به نقل از melika.m.r :خوشحال می شم همون 18 دیقه یِ آخر هم ، تورس ُ نیارن ! :)
دمِ ژاوی ُ اینیستا گرم ! همچنین کاسیاس! خدایی خوب، اون ور تر بودن !
+اسپانیا ، کلا" جز از رئال ُ بارسا ، از تیمِ دیگه ای هم بازیکن آورده ؟!
دوره زمونه عوض شده مخصوصا الان که موقع امتحاناته و خیلی از پسرا مشغول خرخونین و دخترا فوتبال نگاه میکننبه نقل از PRΦ :Wow ! کمتر دیده بودم دخترا اینقد با دقت بازیو نگا کنن و تحلیلش کنن
خب حالا زیاد میبینین!به نقل از PRΦ :Wow ! کمتر دیده بودم دخترا اینقد با دقت بازیو نگا کنن و تحلیلش کنن
منم راضی بودم از هاجسون و تیمش ، تاکتیکای مستقیم با پاسای سرعتی بهترین گزینه برای انگلیسه ، خیلی خوب بودن تو نیمه اول
نیمه دوم بیشتر دفاع کردن ، برا ضد حمله ام برنامهای نداشتن انگار ، حمله هایی ام که میکردن زیاد سرعتی نبود ، واسه همین مجبور بودن از گوشه ها برن جلو که بعد نه سانتراشون خوب بود ، نه خوب توپو پشت محوطه میچرخوندن ، دلیلش ام نبود هافبک تهاجمی خلاق بود
بعد آقا یه چیزی ام در مورد تورس :
واقعا هنره که یه بازیکن خودشو تو موقعیت قرار بده ، تورس تو چند دقیقهای که بود ۳ - ۴ تا موقعیت واسه خودش درست کرد
تا موقعی که تورس نبود ، اسپانیا ۵۰ بار توپو پشت محوطه میچرخوند ، تا یه موقعیت درست میکرد ، ولی دیدین که وقتی تورس اومد خیلی راحت و با چند تا پاس ساده موقعیت درست میشد
موقعیتای خیلی مسلمیو خراب نکرد ، اون تک به تکی ام که نتونس بوفونو جا بزاره بیشتر به خاطر تجربهی بوفون بود
مگه چیه؟به نقل از پوریا خلوت! :من هنوزم میگم این انگلیس با این بازیش پشیزی شانس در برابر اسپانیا و ایتالیا و آلمان و حتی هلند نداره :)
به نقل از Spammer :مگه چیه؟
مثل شیر(چلسی ) بالا میان،قهرمان میشن!
بله با سانتر و ضربه ایستگاهی و البته ضدححمله!به نقل از پوریا خلوت! :
با 3 4 تا سانتر و ضربه ایستگاهی؟ :)...بیخیال رفیق...فکر کردی مدافعان آلمان و ایتالیا روی این توپا کم میارن؟؟...با پاس های تو عمق برای رونی؟...تو ایتالیا کیلینی و دروسی و تو آلمان هم بادشتوبر عالی عمق رو پوشش میدن...بوفون و نویر هم کم گلرهایی نیستند...
بیاین منطقی باشیم...کاری ندارم چی میشه...اما شانس خیلی کمی داره انگلیس...