من که موسیقی(از هر نوعش)گوش بدم بیشتر خوابم می گیره!به نقل از garamaleki :موسیقی گوش بده(شاد شاد)
من خودم موسیقی حماسی گوش میدم دیگه خوابم نمیاد
به نقل از Maryam.R :اگه ورزش کنیم(مثلا 1000 طناب بزنین)
پرخوابیه این؟!به نقل از امیررضا رحمتی :من یکم پرخوابی دارم بیشتر از 8 ساعت.
ولی مواقع مدرسه و بقیه شاید 5 ساعت بشه خوابم.
خوابم سنگینه تازه نمیشه کاری کرد که خوابم سبک شه؟
به نقل از خوشحال :من پستای قبلیو خوندم.من خیلی میخوابم.کم خونی ندارم.قند و فشارمم بالا و پایین نیست.اصلا حس بلند شدن از تخت نیست.وقتی گوشیو کوک.میکنم قطعش میکنم.هیچکیم داوطلب نمیشه منو بیدار کنه.چکار کنم؟
ببینم با امید جهان هم همین حس بهت دس میده؟به نقل از kimia_soleimani :من که موسیقی(از هر نوعش)گوش بدم بیشتر خوابم می گیره!
به نقل از sadlove :یکم تلقین کن دخترم""
منم همینجور بودم فقط سال کنکوربیشتر افسردگی بود و استرس البته
وقتی بدونی بیدار شی قراره یه کاری ک دوست داری انجام بدی خوبه مثلن بگو من 10 مین زودتر بیدار میشم میرم سمپادیا"""
وقتی بیدار شی هوا تازه بخوره سرت هم خواب از چشمت میپره
یکی از دوستامم همینجور بود مامانش یه لیوان اب می ریخت رو سرش تا بیدار شه)))
به نقل از F@|-|!mEh :رو من اینم جواب نمیده آخه ، میگن هی بگو میخوام بیدار شدم فلان کار رو کنم و اینا ، باید زود انجام بدم و اینا ، ولی رو من جواب نمیده ، اصلا انگار نه انگار![]()
به نقل از sadlove :شیرازیم ک نیستی
همیشه اینجوری ؟ چند ساعت میخوابی ؟ خواب شب داری ؟ خواب شب خیلی مهمه ها ! یه ساعت خواب شب دو ساعت خواب روزه مثلن .
اگه خودت دست به کار نشی دکتر فقط میتونه دارو بت بدهک پارسال بهم گفت بت نمیدم خودت پاشو بدرس
![]()
به نقل از F@|-|!mEh :شیرازیم که نیستم
من سه ساله همینجوریم ، البته قابل ذکره که امسال خیلی خیلی خیلی بهتر از 2 سال پیش شدم ، ولی این چند هفته اخیر باز دارم زیاد میخوابم ، شب هم 6 . 7 ساعت که بخوابم ، باز روزا اینقدر خسته میشم فقط کافیه دراز بکشم تا خوابم ببره و زودتر از 3 ساعت بیدار نشم
قبلا دکتر رفتم ، آزمایش خون هم دادم از این نظر مشکلی نبود!
دکتر مثلا میخواد قرص بی خوابی بده؟![]()
شما خون دماغ نشدی یه هفته نخوابیدی ؟ :-\به نقل از Nadiye :عاقا من برعکسم بی خوابی های شدید دارم
شدتش تو مرداد و شهریور هم بیشتر از بقیه ساله...حتی سابقه یه هفته اصن نخوابیدن هم داشتم
بعد مشکلمم اینه که کلا درمان بدون عوارضی تا حالا پیدا نکردم غیر از حل سودوکو قبل خواب![]()