• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m.kamali
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

نه جدا راموس تو کنار خیلی خوب جواب میده...به درد وسط نمیخوره...بعدم با وجود پیکه و پویول و آلبیول چرا باید راموس رو بذاره وسط خب؟...
هنوزم کاپدویلا اونور بازی میکنه؟...در حد تیم ملی اسپانیا نیست به نظرم...

این لینک که گذاشتین!سن هر بازیکن رو 2 سال کوچیکتر زده!
جمع تفریق کنین!
فک کنم چنتا از بازیکناش خدافظی کردن از جمله جیو

به نقل از #Alireza# :
پدرو کجا رو فرم اومده؟!
در ضمن ما بازیهای تیمای دیگه رو ندیدیم..مثلا تیمی مثل اتلتیکو(مادرید و بیلبائو)مالاگا و والنسیا بازیکن ندارن که فقط بازیکنای بارسا و رئالو نوشتی+یورنته؟!
مثلا مثل اینکه سولدادو این فصل خوب بود.سیلوا هم هست..کازورلا هم بود قبلا الان نمیدونم
فک نمیکنی ماتا یادت رفت؟!
به نظرم اصلا پدرو دعوت نمیشه..در ضمن راموس میتونه وسط هم بازی کنه...

من دوس دارم انگلیس قهرمان بشه!انگلیسو دوس دارم

در ضمن در چنین بازی هایی اصلا نمیشه پیش بینی کرد..همه تیما شانس قهرمانی دارن..مثلا سال 92 دانمارک قهرمان شده با برادران لاودروپ و 2004 هم یونان..
ولی بازم شانس اسپانیا بیشتره ..
اصلا از آلمان خوشمن نمیاد..بیشتر بازیکناش مال خودش نیستن..یا لهستانین یا تورکی یا و...!
پدرو رو فرمه،اگه مصدوم نمیشد کلی میتونس مفید واقع شه واسه بارسا :-< تو اون بازیایی هم که بود خیلی خوب بود
اتلتیکو بیلبائو و مادرید امسال خیلی خوب بودن،تو لیگ اروپا فینالیست شدن،پس قطعا از اون تیما هم بازیکن دعوت میشه
کلا دفاع های اسپانیایی رئال و بارسا خیلی خوب نیسن،خیلی پراشتباهن.مثلا تو بارسا به غیراز پویول دفاع اسپانیایی قابل اعتمادی نبود(پیکه بگیر نگیر داره! ;D)پویول هم که امسال خیلی مصدوم بود و کلا خیلیم رو فرم نبود و یورو رو هم از دس داد
انگلیس که عمرا! :-" آخه واقعا در حضور آلمان و هلند و اسپانیا،انگلیس با چه منطقی میتونه قهرمان شه؟؟؟ :-"
نمیشه پیش بینی کرد،ولی خب نمیشه هم پیش بینی کرد تیمی به غیر از هلند،آلمان یا اسپانیا قهرمان شه :-"
ینی چی مال خودش نیستن؟؟؟پدرومادرشون آلمانی نبوده...خب که چی؟؟؟تو آلمان بازی کردن،سبک بازی کردنشون آلمانیه و از نظر فوتبالی آلمانین،حالا پدرومادرشون ما هرکجا که میخوان باشن
به نقل از یک بنده ی خدا :
نه جدا راموس تو کنار خیلی خوب جواب میده...به درد وسط نمیخوره...بعدم با وجود پیکه و پویول و آلبیول چرا باید راموس رو بذاره وسط خب؟...
هنوزم کاپدویلا اونور بازی میکنه؟...در حد تیم ملی اسپانیا نیست به نظرم...
پیکه؟پیکه فقط درنبود ماسکرانو وسط بازی میکرد،خیلیم قابل اعتماد نیس!بگیر نگیر داره! ;D
پویول که اصلا به یورو نمیرسه

پدرو الان رو فرم نیست اصلا!شاید الان آمادگیشو برگردونه ولی تو اون بازیایی که آخر فصل کرد دیدین که خوب نبود!یکی از دلایل مشکل بارسا همین نبود پدرو بود...

انگلیس دفاع و دروازه بان خوبی داره!هافبکاشم که تقزیبا خوبن + رووونی :x

پاسخ

من از فوتبال متنفرم اما هر وقت یه طرف بازی آلمان باشه به ورزش مورد علاقه م تبدیل میشه. مخصوصا از مربیشون یواخیم لو و اون یارو فلیپ لام خوشم میاد.

دفاع انگليس خيلي شاخه ولي خوب هاجسون چه کرده،کرول و دونينگ،باز کرول آخر فصل خوب بود ولي دونينگ،کسي سه تا پنالتي پشت سر هم خراب کرده،واقعا تعجب داره،استوريج با وجود افت کردن بهتر از اونه

به نظر من آلمان و اسپانیا شانس بیش تری دارند ولی بیش تر آلمان شانس دارد!
با این وجود امیدوارم که پرتغال تا یک چهارم بیاد بالا! این جوری واسه رونالدو خیلی خوب می شه......

پرتقال بتونه از گروهش بیاد بالا هنر کرده.

به نقل از m.kamali :
xavi و iniesta باهم خودشون یه تیمن.تازه torres جدیدا خوب بازی میکنه.
xavi + iniesta = ozil
کلیپش هم هست می تونی بری ببینی!

به نقل از Fateme - SampaD :
xavi + iniesta = ozil
کلیپش هم هست می تونی بری ببینی!
کلا از اوزیل زیاد تعریف اضافی میشه...اینم روش...
من خودم طرفدار ژرمن هام...اما در این حد نیست اوزیل...
شاید بشه گفت در حد یکی مثل کاکا هست به زور...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا