جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

احساس می کنم بازی یونان و لهستان هیجان انگیزتر بود... :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

اگه یادتون باشه من سر فینال جام باشگاه ها اصرار داشتم حق بایرن بوده...الان به این صراحت نمیگم حق هلند بوده...
اما واقعا یه قاعده ای داره جلوی چشمم رژه میره"هلند تیم زیبا بازی کردنه نه نتیجه...تیم شوت های قشنگ اما نه توی چهارچوب" :-<
در هر حال...تیم اولم آلمانه x:...هلندم بیشتر واسه روبن دوست دارم...
ولی واقعا دانمارک خییییلی خوب بازی کرد :O...واقعا رده ی نهم جهانه تو لیست فیفا؟؟ :O
--------------
ایول...عادل رو آوردن x:...کی روش هم هست x:
واقعا شانس آلمان خیلی بیشتره... :>

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا خلوت! :
البته انصافا دانمارک خـــــــیلی خوب حمله میکنه...
واقعا حضور دی یونگ و فن بومل باعث میشه آدم فکر کنه دانمارک تو حمله شانسی نداره...ولی واقعا قشنگ بازی میکنن...
فن پرسی افتضاح بازی کرده تا اینجا :|
آفلای :-w فن پرسی :-w
خب دانمارکم خیلی بد نبود خیییییییییلی موقعیت شناس بود
بریم سر بازی آلمانTبه نظرم آلمان میتونه پرتغال رو ببره البته نه خیلی آسون...درسته که پرتغال شانسی نداره ولی قطعا مبارزه میکنه

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از یلدا-ق :
بریم سر بازی آلمانTبه نظرم آلمان میتونه پرتغال رو ببره البته نه خیلی آسون...درسته که پرتغال شانسی نداره ولی قطعا مبارزه میکنه
انقدر هم بد بازی نکرد ابراهیم آفلای...
کلا به نظرم فن پرسی افتضاح بود...روبن و آفلای و اشنایدر هم به یه اندازه بد بازی کردن :-?
حالم از کریس رونالدو به هم میخوره :-&...اگه طرفدار آلمان هم نبودم دوست داشتم ببازه پرتغال تا این مردک یه ذره بادش خالی بشه :|

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

بدم میاد از روبن! اه... خیلی خودخواه ه... اگه عین آدم به بازیکن های دیگه پاس می داد، عجب بازیکنی می شد...

به امید برد آلمان!!! /m\

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از یلدا-ق :
با این وضع(باخت هلند)نمیتونیم بگیم پرتغال از پیش حذف شدس الان تو گروه مرگ همه ی تیم ها به یک اندازه شانس صعود دارن.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Breeze :
با این وضع(باخت هلند)نمیتونیم بگیم پرتغال از پیش حذف شدس الان تو گروه مرگ همه ی تیم ها به یک اندازه شانس صعود دارن.
پیش بینی من آلمان و دانمارک هستن...یا هلند و پرتغال :)...
دلیل اولی که معلومه...
پیش بینی دوم در صورتی هست که بازی امشب رو آلمان نبره...در اون صورت آلمان سبک بازیش واقعا جلوی هلند و دانمارک میتونه به مشل بخوره :-<

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

بازی منطقی دانمارک بهم چسبید...یاد دوتا بازی چلسی با بنفیکا،یک چهارم نهایی چمپیونز لیگ افتادم. :-"

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

هنوز باورم نميشه هلند باخت
اصلا فکرشو نميکردم
ولي خوب دانمارک خيلي خوب بازي کرد

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

بازی آلمان و پرتغال واقعا" خسته کننده است... (:|

یه فرجی خدا!

Fateme :)

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

عجب بازی ای بود.... نیمه ی اول رو با کلی ذوق و شوق شروع کردم ولی تا آخر نیمه به این وضع در اومدم :-w (:|
اما نیمه ی دوم خیلی بهتر شد! داشتم دعا می کردم که بالاخره یکیشون گل بزنه که آلمان زد! :D
ولی انصافا حق پرتغال نبود ببازه! آمار هم خیلی نزدیکه! چه می دونم! واس من که فرقی نداره! ولی عجب بازی خسته کننده ای بود در مجموع! خیلی ضعیف تر از پیش بینی ام در اومد! فکر می کردم خیلی جذاب تر باشه! گرچه بازی های اول هر تیمی همیشه همین طوره!
این رونالدو یا خودش میزنه که نمیره یا وقتی می سازه هم کسی نیست که استفاده کنه! یه جورایی دلم براش می سوزه! حیفه این بازیکن که تو این تیم ملی است! واقعا حیف..... فکر کنید تو اسپانیا یا همین آلمان بود! چی می شد!!!! اونور مسی بقل دستش دی ماریا و هیگی عزیز ما رئالی ها رو داره + 1000 بازیکن توپ دیگه! رو پاس آنجل و گونزالو گل میزنه! یادش به خیر! یه زمانی کریس رو پاس های آنجل می گلید! این ور کریستین کی رو داره؟!؟! جواب واضحه : هیچ کس!
خوزه و پسرش و وکیلش هم تو ورزشگاه بودن! یه جورایی دلم واسشون سوخید!
بهترین بازیکن زمین : اوزیل!
خدا وکیلی چه قدر وضع گروه دو پیچیده شده!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از بیلی بچه...! :
احساس می کنم بازی یونان و لهستان هیجان انگیزتر بود... :|
خب تورنمنت ملی همیشه همینه! حداقل تا دور یک هشتم طول می کشه که کیفیت بازی های خوب بشه! فکر کنین الان جای یورو چمپیونزلیگ فعال بود! حتی بازی های کوچیکش بیشتر جذابیت داره تا این بازی های بزرگ یورو! نمونه : آلمان - پرتغال
ولی طول می کشه ولی ok میشه! ضمنا کلا نباید بازی اول هر تیم رو جدی گرفت! معمولا تیم ها تا یکی دو بازی اول، خیلی جا نمی افتن! ولی بعدش درست میشه!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme - SampaD :
عجب بازی ای بود.... نیمه ی اول رو با کلی ذوق و شوق شروع کردم ولی تا آخر نیمه به این وضع در اومدم :-w (:|
اما نیمه ی دوم خیلی بهتر شد! داشتم دعا می کردم که بالاخره یکیشون گل بزنه که آلمان زد! :D
ولی انصافا حق پرتغال نبود ببازه! آمار هم خیلی نزدیکه! چه می دونم! واس من که فرقی نداره! ولی عجب بازی خسته کننده ای بود در مجموع! خیلی ضعیف تر از پیش بینی ام در اومد! فکر می کردم خیلی جذاب تر باشه! گرچه بازی های اول هر تیمی همیشه همین طوره!
این رونالدو یا خودش میزنه که نمیره یا وقتی می سازه هم کسی نیست که استفاده کنه! یه جورایی دلم براش می سوزه! حیفه این بازیکن که تو این تیم ملی است! واقعا حیف..... فکر کنید تو اسپانیا یا همین آلمان بود! چی می شد!!!! اونور مسی بقل دستش دی ماریا و هیگی عزیز ما رئالی ها رو داره + 1000 بازیکن توپ دیگه! رو پاس آنجل و گونزالو گل میزنه! یادش به خیر! یه زمانی کریس رو پاس های آنجل می گلید! این ور کریستین کی رو داره؟!؟! جواب واضحه : هیچ کس!
خوزه و پسرش و وکیلش هم تو ورزشگاه بودن! یه جورایی دلم واسشون سوخید!
بهترین بازیکن زمین : اوزیل!
خدا وکیلی چه قدر وضع گروه دو پیچیده شده!
ببخشید مسی واسه دی ماریا و هیگواین گل نمیسازه؟
تیم ملی همینه دیگه،کسی تیم ملیشو خودش انتخاب نمیکنه
بعد میگفتن گروه 1 همش مساوی میشن و کم گل میزنن،الان گروه 1،7تا گل توش زده شده،گروه دو که گروه مرگه،2 تا گل

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

اسپانيا x:
منتظرتم 8-> x:
دوس دارم بازم آلمانو ببريو قهرمان شي 8->
و بازم با بابام دعوا كنم سر آلمان و اسپانيا =))
و بازم اسپانيا قهرمان شه تا ثابت كنه كه بهترين تيمه دنياس
آلمان هنوز يكم واسه قهرماني جوونه تيمش شايد تو جام جهاني بعدي قهرمان شه :-"
اما خدا وكيلي تركيب اسپانيا تو هيچ تيمي نيست ;;)
جاييش غير از حمله نمي لنگه
آخه چرا ويلا مصدوم شد ~X(
اما اميدوارم قهرمان شه 8-> /m\

S...4Rmahtab

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از یلدا-ق :
بعد میگفتن گروه 1 همش مساوی میشن و کم گل میزنن،الان گروه 1،7تا گل توش زده شده،گروه دو که گروه مرگه،2 تا گل
نه به خدا،2 تا پاس دادن هر کدومشون که مسی تک به تک شد با دروازه بان
خداییش اگه یک بازیکنه خلاق تو پرتغال بود الان پرتغال برده بود.کریس خودش باید هم دفاع کنه هم ضدحمله بزنه هم موقعیت گل بسازه هم گل بزنه
ولی من خیلییییییی خوشحال شدم که خوزه رو دیدیم،بازی امشبم هست ;;)
ای خدااااااا،ایشالا این هلند منفور (به نظر من!) تو همین مرحله ی گروهی نتونه بیاد بالا پرتغال و آلمان صعود کنن [-o< x:

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نظرم بازی گروه A خیلی جذّاب تر از بازی گروه مرگ بود (:| ، وسط بازی آلمان و پرتغال خوابم برد (:|

ولی

بازی هلند و دانمارک خوب بود

بازی شروع شد ، با اون وضع بازی من گفتم الان هلند 7 - 8 تا به دانمارک میزنه :))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از mДhtДb :
خداییش اگه یک بازیکنه خلاق تو پرتغال بود الان پرتغال برده بود.کریس خودش باید هم دفاع کنه هم ضدحمله بزنه هم موقعیت گل بسازه هم گل بزنه
ای خدااااااا،ایشالا این هلند منفور (به نظر من!) تو همین مرحله ی گروهی نتونه بیاد بالا پرتغال و آلمان صعود کنن [-o< x:
واع! پس بازی قبلی با اکوادور که مسی دو تا پاس گل داد چی؟به دی ماریا و هیگواین هم داد دقیقا و دی ماریا به مسی و آگئرو بعدا داد،خب بگذریم،مهم اینه که تیم ملی آرژانتینه و باید همه به هم پاس بدن،حالا چه رئالی چه بارسایی
گفتم که تیم ملیش رو آدم خودش انتخاب نمیکنه پس چاره ای نی باید بسازه،درضمن نانی هم توی پرتغال هس،ولی نه نانی نه رونالدو دیشب کار خارق العاده ای انجام ندادن،جدی ترین موقعیت رو پپه خلق کرد،یه دونه هم رونالدو شوت زد که نویر والیبالی(به قول عادل :-")دفعش کرد
دقیقا منم وسط بازی خوابم برد! بااینکه طرفدار آلمان بودم و این بازی خیلی واسم مهم بود خوابم برد،خیلی خواب آور بود جدا!
دانمارکم یه چیزی تو مایه های یونان اینا بود
:)) اگه هلند صعود نکنه قطعا دانمارک صعود میکنه،پرتغال یه بازی رو هم تو دورگروهی نمیبره،حالا میبینین

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از mДhtДb :
واقعا پرتغال دیشب حرفی واسه گفتن نداشت بعدشم من نمیدونم واقعا چرا پرتغالُ یا آرژانتین مقایسه میکنید کلاً متفاوتن این دوتا تیم.
مسی گل دومش که فرار خودش بود گل سومم که همین طور فقط گل اول با اون پاس بدست اومد پس نمیتونیم بگیم درخشش مسی بخواطر پاسایی که هافبک ها بهش میدن.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از یلدا-ق :
من نگفتم که گروه دو گل زیاد داره و گروه 1 گل کم! گفتم از بازی های آسون ملی خوشم نمیاد و گروه دو رو هم به خاطر بازی های سختش دوست دارم! بحث هیگی و مسی و آنجل رو همین طوری گفتم! منظور خاصی نداشتم! بعد هم این که اونجا تیم ملیه! وظیفه شونه برای هم گل بسازن! منم نگفتم کسی تیم ملیشو خودش انتخاب کنه! گفتم اگه این طور و اون طور میشد خیلی خوب بود! ضمنا بگم که بازی سخت به منزله ی داشتن گل زیاد نیست! اتفاقا احتمال تساوی و برد خفیف تو این بازی ها بیش تره!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

آلمان با بازی دیشب نشون که تیمش تا حدودی نتیجه گرا شده و با دفاع معمولی آسیب پذیر بازی نمی کنه و دیگه خبری از بازیهای پرگل مثل بازی با آرژانتین و انگلیس تو جام جهانی نیست.شانس قهرمانی آلمان رو با این سبک بازی بیشتر از بقیه تیما میدونم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا