پاسخ : پانتومیم !
به نقل از Belex :
خوب این که دیگه پانتومیم نیست!
حال پانتومیم به همینشه که هر چیزی رو بتونی نمایش بدی....
ولی خب...
مثل این که کسی که این تاپیکو گذاشته،قوانین خودش رو هم داره...
میشه من یه تاپیک جدید باز کنم؟
ما همیشه پانتومیمو همین جوری بازی می کنیم . قوانین من نیست ! من از خیلیا شنیدم . اصلا این جوری پانتومیم بوجود اومده . اصلش این جوریه.
اما اهل سنت :
اول نشون می دم دو کلمه است . بعد می گم کلمه اولو می خوام نشون بدم .
بعد اول نشون می دم یه چیزی کنارمه که قدش از من کوتاه تره . بعد به اون اشاره می کنم ، یعنی می خوام ادای اونو در بیارم . بعد دندونامو نشون می دم و حالت تهاجمی می گیرم . حدس دوستان یا یه حیون وحشی مثه گرگ و ایناس ، یا خود وحشی . اگه دومی رو گفتن که میگم برعکسش کنن و میگن اهلی و حله . اگه نگفتن ، نشون می دم که حالا یه حیوون دیگه س که دارم نازش می کنم . چن بار که این کارو تکرار کنم ، معمولا همه می گن مقایسه اهلی و وحشی بودن یه حیوونه . اگه بازم نفهمیدن ، دو تا حیوون اهلی رو نشون می دم ، چجوری ؟
اول یه گاوو نشون می دم ، اینجوری که گردنمو میارم جلو و ادای نشخوار کردن در میارم ( به صورت اغراق آمیزی فکمو تکون می دم ) ، بعدم نشون می دم که شاخ دارم ، همه می فهمن که گاوه.
بعد شترو نشون می دم ، این جوری که همون حرکات قبلی رو تکرار می کنم ، فقط این بار به جای این که شاخ نشون بدم ، رو پشتم دو تا برجستگی نشون می دم . همه می فهمن که شتره .
بعد می گم که اینا رو با هم در نظر بگیرن ، بعد می فهمن منظورم اهلی بوده .
این جا با یه خورده اشاره می تونیم نشون بدیم که کلمه اهل مد نظرمونه که طبق قانون 9 ، نشون ندیم هم حله .
حالا دیگه قسمت دومو نشون نمیدم ، نشون می دم که ربط به اسلام داره . چجوری ؟
نشون می دم که اولا دارم یه کتاب می خونم و هی آسمونو نگا می کنم ، بعد نماز خوندن رو نشون می دم ، بعدم حجابو نشون می دم .
بعد همه می فهمن که دارم اسلامو می گم .
بعد به کلمه اصلی اشاره می کنم که ربط به اسلام داره و کلمه اولش "اهل" هستش ، اولین حدس به نظرم اهل سنت خواهد بود .
جورای خیلی آسون تری هم میشه نشون داد . مثلا اینکه دستمونو بذاریم رو هم نماز بخونیم . اون جوری هم اولین حدسشون همین خواهد بود .
کلمه بعد :
نگاه خسته پدر !