من هستم پسبه نقل از مرضیــــه :دیگه نسیم جوابتو داد من چیزی نمیگم.
پرتغال خیلی خوب بازی کرد اصلا دانمارک در حدّی نیست که بتونه بره به مرحله ی بعدی.
مخاطبِ ما شما نیستی محضِ اطلاع.
واقعا؟؟؟به نقل از Spammer :پرنغال و هلند تا الان ده بار بازی کردن،هلند فقط یک بار برده!
*شرط می بندم.
11 و رب البتهبه نقل از dissib :دوستان الان که بازیا هماهنگ شده 11:30, اون یکیشو که نشون نمیده کی نشون میده؟ اصا نشون میده؟
آره منم میخوام.همینی که شبکه 3 پخش میکنه خیلی قشنگه.پ.خ بدید لطفا!به نقل از M@TiN :دوستان هر کی لینک دانلود آهنگ این یورو رو داره بگه یا پ.خ کنه لطفا
اونی که شبکه 3 پخش میکنه و خیلی هم با حاله ، آهنگ رسمیه یورو 2012 نیست . اهنگ یورو یکی دیگه اس !به نقل از Breeze :آره منم میخوام.همینی که شبکه 3 پخش میکنه خیلی قشنگه.پ.خ بدید لطفا!
پس اون چیه اگه اونو دارین لینک دانلودشُ تو پ.خ بدین.به نقل از INTREPID :اونی که شبکه 3 پخش میکنه و خیلی هم با حاله ، آهنگ رسمیه یورو 2012 نیست . اهنگ یورو یکی دیگه اس !
اون آهنگ رسمی نیستبه نقل از Breeze :آره منم میخوام.همینی که شبکه 3 پخش میکنه خیلی قشنگه.پ.خ بدید لطفا!
بازی رو در روبه نقل از Ham!D ShojaE :هلند يكي زد
آلمان بازيكناي ذخيره ش رو گذاشته ؟
آلمانم زد
اقا الان تفاضل پرتقال و هلند منفي 1 هست ، پس چجوري عادل ميگه با اين نتايج پرتقال صعود ميكنه ؟
آقا به خدا داریم بازی رو میبینیم خودمون (شوخی بودا دیس نکنین!)به نقل از Ham!D ShojaE :هلند يكي زد
آلمان بازيكناي ذخيره ش رو گذاشته ؟
آلمانم زد
حتمن يه چيزي ميدونه كه ميگه....به نقل از Ham!D ShojaE :اقا جان الان اگه المان و هلند هر كدوم يه دونه بزنن تفاضل هلند و پرتغال و دانمارك ميشه منفي يك ! اينجوري بازي رو در رو رو هم هلند برده ( با اين كه چون 3 تا هم امتيازن محاسبه نميشه ) !
پس عادل چي زر ميزد كه هلند با اختلاف ٢ تا باس ببره ؟
گل های زده پرتغال بیشتره.به نقل از Ham!D ShojaE :اقا جان الان اگه المان و هلند هر كدوم يه دونه بزنن تفاضل هلند و پرتغال و دانمارك ميشه منفي يك ! اينجوري بازي رو در رو رو هم هلند برده ( با اين كه چون 3 تا هم امتيازن محاسبه نميشه ) !
پس عادل چي زر ميزد كه هلند با اختلاف ٢ تا باس ببره ؟