speed
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- میاندوآب
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲
فقط اسپانیا
فقط اسپانیا
همینکه به ما ربطی نداره دیگه! که بخواد رو اعصاب باشه یا نه،ولی اتفاقا به نظرم یه چیزی رو نشون میده همین نخوندن سرود ملی و بودن پرچمای مختلف تو جشن قهرمانی، اینکه همه سرود ملی کشورشون رو باتمام قدرت بخونن(مثه ایتالیا) و همیشه زیر یه پرچم باشن چندان اهمیتی نداره،میشه اصلا شرود ملی نخوند و موقع جشن 3 تا پرچم مختلف داشت ولی توی زمین متحد بازی کرد و بیرون زمین با هم دوست بودبه نقل از fateme.RMA :آره... واقعا به ما ربطي نداره! ولي همين قضيه پرچم و اين جور چيزا تو اين مراسما خيلي رو اعصابه! مثل سرود ملي...!
ولي خوب، قبول دارم خيلي ديكتاتور بوده ولي اگه فرانكو نبود الان از اسپانيا چيزي نمونده بود!
تمام!
نه اون خبر رو همه جا زدن،اینیستا بهترین بازیکن بازی فینالبه نقل از fateme.RMA :سايت گل هميشه واسه خودش نظر سنجي راه ميندازه بهترين بازيكن انتخاب ميكنه! ولي يوفا خودش هيئت فني داره و اونا بهترين هارو انتخاب ميكنن!
تورس كه واقعا حقش نبود باشه! هم خيلي كم بازي كرد هم انچنان چيزي از نديديم! همون آقاي گلي بسشه! :P
ولي نبودن پيرلو واقعا عجيب بود!!
بگم آره دروغ نگفتم! بعد یه نیمه کل نظرشون رو که اول برنامه گفتن بودن در مورد یه تیم زیر سوال میبرنبه نقل از بالا :کارشناسا فوتبال ایرانم حزب بادن؟اون صدر کلا چیزی از فوتبال نمیفمه
بره فیلمشو نقد کنه بهتره والا
دقیقا الان گل زده اینیستا بهترین بازیکن یورو به انتخاب یوفابه نقل از Spammer :سايت گل که زده يوفا اينيستا رو بهترين بازيکن انتخاب کرده،پس قضيه راموس چيه؟
+صدر که کارشناس خوبيه!
خب طبیعیه بعد کی رو میاوردن خب؟ الان صدر بهترینشونهبه نقل از بالا :صدر آره تو بازیای یورو از مسی حرف میزنه یکیو آوردن که هی اینارو بگه
جاودانی حتی
اینیستا شد بهترین بازیکن فینال
آره همه هرچی بچه دم دسشون بود مال فامیل دورشون (!) رو هم آورده بودن!به نقل از alireza1975 :چدا از این حرف ها دیشب چرا بچه بازی شده بود هر کی یه بچه اوورده بود کم ود جام رو هم بدن به دست اونا
کاملا موافقم!درمورد قسمت اول،ولی فک نمیکنم این روند بدی باشه،من که میپسندمش ولی نه وقتی که دیگه خواب آور شه ( و فوتبال آمریکای جنوبی هم هنوز جذابیتا و پتانسیلای خاص خودش رو داره،فک کنم جام جهانی 2014 بی اندازه جذاب شه،خصوصا اینکه تو یه کشور آمریکای جنوبیهبه نقل از sRina :یه چیزی راجع به کل بازیا:کلا از جام و قهرمان و تیما و اینا که بگذریم فوتبال اروپا بالکل داره به سمت مالکیت توپ میره.به جز یکی دو تا تیم(مثلا انگلیس )بقیه تیما اینقدر حمله میکردن و پاس میدادن تا بالاخره گل شه.ستاره های بازی اغلب دروازه بانا و خط میانی بودن تا فورواردای جنجالی.(البته بی انصافیه اگه بگم مهاجم خوب و تاکتیکی نبود البته ، خصوصا توی چندتا بازی خاص فورواردا تعیین کننده بودن)-تصمیم گیریا بداهه انجام میشد،تیما غیرقابل پیش بینی بازی میکردن!کمتر میدیدیم که تاکتیک یا سیاست تیمی خاصی به جز پاسای عمقی و حمله از طرفین دیده بشه.سرعت بازیکنا خیلی مهم واقع شده بود و توی اکثر مواقع بخاطر این سرعت و دفاعو حمله با افراد پرتعداد بازی جریان پیدا میکرد.به جرات میشه گفت که فوتباله اروپا خیلی زیاد فاصله گرفته از آمریکای جنوبی.البته بازم تاکید میکنم که استثنا هم بود.بعلاوه هیچ برتری ای ندارن این دوتا سبک به همدیگه باید دید توی جام جهانی کدوم بیشتر نتیجه میده
در مورد کارشناس ـا و بالاخص گزارشگرا...خیلی فقر داریم تو این موضوع اصن باز صدر خوبشونه اصن!
به نظرم بعد از گل دوم ایتالیا خیلی خودشو باخت!منصفانه نیست که اینقدر سرکوب بشه بخاطر باخت 4-0...بهرحال هرچی نباشه ایتالیاس اونم خب!به نظر من خوبم ظاهر شد!
آینده ی بسیار روشنی رو وا3 آلمان پیش بینی میکنن اصن! حالا حالاها وقت داره!
فکر نمی کنم حرفی که می زنید در مورد ایتالیا درست باشه!من تعصب نمی کشم ولی اینطور حرف زدن در مورد ایتالیا که هنوز هم بعد از برزیل 4دوره قهرمانی دنیا رو داره و هنوز هم در اروپا هیچ تیمی به اندازه اون قهرمانی جهان رو نداره درست نیست! بی شک در حال حاضر اسپانیا بهترین تیم دنیاست ولی این دلیلی برای کوبیدن ایتالیا نمیشه!به نقل از NEO :در مورد بازی فینال هم باید بگم ایتالیا کاملا بدون انگیزه و دست و پا بسته به میدون اومد و نتیجشم دید
در کل ایتالیا همیشه تیمیه که بد شروع میکنه ولی با خوش شانسی تا مراحل بالاتر هم پیش میره