چیزی نارحت بشم ؛ کلا می زنم به درِ بی خیالی.....راحت از کنارش می گذرم و زیاد خودمو درگیر نمی کنم...

الآن شکاف ِ نسل ها صرفا" بین ِ ما و پدر مادر هامون نیست فقط. الآن بین ِ ما ( متولدین دهه ی هفتاد) و نسل سومی ها ( متولدین دهه شصت) هم یه دره ی بزرگ وجود داره. با اینه خیلی فاصله ی سنی نداریم، ولی خیلی تفاوت داریم ( که لزوما" بد نیست و باعث ِ اینجاد ِ شکافه نیست) ... به نظرم چیزی که باعث ِ درست شدن ِ این شکاف شده، نوع ِ وسایلی هست که ما باهاش بزرگ شدیم، نوع ِ محیطی ه که توش بزرگ شدیم.( منظورم از محیط، محیط ِ ایران و خانواده و این جور مسائل نیست، منظورم یه چیزی مثل ِ اینترنته)

من كه ديگه دارم ديوونه ميشم مامانم اينجوري نيس اما عمه كوچيكمو به خصوووص مادر بزرگم ديگه شورشو در اوردن...ميگن ما سنه تو بوديم شوهر كرده بوديم بچه داشتيم واسه خودمون خانومي بوديم تو كار خونه كردن تا نداشتيم...!!!اينا چرا حاليشون نيست اين دوره با اون دوره فرق داره؟؟؟بابا منم به هر حال دخترم يه زماني بايد رو پايه خودم بايستم اينا درست...اما ديگه اخه از اين سن كه نبايد...خدااا منو از شره اينا راحت كن ;D

من با مامان بابام حدودا سی سال و خورده ای تفاوت سنی داریم.اونا اصلن منو درک نمی کنن.عقایدشون و فکراشون قدیمیه مخصوصا بابام (:|.اصلن ما ها نمی تونیم عقاید هم رو درک کنیم. :-L X-(
همیشه کلی مشکل با هم داریم.من و داداشم افکارمون به هم شبیه مامان بابامم با هم!بعضی وقتا هم فقط بابام مخالفه باهامون.بابام اصلن در نظر نمی گیره چون نسلمون با هم خیلی فرق داره فکرامونم فرق داره1 X-( X-( X-(فک می کنه ما هم باید مثله اون فکر کنیم. ~X(

• لایک
امتیازات: fa fa

کم ترین فاصله سنی در حال حاضر بین پدر و مادر و بچه ها میتونه 18 باشه!!!(اونم اگه خیلی رویایی ببینیم چون الان دیگه همه 18 سالگی هنوز خودشون بچه ن!!!)
ک 18 سالم کم نیست اساسا ،و این پدر مادر هم با بچه شون همون مشکلو دارن!
موضوع سر اینه ک سرعت پیشرفت تکنولوژِی ب قدری بالاس ک پدر مادرا ب پاش نمیرسن!و حتی گاهی ما بچه ها!!!
هم زمان با پیشرفت تکنولوژِی نوع زندگی،خلق و خو ، رفتار و اخلاق و روحیاتِ بچه ها خیلی عوض میشه.
ب نظر من تنها راه حل این موضوع میتونه صحبت مشاورا و روان شناسا و متقاعد کردن والدین باشه،هر چند اون ها هم نگرانیشون بی مورد نیس و بچه ها باید حق بدن بهشون
در کل مدارا و انعطاف پذیری لازمه ;D
و اینکه به این فکر کنید ک حتما بچه خودتون همین مشکلو با شما خواهد داشت و حتی بیشتر از این و ب فکر چاره باشین از حالا!!!

البته امام علی (ع) یه حدیثی دارن ک میگه (البته دقیقش یادم نیس!): بچه هاتونو با تربیت خودتون بار نیارید چون اونا در زمان دیگه ای زندگی میکنن(یه همچین چیزی!)
ببخشید دیگه جمله اصلیش یادم نمیاد اما مضمونش همینه

به نظرم اين شکاف دليلش اين نيست که والدين شرايطو تجربه نکردن و درک ندارن از اون شرايط و به دليل احساس خطر نميذارن فرزند به دنبال اون خواستش بره
حتي برعکسه :دي
يني والدين قبلا خودشون توي اون شرايط بودن وقبلا تجربه کردن و خوبي هاوبدي هاي اون کارو ميدونن براي همين به فرزنداشون ازادي عمل در راستاي اون کارو نميدن
من خودم همچين مشکلي باپدرم ندارم ودليلشم اينه که هميشه همه چيو بهش گفتم وچيزيو پنهون نکردم
براي حل اين مشکل به نظرم دراولويت بايدد اعتماد پدرو مادر جلب کنيد :-"
اين اعتماد اصلا غوغا ميکنه :-"

Back
بالا