- شروع کننده موضوع
Niloofar sharafi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- -
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضیات و کاربرد ها
سلام :)
این یه تاپیک برای خیال پردازیه . برای اینکه بتونیم ماجرا بسازیم .
اینجوریه که من میام اولش یه کلمه میگم ، بعد نفر بعدی میاد واسه اون کلمه تاریخچه می سازه ، یه تاریخچه احتمالا با مزه ، من در آوردی ولی باور پذیر . بعد خودش یه کلمه پیشنهاد می ده تا نفر بعدی هم این ماجرا رو ادامه بده .
و به همین صورت ادامه پیدا میکنه .
خب ! مثال می زنم . مثلا یکی میاد کلمه "هندسه" رو پیشنهاد می ده . حالا من میخوام واسش یه ماجرای تاریخی بسازم .
مثلا من میگم :
خیلی قدیما کشور هند سه بخش داشته :
تو اولیش مردم کارای نجومی می کردن و بیشترشون منجم بودن
تو دومیش بیشترشون کشاورزی می کردن
تو سومی هم کارای مربوط به ریاضی رو انجام می دادن
تو خیلی قدیما ، ریاضی خیلی پیشرفت نکرده بوده و آدما بیشتر با شکلایی مثل مثلث و دایره و خط و ... کارای مربوط به ریاضی رو انجام می دادن .
بعد هند میاد علمشو به کشورای دیگه دنیا می فرسته ، از جمله ایران .
وقتی می خوان این علم رو که مربوط به ریاضی بوده به مردم معرفی کنن ، میگن این " علم هند سه " هستش ، یعنی علمی که تو بخش سوم هندوستان روش کار میشه .
این شد که هندسه ، هندسه نام گرفت .
خب !
این ماجرای من بود که برای کلمه هندسه ساختم . فقط باید مواظب باشیم که داستانمون مشکل منطقی نداشته باشه ، تا باورپذیر باشه . یعنی اگه کسی تاریخو ندونه ، باورش بشه .
می تونیم کلمات انگلیسی آسون هم پیشنهاد بدیم ، مثه : geometry
یا مثلا می تونیم یه اصطلاح پیشنهاد بدیم ، مثه : آب تو هاون کوبیدن .
فقط باید حس کنید که میشه براش یه ماجرا ساخت .
بعد سه روز اگه کسی در مورد یه کلمه چیزی نگفت ، قرار می ذاریم که خود کسی که پیشنهاد داده ،ماجرا بسازه و بگه و کلمه بعدیشو بذاره .
کلمه اول : ماشین ( به معنی خودرو )
این یه تاپیک برای خیال پردازیه . برای اینکه بتونیم ماجرا بسازیم .
اینجوریه که من میام اولش یه کلمه میگم ، بعد نفر بعدی میاد واسه اون کلمه تاریخچه می سازه ، یه تاریخچه احتمالا با مزه ، من در آوردی ولی باور پذیر . بعد خودش یه کلمه پیشنهاد می ده تا نفر بعدی هم این ماجرا رو ادامه بده .
و به همین صورت ادامه پیدا میکنه .
خب ! مثال می زنم . مثلا یکی میاد کلمه "هندسه" رو پیشنهاد می ده . حالا من میخوام واسش یه ماجرای تاریخی بسازم .
مثلا من میگم :
خیلی قدیما کشور هند سه بخش داشته :
تو اولیش مردم کارای نجومی می کردن و بیشترشون منجم بودن
تو دومیش بیشترشون کشاورزی می کردن
تو سومی هم کارای مربوط به ریاضی رو انجام می دادن
تو خیلی قدیما ، ریاضی خیلی پیشرفت نکرده بوده و آدما بیشتر با شکلایی مثل مثلث و دایره و خط و ... کارای مربوط به ریاضی رو انجام می دادن .
بعد هند میاد علمشو به کشورای دیگه دنیا می فرسته ، از جمله ایران .
وقتی می خوان این علم رو که مربوط به ریاضی بوده به مردم معرفی کنن ، میگن این " علم هند سه " هستش ، یعنی علمی که تو بخش سوم هندوستان روش کار میشه .
این شد که هندسه ، هندسه نام گرفت .
خب !
این ماجرای من بود که برای کلمه هندسه ساختم . فقط باید مواظب باشیم که داستانمون مشکل منطقی نداشته باشه ، تا باورپذیر باشه . یعنی اگه کسی تاریخو ندونه ، باورش بشه .
می تونیم کلمات انگلیسی آسون هم پیشنهاد بدیم ، مثه : geometry
یا مثلا می تونیم یه اصطلاح پیشنهاد بدیم ، مثه : آب تو هاون کوبیدن .
فقط باید حس کنید که میشه براش یه ماجرا ساخت .
بعد سه روز اگه کسی در مورد یه کلمه چیزی نگفت ، قرار می ذاریم که خود کسی که پیشنهاد داده ،ماجرا بسازه و بگه و کلمه بعدیشو بذاره .
کلمه اول : ماشین ( به معنی خودرو )