بله نوه عزیزمبه نقل از M@TiN :پدربزرگ جان
به نقل از M@TiN :حدصه ها
به نقل از یلدا-ق :معمولا "حدس" میزنیم نه "حدث"
باز خوبه قبول کردی... #به نقل از مرضیــــه :آقا یه اعترافی،اسپانیا دیشب افتضاح بود
یعنی اعصابم خورد شد واقعن.
نه دفاع نه حمله نه پاسکاری درست چی بود آخه؟
+ولی قهرمان میشه
اینجوری که دیشب بازی کرد بعید نیست تو بازی با انگلیس یا فرانسه به مشکل بخوره...به نقل از پوریا عابدی :باز خوبه قبول کردی... #
اسپانیا ته پتانسیلش بازی دیشب بود...بازی عالی کرواسی بود که باعث شد اسپانیا افتضاح باشه نه مثلا شانس و اتفاق و اینا...
یقینا کار سختی خواهد داشت در برابر انگلیس یا فرانسه...
چدا تغییر عقیده دادی؟به نقل از مرضیــــه :اینجوری که دیشب بازی کرد بعید نیست تو بازی با انگلیس یا فرانسه به مشکل بخوره...
دوست دارم اسپانیا قهرمان شه ولی این نسل از بازیکن های آلمان خیلی حیفِ که قهرمانی نداشته باشن...
+تغییر عقیده
نه دیگه جفتشون بیان فینال اسپانیا قهرمان شهبه نقل از پوریا عابدی :چدا تغییر عقیده دادی؟
با روی باز از تمامی اسپانیایی ها استقبال میشود...
بریز تو نمیخوای تغییر عقیده بدی؟ ...
از طرفی ژاوی و اینیستا هم حیفه قهرمان نشن ...
ایده آلش واسم اینه که جفتشون بیان فینال و آلمان ببره
خُب ادم وقتی طرفداره یه تیمیه دوست داره اون قهرمان شه.به نقل از پوریا عابدی :میگم مرضیه عربی رو بد دادی؟ آخه حرفات یجوری هستند
مگه همین الان نگفتی تغییر عقیده؟ ...
آلمان قهرمان میشه اسپانیا هم دوم میشه به لطف یزدان پاک ژاوی ضایع میشه
اولا مرضیه غلط کرده دوما ما اسپانیایی ها تا جان در بدن داریم طرفدار اسپانیا میمونیم.به نقل از پوریا عابدی :چدا تغییر عقیده دادی؟
با روی باز از تمامی اسپانیایی ها استقبال میشود...
بریز تو نمیخوای تغییر عقیده بدی؟ ...
از طرفی ژاوی و اینیستا هم حیفه قهرمان نشن ...
ایده آلش واسم اینه که جفتشون بیان فینال و آلمان ببره
از طرف مرضیه حرف نزن بریز ...بذار خودش تصمیم بگیره خببه نقل از Breeze :من نبودم حق نداشتین این همه در نبود من اسپانیا رو تخریب شخصیت کنین.
+قبول دارم اسپانیا افتضاح بود...
+ تنها چیزی که اینیستا رو توصیف میکنه.اولا مرضیه غلط کرده دوما ما اسپانیایی ها تا جان در بدن داریم طرفدار اسپانیا میمونیم.
ولی قبول دارم این تیم آلمان باید یه جام بگیره.