جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m.kamali
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

ولی جالب میشه مثل 2004 یه تیمه داغون بیاد هم المان و هم اسپانیا رو بزنه کنار و اول شه!

يونان همچين داغون نبود،برنامه داشتن براي هر بازي!

امروز پلیس رفت سر جلسه تمرین ایتالیا و بازجویی و بازداشت و اینا...بعدش ایتالیاییا میگفتن این خوش یمنه! میشه مثه 6سال پیش که تبانی بیداد میکرد فیفا نمیخواس بذاره تو جام جهانی شرکت کنیم،الانم میشه یه خوش یمنی واسه یورو!
چی بگم؟! :-??
به نقل از amnah :
ولی جالب میشه مثل 2004 یه تیمه داغون بیاد هم المان و هم اسپانیا رو بزنه کنار و اول شه!
یونان داغون بوده؟؟؟البته من که اون موقع فوتبال نمیدونستم چیه ولی طبق مستندات کاملا برنامه داشته
+هی من میگفتم پدرو رو فرمه،هی میگفتین نه...اون از جام حذفی که کولاک کرد،اینم از دعوت شدن به تیم ملی

به تیم ملی که از اول پدرو دعوت میشد! اونم با مصدومیت ویا!

در ضمن من یادمه سال 2004 چطوری بود! واقعا یونان حقش بود! خیلی خوب بازی میکرد و تیم حریف خیلی دستو پا بسته بود! معلوم بود تک تک بازی هارو آنالیز کرده بودن!

البته 1 بازی شانس آوردن! ;D

آلمان 5تا خورد؟؟ :o...قضیه چیه؟ :(

به نقل از آینه ی تو... :
آلمان 5تا خورد؟؟ :o...قضیه چیه؟ :(
چیز مهمی نبود! ;D
دروازه بان آلمان تو اون بازی 19 سالش بود و کلا سه تا بازیکن از تیم اصلی بودن توش: خدیرا،اوزیل،کلوزه
اصلنم چیز مهمی نیس...بازیای تدارکاتی اصلا مهم نیسن خصوصا وقتی یه تیمی با 3تابازیکن اصلیش بازی میکنه

اون که مهم نی آلمان بازیکناش نبودن.
هلند بدجور باخت.

لیست نهایی تیم ملی آلمان برای یورو:
دروازه بان ها:نویر،ویزه،زیلر
مدافعین:مرته ساکر،لام،جرم بواتنگ،باداشتوبر،هوه دس،هوملس،اشملزر
هافبک ها:شواین اشتایگر،کروس،مولر،اوزیل،خدیرا،رویس،گوتزه،گوندوگان،لارس بندر،شورله،پودولسکی
مهاجمین:کلوزه و گومز
چیز جالب اینه که کلا دو تا مهاجم دعوت شدن و اینکه گومز رو نمیخواست دعوت کنه ولی الان هستش :-?
+فابرگاس مصدوم شد #-o واسه 7تا 10 روز هم دور از میادینه

به نقل از یلدا-ق :
فابرگاس مصدوم شد #-o واسه 7تا 10 روز هم دور از میادینه
فقط به بازی اول که باایتالیاس نمیرسه زیاد مهم نیست.

لمپارد مصدوم شد،روی هاجسون هم جوردن هندرسون رو خوسته تا اگه مصدومیت لمپارد جدی باشه بذارتش به جاش تو ترکیب

من فک کنم انگلیس با این اوضاع حتی از گروهش بالا نیاد!به جاش اوکراین بیاد :)

اوکراين که نه،ولي با مصدوميت بري و لمپارد شايد سوئد بالا بياد.

اون دوستانی که گفتن اوزیل در حد ژاوی و اینیستا نیست :
1. اوزیل هنوز خیلی جوون تر از ژاوی و اینی است! جای رشدش توی یه باشگاهی مثل رئال خیلی زیاده!
2. من واس اینیستا احترام زیادی قائلم، همه جوره (با وجود این که رئالی ام)! واس زاوی هم همین طور! اما دوستان عزیز بارسایی، یک کم واقع بین باشین! یه نگاه به لیست پاس گلهای لالیگا بندازین........ خودش گویای همه چیز است!
3. شاید زوج این دو نفر تو بارسا خیلی خوب کار کنه اما اوزیل داره تک نفره اون کارا رو تو رئال انجام میده!
منظورم هم از اون حرف این نبود که اوزیل از ژاوی و اینی سره! اون طوری نوشتم که اسم کلیپ رو هم اورده باشم!

به نقل از Fateme - SampaD :
1. اوزیل هنوز خیلی جوون تر از ژاوی و اینی است! جای رشدش توی یه باشگاهی مثل رئال خیلی زیاده!
2. من واس اینیستا احترام زیادی قائلم، همه جوره (با وجود این که رئالی ام)! واس زاوی هم همین طور! اما دوستان عزیز بارسایی، یک کم واقع بین باشین! یه نگاه به لیست پاس گلهای لالیگا بندازین........ خودش گویای همه چیز است!
3. شاید زوج این دو نفر تو بارسا خیلی خوب کار کنه اما اوزیل داره تک نفره اون کارا رو تو رئال انجام میده!
منظورم هم از اون حرف این نبود که اوزیل از ژاوی و اینی سره! اون طوری نوشتم که اسم کلیپ رو هم اورده باشم!
:))
جنازه xavi یا iniesta از دوران اوج ozil هم بهتر بازی میکنه.
کی گفته ozil تک نفره؟ پس alonso و خدیرا و بقیه بوقن؟

ژاوی و اینیستا هم سن اوزیل هم که بودن خیــــــــــــــــلی از الان اوزیل بهتر بودن پاسای اوزیل همیشگی نیست درست برعکس ژاوی.

پاس گل های اوزیل این فصل بیشتر بود اونم بیشتر به خاطر مصدومیتای ژاوی...ولی هنوزم تعداد کل پاسای صحیح ژاوی چن برابر اوزیله
تک نفره؟؟؟؟ینی کلا بقیه رو بووووق حساب کردین! خدیرا پس چیه اونجا؟؟؟
خب نه دیگه!!!دقیقا همین مفهوم رو داشتین انتقال میدادین!
+گری کیهیل یورو رو از دس داد

هلند 6-0 برد.
پرتقال 3-1 باخت اونم به ترکیه. :o

به نقل از m.kamali :
هلند 6-0 برد.
پرتقال 3-1 باخت اونم به ترکیه. :o
بله،دو گل آفلای دو گل فن پرسی
بله،رونالدو یه پنالتی از دس داد،پپه یه گل به خودی زد

انگليس ميخواد مثل چلسي بازي کنه،ديشب بازي با بلژيک اينجوري بودن،با وجود کول و تري و کيهيل که البته ديشب فکش شکست، طبيعيه

به نقل از Spammer :
انگليس ميخواد مثل چلسي بازي کنه،ديشب بازي با بلژيک اينجوري بودن،با وجود کول و تري و کيهيل که البته ديشب فکش شکست، طبيعيه
دقیقا روی هاجسون هم گفته از بازی تدافعی تیمم راضی هستم
نکنه فاجعه ی چلسی(الان شوخی بودا!)ویونان (شوخی بودا!)تکرار شه... 8-|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا