یونان داغون بوده؟؟؟البته من که اون موقع فوتبال نمیدونستم چیه ولی طبق مستندات کاملا برنامه داشتهبه نقل از amnah :ولی جالب میشه مثل 2004 یه تیمه داغون بیاد هم المان و هم اسپانیا رو بزنه کنار و اول شه!
چیز مهمی نبود!به نقل از آینه ی تو... :آلمان 5تا خورد؟؟ ...قضیه چیه؟
فقط به بازی اول که باایتالیاس نمیرسه زیاد مهم نیست.به نقل از یلدا-ق :فابرگاس مصدوم شد #-o واسه 7تا 10 روز هم دور از میادینه
به نقل از Fateme - SampaD :اون دوستانی که گفتن اوزیل در حد ژاوی و اینیستا نیست :
1. اوزیل هنوز خیلی جوون تر از ژاوی و اینی است! جای رشدش توی یه باشگاهی مثل رئال خیلی زیاده!
2. من واس اینیستا احترام زیادی قائلم، همه جوره (با وجود این که رئالی ام)! واس زاوی هم همین طور! اما دوستان عزیز بارسایی، یک کم واقع بین باشین! یه نگاه به لیست پاس گلهای لالیگا بندازین........ خودش گویای همه چیز است!
3. شاید زوج این دو نفر تو بارسا خیلی خوب کار کنه اما اوزیل داره تک نفره اون کارا رو تو رئال انجام میده!
منظورم هم از اون حرف این نبود که اوزیل از ژاوی و اینی سره! اون طوری نوشتم که اسم کلیپ رو هم اورده باشم!
ژاوی و اینیستا هم سن اوزیل هم که بودن خیــــــــــــــــلی از الان اوزیل بهتر بودن پاسای اوزیل همیشگی نیست درست برعکس ژاوی.به نقل از Fateme - SampaD :اون دوستانی که گفتن اوزیل در حد ژاوی و اینیستا نیست :
1. اوزیل هنوز خیلی جوون تر از ژاوی و اینی است! جای رشدش توی یه باشگاهی مثل رئال خیلی زیاده!
2. من واس اینیستا احترام زیادی قائلم، همه جوره (با وجود این که رئالی ام)! واس زاوی هم همین طور! اما دوستان عزیز بارسایی، یک کم واقع بین باشین! یه نگاه به لیست پاس گلهای لالیگا بندازین........ خودش گویای همه چیز است!
3. شاید زوج این دو نفر تو بارسا خیلی خوب کار کنه اما اوزیل داره تک نفره اون کارا رو تو رئال انجام میده!
منظورم هم از اون حرف این نبود که اوزیل از ژاوی و اینی سره! اون طوری نوشتم که اسم کلیپ رو هم اورده باشم!
پاس گل های اوزیل این فصل بیشتر بود اونم بیشتر به خاطر مصدومیتای ژاوی...ولی هنوزم تعداد کل پاسای صحیح ژاوی چن برابر اوزیلهبه نقل از Fateme - SampaD :اون دوستانی که گفتن اوزیل در حد ژاوی و اینیستا نیست :
بله،دو گل آفلای دو گل فن پرسیبه نقل از m.kamali :هلند 6-0 برد.
پرتقال 3-1 باخت اونم به ترکیه.
دقیقا روی هاجسون هم گفته از بازی تدافعی تیمم راضی هستمبه نقل از Spammer :انگليس ميخواد مثل چلسي بازي کنه،ديشب بازي با بلژيک اينجوري بودن،با وجود کول و تري و کيهيل که البته ديشب فکش شکست، طبيعيه