پاسخ : پانتومیم !
به نقل از bee :
خب
اول نشون می دم سه کلمه س .
بعد می گم که کلمه اولو میخوام نشون بدم .
اول نشون می دم که یه چیزو دارم رو یه چیز دیگه می ریزم ، بعد یهو دستمو حالتی می کنم که انگار از اون چیزا یه چیز حجیم در میاد ، یه چیزیکه هی حجمش زیاد میشه ، یعنی دود . عموما آدما این جا می تونن بفهمن که من دارم به شیمی اشاره می کنم .
بعد نشون می دم که دارم اینا رو نگا می کنم رو دست چپم یه سری دکمه می زنم ، مثه دکمه ماشین حساب یعنی . می فهمن که دارم یه محاسباتی مربوط به شیمی می کنم .
معمولا می فهمن که استوکیومتری رو میگم .
اگه نفهمیدن ، اول اشاره می کنم که به همون شیمی فک کنن . بعد نشون می دم که دارم یه چیزایی محاسبه می کنم . بعد با حرکت کف دو تا دستم به سمت پایین و بالا ترازو رو نشون می دم . بعد نشون می دم دارم محاسباتمو نگا می کنم و طبق اونا ، تو این ترازو ها یه چیزایی می ریزم .
دیگه فک کنم هر کی باشه بفهمه استوکیومتری رو می گم .
واسه کلمه دوم دستمو مشت می کنم ، طوری که فاصله شست و انگشت اشاره م سمت بیننده قرار بگیره ، بعد مچمو می بیچونم و دستمو جلو میارم . یه جوری که انگار کلیو انداختم رو در و بعد درو باز می کنم . بار ها امتحان شده که همه می فهمن .
واسه کلمه سوم اول نفس کشیدن رو نشون می دم . بعدش دستمو می گیرم جلوی قلبمو با ریتم ضربان قلب ، حرکتش می دم . معمولا می فهمن که منظور زنده بودن یا علائم حیاتیه . اگه نفهمیدم ، دراز می کشم روز زمین و اول چن تا لرزه و بعد بی حرکت !می میرم ! بعد به قبلیه اشاره می کنم . میفهمن که زنده بودن رو می گفتم . حدس زدن زندگی هم تو این شرایط کار سختی نیست و حدس می زنن حتما .
کلمه بعد :
ترجمه لغات هندی