پاسخ : جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲
به نقل از #Alireza# :
پدرو کجا رو فرم اومده؟!
در ضمن ما بازیهای تیمای دیگه رو ندیدیم..مثلا تیمی مثل اتلتیکو(مادرید و بیلبائو)مالاگا و والنسیا بازیکن ندارن که فقط بازیکنای بارسا و رئالو نوشتی+یورنته؟!
مثلا مثل اینکه سولدادو این فصل خوب بود.سیلوا هم هست..کازورلا هم بود قبلا الان نمیدونم
فک نمیکنی ماتا یادت رفت؟!
به نظرم اصلا پدرو دعوت نمیشه..در ضمن راموس میتونه وسط هم بازی کنه...
من دوس دارم انگلیس قهرمان بشه!انگلیسو دوس دارم
در ضمن در چنین بازی هایی اصلا نمیشه پیش بینی کرد..همه تیما شانس قهرمانی دارن..مثلا سال 92 دانمارک قهرمان شده با برادران لاودروپ و 2004 هم یونان..
ولی بازم شانس اسپانیا بیشتره ..
اصلا از آلمان خوشمن نمیاد..بیشتر بازیکناش مال خودش نیستن..یا لهستانین یا تورکی یا و...!
پدرو رو فرمه،اگه مصدوم نمیشد کلی میتونس مفید واقع شه واسه بارسا

تو اون بازیایی هم که بود خیلی خوب بود
اتلتیکو بیلبائو و مادرید امسال خیلی خوب بودن،تو لیگ اروپا فینالیست شدن،پس قطعا از اون تیما هم بازیکن دعوت میشه
کلا دفاع های اسپانیایی رئال و بارسا خیلی خوب نیسن،خیلی پراشتباهن.مثلا تو بارسا به غیراز پویول دفاع اسپانیایی قابل اعتمادی نبود(پیکه بگیر نگیر داره!

)پویول هم که امسال خیلی مصدوم بود و کلا خیلیم رو فرم نبود و یورو رو هم از دس داد
انگلیس که عمرا!

آخه واقعا در حضور آلمان و هلند و اسپانیا،انگلیس با چه منطقی میتونه قهرمان شه؟؟؟

نمیشه پیش بینی کرد،ولی خب نمیشه هم پیش بینی کرد تیمی به غیر از هلند،آلمان یا اسپانیا قهرمان شه

ینی چی مال خودش نیستن؟؟؟پدرومادرشون آلمانی نبوده...خب که چی؟؟؟تو آلمان بازی کردن،سبک بازی کردنشون آلمانیه و از نظر فوتبالی آلمانین،حالا پدرومادرشون ما هرکجا که میخوان باشن
به نقل از یک بنده ی خدا :
نه جدا راموس تو کنار خیلی خوب جواب میده...به درد وسط نمیخوره...بعدم با وجود پیکه و پویول و آلبیول چرا باید راموس رو بذاره وسط خب؟...
هنوزم کاپدویلا اونور بازی میکنه؟...در حد تیم ملی اسپانیا نیست به نظرم...
پیکه؟پیکه فقط درنبود ماسکرانو وسط بازی میکرد،خیلیم قابل اعتماد نیس!بگیر نگیر داره!

پویول که اصلا به یورو نمیرسه