من حزب باد نیستم که برای قهرمانی طرفدار تیمی شم. جام جهانیم طرفدار فرانسه بودم. همیشه طرفدار فرانسه ام. هلندم از وقتی که بازی های اسنایدر و روبن رو دیدم + برکگمپ و فن پرسی و دوستان ارسنالی طرفدارش شدمبه نقل از M@TiN :حمید فرانسه چیه یا آلمان یا اسپانیا
تابلو که اسپانیا قهرمان میشه
ولی من مثه مرد طرفداره آلمان جونم ام
خب آخه ینی چی این حرف؟ چرا؟ منم خیلی راحت میتونم بگم "خودتون رو اذیت نکنین،آلمان قهرمان میشه". آخه با چه منطقی؟به نقل از AmiR.P :رفقا خودتونو اذیت نکنید،اسپانیا قهرمان میشه.
به نقل از gaucho :یعنی ممکنه تیمه دیگه ای شگفتی بیآفرینه و قهرمان بشه به جز آلمان؟؟؟؟
آقا فرانسه ، آقا فرانسهبه نقل از Spammer :
شگفتی ساز کرواسی میتونه باشه،اعتماد به نفسشون خداس.
منم فکرنکنم ایتالیا بتونه ببره به احتمال زیاد نمیاد بالا مگر اینکه معجزه شه....به نقل از پدربزرگ :به نظرتون امشب ایتالیا میتونه ببره
فقط کرواسی میتونه شگفتی سار بشه و بسبه نقل از Spammer :
شگفتی ساز کرواسی میتونه باشه،اعتماد به نفسشون خداس.
من گفتم فرانسه خطرناکه ولی نه دراین حد دیگهبه نقل از توووود :آقا فرانسه ، آقا فرانسه
میتونه تا فینالم برسه و حتی قهرمان ، انگلیس هم بد نیست
من نمیدونم چطوری طرفدارای اسپانیا با بردن تیمای سوراخی مثه ایرلند و کرواسی(که البته هنوز کاملا سوراخ بودنش معلوم نشده)به نقل از Ham!D ShojaE :دوستان دوستان ! اينقد آلمان آلمان نكنيد :دي
بازي امشب اسپانيا رو ببينيد متوجه ميشود قهرمان كيه
حرف دهنتو گوش کنبه نقل از Ham!D ShojaE :جوري ميگيد نفوذ پذيره كه انگار دفاع هلنده
حالا چهار نفر شرط بستن و تبانی کردن،اون جام جهانی های اولم چند تا بازیکن رو تهدید کردن،سبک بازیشونو ببین،چقدر منطقی توپ میزننبه نقل از BUG :حرف دهنتو گوش کن
خیلی خوشحال خواهم شد که ایتالیا حذف شه و صعود نکنه. ایتالیای کثیف همه چیش کثیفه. از لیگش, تا تیم ملیش, تا قهرمان شدن تو جام جهانی جلوی فرانسه. تف تو ایتالیا (جاست پیرلو آدمه :ایکس )
4نفر؟به نقل از Spammer :حالا چهار نفر شرط بستن و تبانی کردن،اون جام جهانی های اولم چند تا بازیکن رو تهدید کردن،سبک بازیشونو ببین،چقدر منطقی توپ میزنن
دفاع هلندم بدون بروما بد بود دیگه
آفرین آفرین خوشم اومد!!به نقل از Ham!D ShojaE :اسپانيا دفاش حملشه آقا ! |-8
جوري ميگيد نفوذ پذيره كه انگار دفاع هلنده